15

680 28 6
                                    

POV Laura

"We hebben super goede liedjes gemaakt!" Zegt Calum blij. Ik grinnik."wanneer krijgen wij ze te horen?" Vraagt Britt nieuwsgierig."over 5 dagen, dan is Ashton jarig en vonden we het wel een goed idee" Nickay kijkt me inneens met grote ogen aan."wat?" Vraag ik grinnikkend."morgen is het zover!" Roept ze blij. De jongens kijken ons verward aan."wat bedoel je?" vraagt Michael."Lau-" "NIET ZEGGEN!" Beveel ik haar."waarom niet? Ze mogen het toch weten?" Vraagt ze niet-begrijpend."ik heb gewoon niet zo graag dat veel mensen het weten"mompel ik. Britt haar ogen vergroten."bedoel je..." ze doet een teken dat ik naar haar toe moet komen."jarig?" Fluistert ze in mijn oor. Ik knik zuchtend."wat?! Waarom wist ik dat niet?! Nu heb ik geen cadeau voor je!" Roept ze uit. Luke lijkt het ook te snappen."Britt! Houd je bek! Ze mogen het niet weten!" Roep ik naar haar. Ze begint te lachen."JE BENT JARIG!" Roept Luke ineens uit."Lukas Robert Hemmings!" Roep ik naar hem.

"Ik zei dat je niets mocht zeggen!" Roep ik verontwaardigd."nu weten ze het toch" mompelt Nickay. Ik geef haar een duw."gelukkig heb ik al een cadeautje" glimlacht Ashton trots."wat? Hoe kan dat? Je wist toch niet dat ik jarig was?" Vraag ik verbaast."ik wist wel dat je voor mij jarig was en in juli, dus ik wilde zeker zijn dat ik een cadeau had" giechelt hij."maar ik vind cadeautjes niet leuk" zucht ik."ze liegt, ze vindt het gewoon erg als mensen geld aan haar uitgeven" zegt Nickay."Nick! Houd je bek nu eens! Je maakt het alleen maar erger" zucht ik."ik ga slapen, jullie zijn echt vermoeidend" ik ga naar de bunken en hoor ze nog lachen. Ik kleed me snel om naast mij bunk, er komt toch niemand in. Als ik klaar ben leg ik mijn kleren in mijn vallies, doe de spullen die ik gekocht heb in 1 van de kasten en de grote beer, die ik trouwens al ingepakt heb samen met de bandana, leg ik bij de lounge naast de tv. Ik ga in mijn bed liggen en besluit aan mijn lied te werken, niemand kan me nu toch storen.

"Wat doe je?" Ashton komt de bunk in en begint zich omtekleden. Natuurlijk kan ik het niet laten om naar hem te kijken."euhm... niets speciaal" zeg ik en ik voel hoe mijn wangen beginnen te gloeien."ik euh-ik ga even mijn tanden poetsen" mompel ik, leg mijn liedje onder m'n kussen en ga naar de kleine badkamer. Nadien ga ik terug naar mijn boek en wil mijn liedje pakken, maar het is er niet?!

Ik kijk onder mijn kussen, maar het is gewoon verdwenen?! Wat? Dat kan niet! Dernet lag het er nog! Ik snap er niets meer van... heeft iemand van de jongens het genomen? Nee toch? Dat mag echt niet! Dat zou zo genânt zijn... ze weten dat het over Ashton gaat... fuck fuck fuck! Waar heb ik het toch gelaten?! Het kan toch niet zomaar verdwenen zijn?!

Uiteindelijk besluit ik gewoon even rustig te gaan slapen, misschien heb ik gewoon wat slaap nodig. Ik zucht en leg me goed. Hopelijk vind ik het morgen wel terug...

ALVAST EEN GELUKKIG NIEUWJAAR XXX

Voodoo dollWhere stories live. Discover now