16

669 27 4
                                    

"HAPPY BIRTHDAAAAAY" ik schrik op, waarna ik mijn hoofd stoot tegen het bed boven me."auw" zucht ik en wrijf erover. Dan merk ik Nickay naast me op."ook een goedemorgen" ze grinnikt."GELUKKIGE VERJAARDAG" roept Britt en springt naast Nickay."waar is de rest?" Vraag ik verbaast."ze zijn nog een cadeau voor je gaan zoeken, ze vonden het schandalig. Maar ik heb er al snel eentje gevonden!" zegt Britt trots. Ik lach en ga mijn bed uit.

Ashton ligt nog in zijn bed te slapen. Ik grinnik en neem er een foto van, ik kon het niet laten. Hij ligt er gewoon zo super schattig."je neemt dus gewoon een foto van je loverboy zonder dat hij het weet? Badass" grinnikt Nickay. Ik rol met mijn ogen en geef haar een korte duw."houd je bek" ik ga langs Britt naar de keuken en zet me aan tafel. Britt gaat over me zitten en Nickay naast me."jullie stalken me precies" mompel ik. Nickay en Britt schieten in de lach.

"Oké, ik kan echt niet wachten, hier is je cadeau" Nickay overhandigt me een pakje."Nick! We hadden afgesproken het met z'n allen te doen!" Nickay gooit onschuldig haar handen in de lucht."ik kan er echt niets aan doen!" Protesteert ze. Grinnikkend open ik het kleine pakje. Er zit een doosje van twice as nice in."oh my god" mompel ik. Er zit een horloge in met kleine diamantjes en met goud."dit is prachtig" zeg ik overdonderd."weet ik" glimlacht ze trots."heb je dat gisteren gekocht toen we in de twice as nice waren?" Vraag ik verbaast."jep, je was afgeleid door armbanden en terwijl heb ik die betaald" ik grinnik.

"Dan wil ik het mijne ook al geven" Britt overhandigt me een zakje van de claires."dit gaat echt super leuk zijn, ik bedoel maar. De claires is mijn favowinkel" Britt lacht om mijn reactie."dankje Bri!" Zeg ik glimlachend als ik het kleine doosje open. Er zitten 2 paar oorbellen in. 1 paar van de kusemoji en 1 paar van de eenhoornemoji."die zijn echt schattig" grinnik ik."ik dacht net hetzelfde!"

<>

"We zijn terug!" De 3 jongens komen de tourbus in en zetten zich naast ons."en we hebben cadeautjes" grijnst Luke."GIVE IT TO ME" roep ik blij uit."mag nog niet, we gaan het straks met z'n allen doen" ik grinnik."ik heb al 2 cadeautjes gekregen hoor" "wat?! NICK! BRI! WE GINGEN HET SAMEN GEVEN"roept Michael dramatisch. Weer beginnen we te lachen."sorry Mike, ik kon het niet laten" lacht Nickay. Ik zie Luke jaloers kijken als ik Nickay 'Mike' hoor zeggen. Cute!

"Okej, dan zal ik mijn cadeautje geven" begint Calum en overhandigt me een tasje. Er zit een telefoonhoesje van 5sos in."dankje" lach ik en geef hem een knuffel."nu de mijne!" Luke hieper. Ik grinnik en neem het aan. Daar zit een zwarte hoodie in met 'I'm into the drummer' op. Weer lach ik en ook hem geef ik een knuffel. Nadien open ik Michael zijn pakje. Er zit een eenhoornknuffel in!"OMG THANKS" roep ik blij en geef hem een knuffel."Ashton heeft ook een cadeautje hoor, maar hij slaapt nog" verteld Britt me. Ik knik en ruim de tafel op.

"Echt super hard bedankt guys" zeg ik als de tafel proper is."ga je klaarmaken, we gaan naar ergens toe" grijnst Michael. Ik kijk hem vragend en ga naar de bunks. Wat gaan we doen?

Oke... Ik heb niet zoveel inspiratie meer, dus de hoofdstukken gaan wat kleiner worden. Sorry daarvoor! Voor de rest hoop ik dat jullie het nog leuk vinden😂 BYEE XX

Voodoo dollWhere stories live. Discover now