⭐Trisdesimt Devinta Dalis⭐

262 20 1
                                    

Atleiskit uz tokia ziauria nesamone praeitoje dalyje, manau kitoje dalyje nebus tokios nesamoningos mistikos, tikriausiai ir jum patiem pasidare istorija neidomi, su ta mistikas nesamonga, tai tikiuosi, kad suprasit, mane, na, o dabar gero skaitymo :). Beje nuotraukoje apacioje Jessica :D ir sorrey uz ft virsuje :DD tiesiog negalejau neikelt, tiesiog nuotaika reikia pakelti kazkam pries skaitant pieva ir susigadinant nuotaika :DD.

 Beje nuotraukoje apacioje Jessica :D ir sorrey uz ft virsuje :DD tiesiog negalejau neikelt, tiesiog nuotaika reikia pakelti kazkam pries skaitant pieva ir susigadinant nuotaika :DD

اوووه! هذه الصورة لا تتبع إرشادات المحتوى الخاصة بنا. لمتابعة النشر، يرجى إزالتها أو تحميل صورة أخرى.

Atsisveikine, jis isejo. Tuomet vel sugrizo i palata Jessica.

"Na, tu tai ir pazadejai..." prabilo nepatenkintu balsu Jessica.

"Ka as netaip pasakiau? Ir isvis tau manes saugoti nereikia, nes Luke ir Michael kaip angelai, tik jie realus, o ne toki kaip tu..." piktu zvilgsniu nuzvelgiau ja.

"Na, nepasakyciau, kad jie angelai... Kadangi jei butu angelai, jie siuo met butu su tavim, o ne kazkur kitur.... Jie net taves apsaugoti nesugeba."

"Atsikabink! Ir isnyk visam laikui!" susigraudinau. Ji teisi, bet man jokio angelo sargo nereik, jie angelai, jie mane nuotoliu budu saugo.

"Ne! Tu nedrisk sakyti man isnykt visam laikui, tu negali."

"Ot ir galiu, nes tu man tik gadini gyvenima! Verti mane jaustis psiche, kuri mato dvasias ir kalbasi su jomis!" apsiverkiau. "O as.... Tiesiog nenoriu buti psiche.." nubraukiau asaras.

"Tu ir nebusi psiche, jie ir mane matys, pamanys, kad esu nauja tavo drauge ar kas nors kitas, kokia giminaite." priejo prie manes, bandydama pakelti nuotaika.

"Prasau... Palik mane ramybej." paprasiau susniurksdama nosimi.

"Gerai.. Jei tai ko tu nori.."

Ji staiga mano akyse letai isnyko. Isnykdama blausioje palatos sviesoje.

As pravirkau. Griuvau tiesiai i pagalve. Siuo metu as noriu mirti. Kodel man taip? Mano sargai isvyke visai kitam pasaulio gale...

As taip noreciau juos visus apkabinti, stipriai, stipriai, ir niekados nepaleisti.

Luke P.O.V

Prabudau ankstyva ryta. Pramerkiau aptraiskanojusias ir pavargusias akis. Siuo metu miegas jau nebeima, todel pusiau zvalus.

Apsidairiau aplinkui. Ash visdar miega, o kaip Michael su Cal, nezinau. Bet zinau tai jog reiketu parasyti zinute Lily ir Liss.

Pagriebiau telefona nuo naktinio staliuko. Atsirakinau ji. Nieko naujo aisku niekas manes neprisimine zinute ar kokiu nors skambuciu, tik daugybe faniu zinuciu twitteryje.

"Luke Hemmings Sister" M.C. fanfic [SUSTABDYTAS]حيث تعيش القصص. اكتشف الآن