Oznam

7.3K 428 164
                                    

Ahojte, lásky moje!

Musím Vám oznámiť, že tento príbeh ruším...

Nie, robím si srandu! :D To by som Vám nikdy neurobila, ani sama sebe, keďže Kiss je ako moje dieťa :D

Áno, viem, čo si teraz pravdepodobne myslíte: 'Oznam?! To si robí srandu?! Nová časť mala byť už sakra dávno a ona dá zase oznam?!'

Veci sa majú tak, že som tento týždeň nehorázne zaneprázdnená a ten budúci to bude rovnaké, keďže mám 3 skúšky, z ktorých je jedna tá, čo prenášam a jedna je veľmi podobná, takže to bude hardcore. Ak neurobím tú prenesenú, môžem sa rozlúčiť so školou. Doslova. (Ach, Verona, fakt by si sa mala začať učiť.)

Vážne som si myslela, že sa mi podarí napísať časť v stredu alebo vo štvrtok v noci, no zavolali ma pomáhať pri rekonštrukcii babkinej kuchyne, takže som šla tam. Navyše som v štvrtok bola unavená ako ďas, pretože v stredu som sa vôbec nevyspala. (Skúste sa vyspať vedľa dvojmetrového chlapa na malom gauči, neodporúčam to :D)

Celý tento víkend som mala mať nočnú, ale včera sa mi našťastie podarilo vybaviť voľno, aby som si mohla vypracovať aspoň otázky na tú hroznú skúšku, o ktorej nám podľa mňa dala vedieť dosť neskoro. 

Nie je tu mimochodom nejaký zdatný informatik? Alebo niekto, kto by vedel naprogramovať úplne jednoduchú hru? :D

Takže, aby som to zhrnula, mám pocit, že ma každú chvíľu odvezú na psychiatriu. Toto skúškové vôbec nie je také "jednoduché" ako to v zimnom semestri. Dúfam však, že sa mi všetko podarí urobiť na budúci týždeň a potom budem mať konečne voľno a budem sa môcť venovať príbehom. Už mi to chýba.

Ďalšia časť teda môže byť na budúci týždeň, ale nie som si istá. Netrúfam si povedať, ako to dopadne... Ak ste tu nejakí maturanti, gratulujem Vám, pretože isto máte maturitu úspešne za sebou ❤ Tichá závisť *-*

Písala som to na profile, ale spomeniem to aj tu. Ďakujem Vám veľmi pekne za takmer 40K votes a vyše 410K prečítaní! Blížime sa k pol miliónu, čo by chcelo niečo špeciálne. Ak Vás niečo napadá, sem s tým. Ak by ste náhodou chceli špeciálnu časť s postavami z príbehu alebo rozhovor, dajte mi vedieť, čo také by ste si predstavovali ;) Veľmi rada by som sa Vám niečím odvďačila ❤❤❤

Práve som narazila na nete na obrázok, ktorý totálne vystihuje Doriana. Akože nie ten chlap (možno trochu), ale tie slová. Alebo niečo ako báseň, či čo to vlastne je :D Proste och☺Čo Vy na to?

Ďalej by som chcela uverejniť super fanart od úžasnej čitateľky Dominiky

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ďalej by som chcela uverejniť super fanart od úžasnej čitateľky Dominiky. Ďakujem Ti zaň veľmi pekne, zlato 😘 Merrit má síce v mene dve r, ale to je len maličký detail ;) (Ak má z Vás niekto chuť niečo urobiť, neváhajte, budem veľmi rada :3)

 Ďakujem Ti zaň veľmi pekne, zlato 😘 Merrit má síce v mene dve r, ale to je len maličký detail ;) (Ak má z Vás niekto chuť niečo urobiť, neváhajte, budem veľmi rada :3)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Nakoniec Vás chcem poprosiť o trpezlivosť. Ešte aspoň týždeň a potom sa vrátim naspäť. Skúškové môžem s čistým svedomím nazvať temné obdobie môjho života, ako to tak vyzerá. Nechápem, ako zvládajú niektoré autorky pridávať pravidelne. Vážne ich za to obdivujem. Mala by som si z nich brať príklad, ja viem :/

Ešte raz Vám za všetko veľmi pekne ďakujem a prepáčte, srdiečka moje. Nehnevajte sa na mňa :)

S láskou

Vaša Veronique 💋

Kiss of death (SK) ✔Where stories live. Discover now