36

602 26 9
                                    

POV Laura

"Ash?" "Ja babe?" "Ik vind dat we iets voor Luke moeten doen. Luke geeft echt veel om Nickay, misschien moeten we haar als verrassing meevragen naar Ibiza. Als we naar Ibiza gaan ten minste" hij kijkt even bedenkelijk."ja, dat is echt een geweldig idee. En natuurlijk vinden ze Ibiza goed, het liefste wat ze doen is feesten" lacht hij.

"Goodmorning" zeg ik tegen Michael als hij de keuken in komt."goodmorning" mompelt hij en opent de ijskast. Nadien draait hij zich naar ons toe."doe het in het vervolg trouwens wat stiller" knipoogt hij. Mijn ogen vergroten en mijn wangen worden knalrood.

<>

*tijdsprong*

"Luke, ga jij maar als eerste naar binnen. Er is een verrassing voor je in de keuken" hij kijkt me fronsend aan als hij het vakantiehuis ingaat. We zijn net bij ons vakantiehuis in Ibiza aangekomen, en het is hier zo warm.

Ik volg Luke tot hij in de keuken is."NICKAY!" roept hij blij en tilt haar op. Lachend kijken we toe. Dit is zo schattig. Nickay heeft haar armen ook om Luke heen geslagen en haar hoofd zit verstop in Luke zijn nekholte."ik dacht dat ik je kwijt was" hoor ik Luke zacht mompelen. Nickay glimlacht en geeft hem een kus op zijn wang. Meteen wordt Luke knalrood en bijt op zijn lip.

"Ik en Ashton gaan boven al uitpakken" laat ik ze weten. Ik knipoog nog even grijnzend naar Nickay voor ik de keuken verlaat en naar boven ga."die zijn binnekort een koppel" grinnikt Ashton. Ik lach ook en we kiezen een kamer uit. Natuurlijk de leukste."gelukkig is het een tweepersoonsbed" grijnst Ashton naar mij. Ik geef hem een speelse duw waarna ik lach."gaat het eigenlijk al weer met je?" Vraagt Ashton bezorgd. Hij heeft enorm veel schrik dat ik aan selfharm begin, omdat ik mijn verdriet niet laat zien en het tegen niemand vertel.

Ik ga op het bed zitten en kijk zenuwachtig naar mijn handen."babe" zegt hij ongerust en gaat voor me zitten, op de grond. Hij pakt mijn handen vast waarna hij naar mijn polsen kijkt."wanneer was dat?" Vraagt hij met tranen in zijn ogen."4 dagen geleden" ik sla mijn ogen neer. Een traan verlaat mijn ooghoek."kijk me aan, Lau" beveelt hij me. Zuchtend open ik mijn ogen en kijk hem vol spijt aan."zoals ik al eerder gezegd heb, we komen hier samen uit. Als er iets is kan je altijd met me praten, dat weet je toch?" Ik knik en geef hem een waterige glimlach."het spijt me" ik hoor hoe mijn stem omslaat. Hij staat recht en slaagt zijn armen om me heen. Zijn hoofd steunt op de mijne.

"Ik probeer het te vergeten, Ash. Ik doe echt mijn best om het te vergeten. Ik wil het verleden vergeten. Maar het lukt me niet" zucht ik."het heeft tijd nodig, babygirl" ik glimlach als ik het woordje 'babygirl' hoor. Maar die glimlach maakt al snel plaats voor tranen. 'Babygirl' doet me denken aan het kindje waarvan ik het leven heb afgenomen.

Ashton laat me langzaam los en kijkt me doordringend aan. Nadien begint hij te glimlachen."wat is er?" Vraag ik fronsend."je bent zo mooi" fluistert hij en doet een lok haar achter mijn oren. Ik bloos zacht."ben je dan niet boos op me?" Vraag ik verbaast."waarom zou ik boos op je zijn?" Vraagt hij lief."voor... voor het snijden" zeg ik zacht. Hij drukt zijn lippen zacht op de mijne, alsof hij schrik heeft om me te breken."ik hou van je" zegt hij zacht wanneer hij de kus verbreekt.

Voodoo dollजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें