⭐Trisdesimt Sesta Dalis⭐

262 17 1
                                    

Michael P.O.V

Siuo metu guliu lovoje. Visi miega kaip uzmusti, o as vienintelis, kuris dar iki siol nemiega. Mano mintis uzvalde Lissie. Daugiau apie nieka kita mano mintys nesisuka, kaip tik apie ja.

Nusprendziau gal reiketu jai parasyti zinute, gal ji, kokiu patarimu tures.

Pasiemiau savo telefona nuo naktinio staliuko. Vos ji atsirakinau mano akis pradejo deginti telefono sviesa. Prisirkes susiradau zinuciu programele.

Galiausiai mano akys priprato prie sviesos. Susiradau Lissie numeri ir parasiau jai zinute.

M:"Negaliu uzmigti :( nes per daug galvoju gali man padet? Visi aplinkui miega tai nenoriu kelt kitu."

Issiunciau zinute, kuria issiuntes tik dar kart persiskaiciau ka parasiau. Norejau atsaukti ir ja istrynti, bet buvo per velu.

Vos tik issisiunte as sau per veida trenkiau stipriai mintyse sakydamas "Koks as durnas, geriau negalejau sugalvot?! Ji dabar pagalvos koks durnas esu, nes neuzmiegu." O tai ka katik sau pasidariau buvo blogai, nes tai nuskambejo visame kambaryje, galvojau prikels kitoje lovoje mieganti Calum, bet deja, kadangi jis miega kaip uzmustas. Bent tiek gerai.

Praejo desimt minuciu, pamaniau ji jau turbut miega arba nezino kaip atrasyti i ta nesamone, todel uzrakines telefona padejau atgal ant naktinio staliuko. Atsiguliau i lango puse. bandziau uzsimerkes paguleti, maniau tai pades uzmigti, bet... mano telefonas suskambejo.

Mano nelaimei jis buvo su garsu, bet ir tai neprikele Cal.

Greitai pasokau ir stveriau uz telefono. Atsirakinau, man parase Lissie.

Lis:"Uhh.. Net nezinau :( tiesiog pabandyk uzsimerkti ir galvoti apie kazka mielo arba kas tau patinka manau turetu padet ;)"

Aha tarkim apie ka? Uh... aha! Pica arba kaciukai.

Greitai suvedziau atsakyma.

M:"Aciu :) manau tai turetu suveikt :)"

Neeeee.... per daug smailiku.

Istryniau visus sypsniukus. Pasirode neemociskas ir pamanytu, kad as nepatenkintas arba be nuotaikos, nenoriu pasirodyti siurkstus.

Galiausiai gavosi tokia zinute.

M:"Aciu! Manau tai turetu suveikti :)"

Atsidusau, ir galiausiai issiunciau zinute. Uzrakinau telefona ir padejau ji ant naktinio staliuko.

Isitaisiau lovoje. Uzsimerkiau ir pradejau galvoti apie picas... bet pries mano akis vel pasirode ji. Atrodo taip, kad ji cia, ji priejo prie manes, o as ja stipriai apkabinau, o jos glebyje sypsojausi kaip idijotas.

"As myliu tave" tyliai susnabzdejo Ji.

"As ir tave myliu, labiau uz bet ka pasaulyje..." atsnibzdejau Jai atgal.

Lissie P.O.V

Priejome Sidnejaus centra, kur pilna  visokiu parduotuviu, kavinukiu ir panasiai. Ejome pro sal skelbimu lentos. Aisku as nebuciau as, jei visa kelia nebuciau burbejusi apie tai, kokia as durna, nes Jam parasiau pati blogiausia patarima, visoje pasaulio egzistencijoje, ir siaip is oro apie betka snekeciau. Man net paciai keista, kad ji visdar su manim, nes bet kas kitas su manim bendraudamas neiskestu ir tikriausia pabegtu arba nebedraugautu.

Tiesiog tuo stebiuosi.

Lily akis patrauke, kazkokia iskaba skelbimu lentoje.

"Ka pamatei?" paklausiau

"Palaaa..." pasake ramiu tonu, kol skaite. "Liss siandien vyksta vakarelis, cia sako gali ateiti betkas, kuris vyksta kazkur toliau nuo centro. Mes turime ten dalyvauti!"

"Luke Hemmings Sister" M.C. fanfic [SUSTABDYTAS]Where stories live. Discover now