46

537 19 16
                                    

POV Laura

"Lau, ik heb je hulp nodig" Britt komt mijn kamer in."ik weet echt niet wat ik moet doen" zucht ze. Ik klop naast me als teken dat ze daar moet gaan zitten en leg het boek, dat ik aan het lezen was, weg."tell me" zeg ik nieuwsgierig en draai me naar haar toe."ik... ik vind iemand leuk" zegt ze zacht."wie?" Ik haal één wenkbrauw op en kijk haar met een pedoface aan."Michael" zegt ze zacht, zo zacht dat ik het bijna niet hoor.

"Wat is daar zo erg aan? Dat is toch super schattig!" Glimlach ik breed."we zijn beste vrienden, ik ben bijna zeker dat hij niet meer dan dat wil" "je weet maar nooit! Het zal denk ik wel lang duren voor Michael het doorheeft, hij is nogal laat van begrip" lach ik."true, maar hij is zo cute! En hulpvol, lief, grappig,-"

"Over wie hebben jullie het?" Michael komt de kamer in en zet zich mee op mijn bed. Britt wordt rood en kijkt naar haar handen."euhm Ashton" verzin ik snel."Ashton?" Vraagt hij verbaast."ik had een kleine ruzie met hem. Maar hoeveel heb je eigenlijk van ons gesprek gehoord?" Vraag ik hem met gespleten ogen."hij is zo cute! En hulpvol, lief, grappig" doet hij Britt na met een hoog stemmetje. We beginnen te lachen."hey! Je mag me niet pesten!" Zegt Britt verontwaardigt. Lachend slaagt Michael een arm om haar heen."sorry Britty, ik kon het niet laten" glimlacht hij naar haar. Wat bedoelde ze met "ik denk dat hij niet meer wilt dan beste vrienden"?

Britt giechelt en wordt rood."wil er iemand straks mee brownies maken?" Vraagt hij, nog steeds met zijn arm om Britt heen. Ik kijk Britt aan en geef haar onopvallend een knik."is goed" glimlacht ze vervolgens."ik niet, sorry. Ik ga wat buiten zitten met Ash" glimlach ik. Michael grijnst ondeugend naar me."en wat gaan jullie doen?" "Mike! We gaan niets vies doen" zeg ik, helemaal rood aangelopen.

<>

Ik lig op de hangmat samen met Ashton. De hangmat gaat zachtjes heen en weer, en ik lig bovenop Ashton met mijn rug naar boven gericht."heb je het je tante en nonkel al verteld? Over de trouw" vraagt Ashton."nog niet, maar ik heb ze eigenlijk echt al lang niet meer gesproken" zucht ik."waarom bel je ze niet even?" Vraagt Ashton."ik weet het niet... ik heb gewoon het gevoel dat ze me niet missen, anders hadden ze toch al lang gebeld?" "Natuurlijk missen ze je! Bel ze gewoon even, je weet maar nooit wat er gebeurd" Ashton doet een lok haar achter mijn oor waarna hij me een kus geeft op mijn voorhoofd."ga ze nu maar bellen, ik wacht hier op je" zegt hij zacht. Ik geef hem een kus en ga naar binnen waar ik ze opbel.

POV Britt

"Je kan beter koken dan ik had gedacht" zeg ik grinnikend als ik het deeg proef."alles is makkelijk met een recept" knipoogt hij. Helemaal rood aangelopen draai ik mijn hoofd weg."ik ben echt blij dat jij met ons mee moest op tour, Bri. Je bent de beste vriendin ooit. Ik wil je niet kwijt" zegt hij waarna hij zijn armen om me heen slaagt."ik wil jou ook niet kwijt" zeg ik zacht, bijtend op mijn lip zodat ik niet begin te huilen. Hij heeft me letterlijk net gefriendzoned.

Voodoo dollWhere stories live. Discover now