52

449 22 12
                                    

*1 week later*

POV Laura

Zuchtend bel ik aan bij Nickay. Ze opent de deur en glimlacht als ze me ziet."kom! De anderen zitten al in het water!" grijnst ze en trekt me mee naar binnen.

"Hey Lau!" zegt Calum hieper. Ik zwaai lachend naar hem. De laatste dagen zijn ik en Calum nog closer geworden.

"waar is Ashton?" vraagt Luke verbaasd."Die is weer bij Amber, zoals deze hele week" zucht ik. Hij schenkt me amper aandacht de laatste tijd. Het klinkt misschien heel jaloers, maar ik denk dat hij verliefd op haar is. Hij zegt telkens dat ze gewoon vrienden zijn en moeten bijpraten omdat ze elkaar zo lang niet meer gezien hebben, maar ondertussen tikt de tijd en moeten ze over 6 dagen alweer weg. Ashton beseft dat denk ik niet eens, hij heeft het te leuk met Amber. Hoe kan je je ex leuk vinden? Dat is gewoon niet oké. Ik mis Ashton zo erg, ook al slaapt hij nog elke avond bij mij, in de dag is hij meestal weg met Amber. Ik háat het om dit te zeggen, maar ik wil toch eens met hem gaan praten om te vragen om minder met haar om te gaan. En liefst gaan ze helemaal niet meer met elkaar om. Oh god, ik moet echt kalmeren.

"ga je omkleden, dan kan je zwemmen!" zegt Britt glimlachend."ik weet niet hoor, ik heb ook niet zoveel zin om te zwemmen. Nicknack, heb je nog iets om te eten?" vraag ik aan Nickay."sorry, met die jongens moet je snel zijn om nog iets te kunnen eten" lacht ze. Ik zucht."ik zal dan wel even naar de supermarkt gaan" glimlach ik."ik zal met je meegaan, wacht even dan kleed ik me om" en voor ik nog iets kan zeggen is Calum al verdwenen. Ik zeg de anderen gedag en ga naar binnen. Als Calum klaar is gaan we naar de auto en vertrekken we.

<>

"Cal, let nu eens even op!" zucht ik gefrustreerd. Hij rijdt de winkelkar constant tegen dingen aan, of tegen mensen."sorry" mompelt hij."kies maar een pizza uit" zeg ik als we bij de diepvriesproducten zijn."yass!" juicht hij en pakt blij een pizza peperoni. We nemen er nog een paar voor de anderen en gaan dan naar de chips."zoveel eten" lacht Calum."vanavond filmavond" grijns ik."blijf je slapen?" vraagt hij nieuwsgierig."yeah, why not?" glimlach ik. Ik stuur Ashton een smsje om te zeggen dat ik bij de jongens blijf slapen vanavond en ik zeg er ook bij dat hij ook mag komen als hij wilt.

<>

"geef mij de chips eens" "ik voel me echt opgeblazen" zucht Britt."moest je maar niet zoveel eten" zegt Luke en steek zijn tong uit."ze heeft helemaal niet zoveel gegeten! Jij hebt meer gegeten!" verdedigd Michael Britt."dit is net een film" zeg ik zacht tegen Calum terwijl ik wat popcorn in mijn mond doe."waarom zijn Michael en Britt zo'n goals?" zucht Calum."awhh ben je jaloers?" lach ik en draai me naar hem om."oh shit Cal je haar" lach ik."mijn haar? Wat is er mis met mijn haar?" vraagt hij verontwaardigt."het staat naar alle kanten, wacht" ik leg zijn haar goed met mijn handen en glimlach als ik klaar ben."veel beter!" Ik weet niet of ik het goed zag, maar ik denk dat hij aan het blozen was. We kijken elkaar een tijdje in elkaars ogen aan. Blozend kijk naar de rest en zie Luke ons grijnzend aankijken."wat?" vraag ik verbaasd."nee niets" lacht Luke. Ik frons licht en volg nadien de conversatie tussen Nickay, Britt en Michael.

-----
Nog een update omdat ik niet kan slapen :)

Voodoo dollWhere stories live. Discover now