45

464 21 4
                                    

POV Laura

Huilend laat ik me tegen de muur zakken. Ik zit op het terras."wat is er gebeurd?" Vraagt Nickay ongerust. Ik veeg met mijn handpalm de tranen weg."ik heb... ik heb iets heel dom gezegd" snik ik."het w-was er uit-t voor i-ik het doorhad-d" snik ik. Ze zet zich naast me en kalmeert me."wordt even rustiger, dan kan ik je beter begrijpen" zegt ze lief en wrijft met haar hand over mijn rug.

"Dus" begin ik."ik heb tegen Ashton gezegd, omdat hij me niet vertrouwde, dat ik niet meer zeker was of ik nog wel wilde trouwen. Maar ik had dat niet moeten zeggen! Natuurlijk wil ik met hem trouwen! Ik was gewoon boos, en dan kan ik domme dingen zeggen, dat is algemeen geweten over mij" Nickay grinnikt zacht."ga er straks met hem over praten" stelt Nickay voor."dat ga ik inderdaad doen" zeg ik waarna ik opsta en terug naar de slaapkamer van mij en Ashton ga.

Daar vind ik een Ashton huilend op het bed. Het breekt mijn hart echt om hem zo te zien... zo gebroken."Ash" begin ik. Ik ga naar hem toe en ga bij hem liggen. Ik pak zijn hand vast en leg mijn hoofd op zijn borstkas."h-het spij-ijt me-e" snikt hij. Zijn borstkas gaat onregelmatig op en neer."nee, Ash. Ik moet me verontschuldigen. Ik had dat niet moeten zeggen. Ik was gewoon boos, en dan zeg ik domme dingen. Domme dingen die ik niet meen. Natuurlijk wil ik nog met je trouwen! Ik bedoel maar, wie wil nou niet met dé Ashton Irwin trouwen" hij giechelt en neemt me dichter bij zich.

"Awhh je lacht weer" glimlach ik."ik hoop dat je nog steeds met mij wilt trouwen nadat ik dat gezegd heb" zeg ik zacht."natuurlijk wil ik dat" glimlacht hij lief."zonder jou heb ik niks" hij geeft me een kus."en de fans?" Vraag ik lachend."hun heb ik nog ja" grinnikt hij."maar toch, jij bent het belangijkste in mijn leven" zegt hij zacht. Blozend leun ik tegen hem aan.

POV Nickay

"Ben je echt niet boos?" Vraag ik en leun tegen het deurportier aan."echt niet" glimlacht hij "ik hoop dat jij niet boos bent op mij, omdat ik je zwanger gemaakt hebt" bloost hij. Ik ga de keuken in en ga voor hem staan, met 1 hand leunend op het aanrecht."ga je trouwens... abortus doen?" Vraagt hij voorzichtig."nee, natuurlijk niet! Ik bedoel maar, dit is iets heel anders dan wat Laura meegemaakt heeft. Ik ken de vader. En ik hou van de vader" glimlach ik."en ik weet zeker dat jij de beste moeder ooit zal zijn" grijnst hij. Glimlachend kus ik hem. Het gaat al snel over tot zoenen.

"Ieuw stop daar" ik trek terug en zie hoe Michael kotsbewegingen maakt."je overdrijft wel he" lach ik."mag ik mijn liefde voor Nickay niet toen?" Vraagt Luke en slaagt een arm om me heen."jawel, maar liefst ik jullie kamer" lacht hij. Ik rol met mijn ogen en leun tegen Luke aan.

Voodoo dollWhere stories live. Discover now