43. K I R J E E T

589 68 24
                                    

"We're all wrong, everyone of us."
-Haruki Murakami


24.12.2016

Hei Jaspy.

On aika outoa viettää joulua ilman sinua, mutta yritän lähettää sinulle lahjan. Olemme yhä Traunsteinissa, ja täällä on jopa hieman lunta. Se kyllä sulaa varmasti ennen huomista.

Meillä kaikilla menee hyvin, ja on toki ikävä sinua. Tai no Lukella ei ole, mutta meillä muilla on. Warren saadaan pois valokuvasta ihan kohta, ja Evan on innoissaan. Niin ja hän ja Nick ovat yhdessä. Vihdoinkin. Lena valitti meille muille koko ajan, kuinka he pitävät toisistaan mutteivät ole yhdessä.

Tristan on pyörinyt täällä aika paljon. Hän on kateellinen sinulle siitä, että pääset kuulemma kaikkiin venäläisiin juhliin ja tutustumaan naisiin, mutta muuten hän pysyttelee jossain nurkassa vahtimassa meitä hiljaa. Malakai liittyi hänen laumaansa. Lena ei ollut iloinen, mutta Malakain mukaan muuta ratkaisua ei oikeastaan ollut.

Jakesta ei ole kuullut pihaustakaan. Robin, Nick, Luke, minä ja muut ovat olleet yhteydessä kaikkiin mahdollisiin tuttuihin, maailman parhaimpiin jäljittäjiin ja vaikka keneen, mutta Jakea ei löydetä. Luken teorian mukaan hänet on tapettu ja ruumiin palaset upotettu mereen. On kuitenkin päivänselvää, että tämä tilanne ajaa hänet ja Robinin hulluudeen partaalle. Ne kolme olivat kuin veljeksiä.

Ellen tuli tänne jouluksi. Lena ja Nick olivat innoissaan, ja meistä muistakin oli mukavaa tavata hänet. Ellen toi meille uutisia ja lahjoja ympäri maailmaa, kertoi tarinoita ja selitti tapahtumia, jotka olivat jääneet meille pimentoon. Kysyimme häneltä toki Jakesta, mutta hänellä ei ollut havaintoja hänestä. 

Ellen olisi halunnut tavata sinutkin, mutta ymmärsi, mikset ollut paikalla. 

Me kaikki odotamme sinua takaisin kotiin.

-Veljesi, Aidan.


1.1.2017

Hei Jasper.

Et vastannut Aidanin kirjeeseen, ja me kaikki kai hieman huolestuimme. Natasha kyllä sanoi viime käynnillään sinun olevan kunnossa, mutta mikset ole itse ilmoittanut itsestäsi?

Warren herätetään tänään. Kun tämä kirje tulee perille, hän on ollut hereillä jo useamman viikon. Hän varmasti kirjoittaa sinulle herättyään. 

Tänä aamuna Lukelle soitti Mary Larsson niminen kouluttaja. Hän oli omien sanojensa mukaan nähnyt Jaken Lawrencessa, Kansasissa. Hän kuvaili Jaken tarkkaan, ja kertoi tämän istuneen siellä kahvilassa nurkkapöydässä yksin. Mary oli kuulemma yrittänyt lähestyä häntä, mutta Jake oli lähtenyt heti kun Mary oli katsonut häntä vähän pidempään. Mary oli juossut Jaken perään, mutta poika oli kadonnut kuin tuhka tuuleen.

Luke ja Robin alkoivat suunnitella matkaa Kansasiin, mutta Evan huomautti, että Jake oli todennäköisesti jo lähtenyt lätkimään tultuaan huomatuksi.

Olemme jälleen kädettömiä Jaken jutussa. Kyllä me löydämme hänet vielä joku päivä.

Sinua ehkä jopa hieman kaivaten, Lena.

BorderlandWhere stories live. Discover now