⭐Sesta Dalis⭐

501 25 4
                                    

Atension!!! Labai atsiprasau, jei nesitikejote, kad laika siek tiek praleisiu, nes tiesiog nieko nesugalvojau, tai tiesiog geriausiai buvo praleisti laika. Prasau jusu labai neuzpykti ir labai atsiprasau jusu. Gero skaitymo

*Po keliu dienu, kaip Luke ir Lissie susipyke*

Praejo dvi nuobodzios dienos kaip as ant Luke uzpykusi, bet galvoje kazkodel sedi Mikey. Niekaip is galvos jis man neiseina. Niekaip nesuprantu kas man darosi, nes naktimis sapnuoju tik ji, beveik visa laika galvoju tik apie ji daugiau nieko.

Dabar sedziu as su Lily jos kambaryje ir zaidziame Fifa. Rezultatas yra lygiosios kolkas. Ir tas rezultatas 1:1 nors jau zaidziame gal jau kokia valanda. Neiviena nei kita nenusileidziame ir kovojame.

Galima sakyt mes abi labai geros Fifa zaidejos.

Staiga musu zaidima sustabde ant stalo padetas Lily telefono zinutes garsas. Nes as esu isijungusi savo telefono garsa, nes tiesiog mane Luke erzina. Pastoviai rasineja zinutes, kaip : "Atsiprasau as tikrai gailiuosi kad sugadinau tavo pc." arba "Prasau bent gryzk namo galesi ir toliau pykti bet ma svarbu kad tu namie bent butum" ir panasiai.

Lily sustade zaidima."Palauk biski, tuoj paziuresiu ir galesim toliau zaist." greitai pasoko is savo indisko stiliaus sedejimo ir pagriebusi savo telefona atrakino.

"Tai Luke, ar ne tiesa?" kiek pyktelejusiu balsu pasakiau ir paziurejau i Lily. Ji atsargiai linktelejo ir pasikse galva. Ji ispute zandus kaip Luke megsta dazniausiai tai daryti kai daromes selfie. Dieve kodel jie turi but tokie vienodi.

Ji sumaige zinute atgal Luke ir uzrakinusi telefona ji isidejo i kisene "Zinai ka, gal darome pertrauka ir einam i lauka pasivaikscioti? Tarkim iki parko?" Paklause manes Lily

As tik i ja paziurejau "nesuinteresuotu" veidu ir pakraipiau galva i sonus nesutikdama.

"Nu prasauuuuu." pradejo zyzti Lily."Eimeee, biski prasiblaskysim, tau irgi kaip tik reiketu bent truputuka prasiblaskyti, nes visada buni surugusi, o man taves neiseina niekaip pralinksminti. Gal pasivaiksciojus biski galva prasvieses." maldaujanciu zvilgsniu paziurejo i mane.

"Na gee-rai." pavarciau akis.

Padejau zaidimo pulteli salia saves ant kilimo ir bandziau kazkaip pakilti is savo indisko stiliaus sedejimo. Lily nesulaukusi kol as atsistosiu pagriebe mano ranka ir patrauke i save, kad as atsistociau.

Nusileidome abi laiptais zemyn. Lily mama buvo virtuveje, ten kur ir dabar judejome.

Lily mama gamino pietus. "Kur merginos einate?" Kaip visada rupestingai pasiteiravo Lily mama.

"Ai, va eisim pasvaikscioti trumpam." atsake Lily.

"Sekmes, o Lissie taip ir nesusitaikei dar su broliu?" pasiteiravo. Na taip Lily mama zino apie mane ir Luke.

"Nea, nesusitaikem" atsakiau ir Lily vel pagriebusi uz mao rieso pradejo tiesiogine to zodzio prasme tystis link kolidoriaus.

Ten mes abi uzsidejome batus ir as uzsimetusi savo snapbacka abi patraukeme lauko duru link.

Lily atsargiai atidare duris lyg kazko bijodama ir uz ju kaip ir turejo but nieko nebuvo. Lily atsipute apsidaire ir paziurejusi i zeme kazka pamate. As visiskai nesidomejau ka ji pamate laukiau kol pagaliau ji savo uzpakali pajudins ir iseis i lauka praleisdama mane i lauka.

Bet ne dar ji turejo pasilenkt ir paiimti kazka nuo zemes."Liss, sita dezute tau." neuztikrintai pasame Lily.

"Aha... Parodyk" suirzusi pasakiau. Lily atsisuko i mano puse ir isprade i rankas spalvota deze apvyniota bantuku. Atrode kaip kokia dovana.

Pakeliau akis i Lily ir paziurejau liudnom akim lyg klausdama ar ja man tikrai atidaryti. Ji linktelejo lyg suprasdama mano zvilgsni. Ir as nuleida vel akis i ta deze kuria laikiau rankose.

Atsargiai nurisau bantuka ir isleto pradejau daryti dezes dankteli. Viduje buvo ideta....

Na kaip jum dalis? Ar neblogoje vietoje palikau siokia tokia intrigele? Kaip manote ka ji toje dezuteje ras?

Lauksiu jusu nuomonyciu. Aciu uz Fav/nuomonikes/perziuras.

Myl

Iki kitos dalies

5SOSandMikeysGirl

"Luke Hemmings Sister" M.C. fanfic [SUSTABDYTAS]Where stories live. Discover now