⭐Devyniasdesimta Dalis⭐

75 8 0
                                    

"Sveika atvykusi i La Push." maloniai syptelejo vaikinas.

Staiga as ispuciau akis. "Atsiprasau, bet kur tas La Push randas?"

"Jungtinese Amerikos Valstijose."

"As atsiprasau, vet kaip as cia atsiradau?" pasimetusi paklausiau.

"Kaip atsiradai tai nera svarbu, svarbiausia, tai kas tu esi, sek siuo zanklu ir ieskok musu. tai tavo pasaukimas." pasakes vaikinas bakstelejo man i desini peti, zvilgtelejau i ji, o ant jo buvo neaiski tatiuruote, panasi i ta kuria turejo tie vaikinai. "Tau sis pades atrasti mus, ieskok, tokiu ir atrasi savus." syptelejas vaikinas su savo dragu vel akimirksniu dingo, vietoj ju buvo vel tie patys dideli vilkai, jie bego tolyn i tamsaus misko gilmuas.

As staiga uzsimerkiau, o atsimerkusi jau buvau savo lovoje. Pajaucia, kad guliu visa slapia, kas man darosi? Ka jis turejo galvoj sakydamas, kas esu? Ka norejo pasakyti sakydamas atrasiu savus? Ir ka ta tatiuruote reiskia? Nezinau kas tai buvo, bet zvilgtelejau i savo desini peti, o ten tikejausi, kad tai bus tik sapnas, bet deja. Ta tatiuruote egzistuoja.

Kas man apskritai daros? Kodel as uzuodziu tai ko kiti neuzuodzia? Kodel as girdziu gersus intensyviau? O gal siuo atveju tiktu klausimas, kas istikruju esu? Staiga i galva man atejo mintis, ne mintis, gal but lbiau prisiminimas, esu skaiciusi kadzkada skaicius saulelydzio knyga, kuri man labai patiko, bet nemanau, kad tai tiesa. As anksciau svajodavau, kad as noreciau shapeshiftinti, o gal tai tiesiog nelemtas be samones sapnas?

Bet staiga suvokiau, kodel pries mane akimirksniu atsirado vietoj vilku du vaikinai, o veliau vietoj ju vel tie patys vilkai. Juk jie vilkolakiai, kvileutai, kvileutai is prigimties. Bet kodel butent as, juk visgi jei as tuo tampu kuo galvoju, tai kodel Luke apie tai neuzsimine, arba mano tevai? Kodel isvis as nieko nezinau apie visa sita? kodel as tokia isskirtine? Ar as isrinktoji?

Greitai issiropsciau is lovos nubegau tuoleta, neatkreipiau demesi, ar visi esa cia, bet nubegusi greitai i tuoleta uzsirakinau ir zvilgtelejau i dideli veidrodi, ant mano desinio pecio sviete grazi kvileutu tatiuruote. Tuomet zvilgtelejau i savo peti, pradejau ji ciupineti, tikedamasi vis del to, kad tai butu koks nors klaikus pokstas.

Tuomet susivokiau patikrinti savo temperatura. Visur jo ieskojau, galvojau gal kur nors atrasiu termometra. "Po velniu kur jis?!" visdar ieskodama kalbejau su savimi. "Aha!" susukau vos ji radus. Greitai ijungiau, ikisau po pazastimi ir laukiau. Po minutes isgirdau pypsejima, kuris pranese, kad patikrino mano temperatura.Zvilgtelejau i termometra 40,5, man ant kaktos issoko akys.

"Ne tai negali but!" suktelejau. Mano balse skambejo ir dziugesys ir samysis. Visdar tikejausi, kad tai tik juokai.

Nusprendziau paklausyt ar kiti yra cia. Deja, negirdeti nei snypst. Tikriausiai jie tame koncerte. Aciu Dievui, tas koncertas nera arti, nes kitaip mane tai erzintu. Visgi norejau isitikinti, norejau surasti zmoniu, kurie zino apie tai. Visgi Jacobas butu visai neprosal, kad padetu man tai suprasti, jis man galetu padeti, ismokinti pasiversti i vilka.

Norejau isbandyti savo jegas, todel nusprendziau nukeliausti i artimiausia miska. Susiradau taksi, paprasiau, kad nuveztu mane i artimiausia miska, atvaziavus sumokejau ir mandagiai padekojau uz kelione.

Begute nuskubejau i miska. Vaiksciojau vos ne 30 min ir nieko neradau, as pasidaviau, tikejausi surasti tokiu kaip as... tikejauis surasti ta kuris man padetu. Prisedau ant kelmucio, sedziu ir is nevilties pravirkau. Tuomet isgirdau, kad kazkur kazkas traaska, bet nenustebau, nes kas kart kai isgirsdavau ten budavo arba kokia voveraite, ar kiskutis prabeges, bet vilku, buvo nei vieno.

Galvojau patraskes ir praeis, bet deja klydau. Nusivaliau asaras i savo maike, atistojau ir pradejau eit link isejimo, tuo metu man pries akis prabego vilkas. As ispuciau akis.

"Luke Hemmings Sister" M.C. fanfic [SUSTABDYTAS]Where stories live. Discover now