⭐Dvidesimta Dalis⭐

390 16 1
                                    

*Lissie P.O.V*

Pabudau nuo to tobulo roziu kvapo. Ahh... Rozes... Mano megstamiausios geles. As jas dievinu, dievinu ju ta raudonuma ir ju ta kvapa tik, kad va niekad nesu ju gavusi kaip dovanu.

Jas dazniausiai mano mama gauna dovanu, kartais as jai labai del to pavydziu.

As biski dar pagulejau ant desiniojo sono i lango puse ir nusprendziau, kad reik visdelto keltis.

Atsiguliau ant nugaros ir galva pasukau i kaire puse. Ten ant naktinio staliuko stovi grazi roziu puokste imerkra i vandeni, o salia jos yra padeta sokolado plytele ir mini mopsiukas pliusinis aisku taip pat yra padetas ir mano telefonas. Jei neklystu jis yra beanie baby(taip vadinasi zaisliukai kuriu vidus prikistas burbuliuku ir skleidzia toki keista garsa :D).

As siektiek pasikeliau is lovos ir siekiausi savo telefono, kai isgirdau, kad duru rankenos tyliai lenkiasi. As staiga atsiguliau ir apsimeciau, kad miegu toliau.

Tai mano megstamas triukas, kuriuo visi patiki. Nezinau kodel, bet man tai kazkodel patinka daryti. Tarkim savaitgalis ir as atsikeliu kokia 11a.m. as pasiemu telefona perziuriu savo twitteri ir vos isgirstu kazka ateinant as iskarto greit viska padedu ir apsimetu, kad as ant kito sono apsiverciu toliau miegodama.

Ir visalaika tas suveikia, o kai iseina as vel gryztu prie telefono ir toliau einu per twitteri.

Kai manau, kad man jau laikas keltis as atsikeliu apsirengiu viska pasidarau ir einu i virtuve pavalgyti. Nors labiau sakyciau paest.

Taigi griztam i dabarti. Durys tyliai prasidare ir uzsidare, o as ir toliau apsimestinai miegojau. Isgirdau tylius snabzdesius.

"Aye Mike, gal einam atgal, nes Lissie dar miega, o juk tu nori, kad tai butu siurprizas?" kadangi pasake "aye" tai pagal tai mazdaug supratau, kad tai Luke pasake.

"Koks gi siurprizas jei jame nera manes?" paklause Micke.

"Nu, bet tas laiskelis gi yra, ten viskas jame, taip pat ir nuo Lily."

"Neee, as pabusiu cia Lissie ji mano mergaite, todel as turiu su ja pabuti" vos pasake 'Mano mergaite' as vos laikiausi nesusisypsojusi.

Tie zodziai verte mane sypsotis, bet as stengiausi is visu jegu nesisypsoti ir islikti ramaus veido.

Kazkuris is ju priejo prie lovos ir priklaupes prie tos lovos, as supratau, kad tai Micke. Jis paeme mano ranka ir ja pradejo glostyti, bet poto ir pabuciavo ranka.

"Saulyte, tu mano saulyte, kaip noreciau, kad tu butum mano mergaite. Ar busi mano mergina?" oh shiet man rodos jau per daug prisiklausiau, ko netureciau girdeti.

Gal tai kokia paslaptis, kurios as net neturejau isgirsti? O jei tai siurprizas ir as ji sugadinau? Oj... Man baisu..... Galvoje sukosi visokios mintys.

"Mike, einam jau? Jau Lissie neuzilgo turetu atsikelti, nes ji tokiu laiku visalaik atsikelia."

"Na gerai..." lyg ir nusimine Mikey.

Jis paleido mano ranka ir atsistojes padejo kazka ant staliuko ir dar kazka jie padare, isejo taip pat tyliai, kaip ir iejo.

As galiausiai prasimerkiau, pagulejau dar ant nugaros ziuredama i lubas ir gerai isiklausydama ar niekas neateina pasukau galva i kaire puse.

Ten yra pastatyta dar viena roziu puokste, dar viena ryskiai raudonu roziu puokste. Salia tu roziu puoksciu padetas pliusinis 'Charizard'(kas nezinot tai yra pokemonas galit pasigooglinti :P) zaisliukas. Jo letenelese vokelis su uzrasu "Lissie :)"

Si kart siekiausi ne telefono, o Charizard zaisliuko su vokeliu.

Apsikabinau Charizard ir atplesusi vokeli isemiau laiska. Ji pradejau skaityti.

"Luke Hemmings Sister" M.C. fanfic [SUSTABDYTAS]Where stories live. Discover now