Postavy

15.6K 601 356
                                    

Keďže veľa z Vás bolo zvedavých, ako asi zhruba vyzerajú postavy, ponachádzala som si obrázky približných adeptov :D Nuda na intráku robí svoje :D Ku každej postave som pripojila i približný popis a nejaké repliky danej postavy vystrihnuté priamo z príbehu, aby ste sa aj pobavili :D

Snáď sa Vám to bude páčiť, ja som sa pri hľadaní niekedy dobre zabavila :D Väčšina postáv sa absolútne nezhoduje s mojimi predstavami, no niektoré akoby boli priamo oni. Pravdaže, nemusia sa zase približovať tým Vašim predstavám :D Som zvedavá na Vaše reakcie. 

Pripravte sa na tú pastvu pre oči :D

▬▬▬▬▬

Dorian

Mohol mať okolo dvadsaťosem rokov. Vysoký a štíhly, no s vypracovaným telom, ktoré skrýval pod dobre padnúcim oblekom. Jeho široké plecia by som v žiadnom prípade neobopla rukami. Vlasy ako kobalt v perfektne nepoddajnom účese. Oči zelené sťa smaragdy, ktoré ma zmrazili ich tvrdým a intenzívnym pohľadom. Prezradil ho však úsmev s radom dokonalých bielych zubov, ktorý sa mu usadil na tvári s ostrými črtami.

Bol to úsmev čistého šialenca.

„Si odvážna, Merrit. To sa mi páči. Mám rád výzvy. Moje meno je Dorian, ale som si istý, že to vieš. Som tu pánom a všetci ma rešpektujú. Ty samozrejme nie si žiadna výnimka. Budeš ma poslúchať... Chcem, aby si sa stala mojou ženou," povedal hlbokým hlasom.

..........

Dčko sa pousmial a dodal: „Byť na tvojom mieste, tiež by som na seba tak zízal. Som proste úžasný."

..........

„Byť tebou, srdiečko, nepokúšam šťastie. Moje sebaovládanie visí na vlásku. Ak ma neprestaneš dráždiť, budem ti musieť ukázať, ako vážne to myslím. A je mi jedno, že to bude na podlahe v tom prekliatom lietadle za nami," mrmlal vášnivo s perami na mojom krku.

◙▬◙▬◙▬◙▬◙

Muža, ktorý by predstavoval Doriana, sa mi ani za pána nepodarilo nájsť. Asi nikto taký dokonalý neexistuje :DD Ale nie, len je proste ťažké nájsť niekoho s výrazom, ktorý by ho vystihoval. Tiež je tu možnosť, že neviem vyhľadávať :D Preto tu máte viac variant. Najviac sa prikláňam k tejto prvej variante (spolu s @Vikusa15), má taký ten záhadný kukuč :D Ktorý sa najviac pozdáva Vám?  (A samozrejme si predstavte, že majú zelené oči a čierne vlasy :D)

 Najviac sa prikláňam k tejto prvej variante (spolu s @Vikusa15), má taký ten záhadný kukuč :D Ktorý sa najviac pozdáva Vám?  (A samozrejme si predstavte, že majú zelené oči a čierne vlasy :D)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Kiss of death (SK) ✔Where stories live. Discover now