37

572 20 14
                                    

SMUT

POV Nickay (SparklingCliffo 😏)

"Amuseer je je?" Vraagt Luke giechelend. Ik knik glimlachend. We zijn naar een club gegaan. Hij duwt een glas in mijn handen."drink op" grijnst hij. Ik rol met mijn ogen waarna ik het opdrink."nu blij?" Lach ik boven de muziek uit."lekker?" Lacht hij en moet even moeite doen om zijn evenwicht te houden. Ik denk dat hij dronken is...

"Best wel" glimlach ik."weet je w-wat we zouden moeten doen?" Vraagt hij me met een dubbele tong. Ik kijk hem fronsend aan."wat moeten we doen?" Luke grijnst. Zijn hand laat hij over mijn heup glijden. Iets waardoor ik mijn spieren aan span.

"Seks, babe." Fluistert hij. Twijfelend laat ik mijn hand over zijn gespierde armen glijden. "Weet je het zeker? Je weet er morgen vast niets meer van." Zucht ik. Luke schudt zijn hoofd. "Tuurlijk w-weet ik het morgen n-nog." Hij pakt mijn pols vast en neemt me mee naar een van de kamers in de club.

We stappen naar binnen en Luke sluit direct de deur. Vervolgens plaatst hij me tegen de muur. Onze lippen bewegen vurig over elkaar heen. Ik voel zijn vriend tegen me aan groeien. Een diepe kreun rolt over mijn lippen als ik mijn handen in zijn haar zet.

"Touch me, please." Smeek ik. Luke grijnst en duwt me ruw op bed. Hij komt voor me zitten. "Ik moet je nu hebben." Vertelt hij me met een dronken ondertoon. Ik twijfel even maar doe vervolgens toch mijn jurkje uit. Luke laat zijn ogen hongerig over me heen glijden. Hij doet zijn eigen shirt en broek uit.

Hij gaat weer boven me hangen en plaatst zijn lippen in mijn nek. Hij laat verschillende plekken achter. Hij duwt mijn ondergoed een beetje aan de kant. Hij brengt zijn vinger in me. Ik knijp in zijn schouders.

"Voelt dat goed, schoonheid?" Vraagt Luke me met een ondeugende lachje. Ik knik wild en duw mijn heupen omhoog. Luke verwijdert mijn BH en ondergoed. Vervolgens brengt hij een tweede vinger in me. Ik knijp in Luke's schouders. Hij begint zijn vingers te krommen. Wanneer ik bijna bij mijn hoogtepunt ben stopt Luke.

Hij draait ons om en ik weet direct wat hij bedoelt. Zenuwachtig breng ik zijn boxer omlaag. Zijn Lukey junior springt direct omhoog. Twijfelend pak ik hem beet. Nooit eerder heb ik een blowjob gegeven. Ik wil het niet verpesten. Luke ziet me twijfelen en pakt mijn hand beet.

"Je hoeft het n-niet te doen." Stelt hij me gerust. Ik schud mijn hoofd en begin voorzichtig over Luke's dick te wrijven. Zijn ogen vergroten. Ik bloos en begin wilder te wrijven. Op een bepaald moment raap ik mijn moed bij elkaar. Ik plaats mijn lippen rond zijn lul en begin te zuigen. Met mijn ene hand blijf ik het vrije deel van zijn geval af trekken. Met mijn andere hand wrijf ik over zijn eikels.

Luke laat diepe kreunen los en duwt zichzelf meer omhoog. Ik probeer hem dieper in mijn mond te stoppen, wat lukt. Wanneer ook Luke bijna zijn hoogtepunt bereikt laat ik los. Ik buig me over hem en rommel in mijn tas. Ik pak er een condoom uit en scheur hem met mijn tanden open. Langzaam en plagend doe ik hem om Luke junior heen. Hij knijpt zijn ogen dicht en laat zijn hoofd in zijn nek vallen.

"I want you so bad." Piept hij. Ik lach en laat mijn handen over zijn torso glijden. "Take what you want." Giechel ik. Dat laat hij zich geen twee keer zeggen. Hij keert wederom om. Hij plaatst zijn lippen nog eens hongerig op die van mij, voordat hij zich in me duwt. Ik plaats mijn nagels in zijn rug en begin zuigzoenen te zetten in zijn nek.

Luke begint zich wild in me te bewegen. Zijn heerlijke kreunen laten me nog beter voelen. Luke wordt steeds wilder tot hij zijn hoogtepunt bereikt. Hij gaat nog kort door tot ook ik kom. Vervolgens plof hij naast me neer op bed.

Met de muziek van de club op de achtergrond kijk ik naar Luke. Hij drukt nog een kort kusje op mijn lippen.

"I love you."

-GESCHREVEN DOOR AmazeballsHood GO CHECK HER OUT SHE'S AWESOME

Voodoo dollWhere stories live. Discover now