⭐Sesiasdesimt Pirma Dalis⭐

191 16 21
                                    

Sventinu jums sita dali su Malum foto :DD

*Diena pries isvykima*

Negaliu patiket, kad jau rytoj isvykstame i Londona. Jau siandien nenustygstu vietoje, nors tik ryt isvykstame.

Vakar velai nuejau miegoti, gal apie kokia 3 ryto gal jei ne 4 ryto. Bet atsikeliau visai zvalut zvalutele 9 ryto.

Siuo met dabar jau yra po 13:12. Susitariau su Lily, kad atvarys ji pas mane apie 2 PM ir eisime i parduotuve.

Sugalvojome, kad idomiai atrodytu jei pripustume balionu ivairiausiu spalvu, o prie ju priristos nuotraukos is interneto ir paciu nufotkintos.

Tuo paciu sugalvojome, kad galetume paslepti koki nors lobi kazkur siuose namuose, todel kai Lily atarys pas mane eisim i parduotuve pirkti DAUG balionu, ir kazkokio prizo. Pagalvojome, kad geriausias prizas butu jiem kazkas, kas ilgam liktu jiems, kaip koks zaisliukas, ar koks nors bilietas i kazkur tarkim dviese kazkur nueiti.

Mes jau visa sugalvojome, ir nusprendeme Ashton padovanoti nediduka meskiuka su mazyte kuprine ant nugaros, o toje kuprineje ideti du bilietai i romantiska vakariene nemokama ir du bilietai i koki nors atrakcijonu parka, i kuri Ash gales nusivesti Bryana ir abu galetu praleisti kuo nuostabiausia dieba kartu.

Calum sugalvojom taip pat padovanoti kieta pliusini suniuka su bosine gitara, kuris labai panasus i Cal. Taip pat uzdetume ant jo kietus akinius.

Luke dovana butu irgi pliusinis zaisliukas akivaizdu viesiems po kazkoki pliusini zaisliuka. Luke dovana butu pingvinas su maza dezute rankose, o ten pora bilietu i Ed Sheeran koncerta ir vakariene dviems. Tik nesakykit nieko apie tai Lily, nes sito nebuvom sutare.

Na, o Mickey dovana butu obviously pokémonas Pikachu ir sutareme, kad jam padovanotume daug kuponu, kurie leistu jam pica uzsisakyti i namus, o kupona padavus jam ta pica nemokama butu.

Ok, sakysite dovanos lievos, bet mes daugiau nieko gero nesugalvojome.

Taigi papasakojau koks mazdaug lobis turetu buti, bet kaip jie ta lobi gletu surast tai po parduotuves ir visu tu balionu ir panasiai vakare, nusprendeme sia nakt pas mane likti, pripaisytume ivairiu uzuominu, kur galetu rasti kita lapuka ir panasiai.

Toki zaidima zaidziau kai buvau jaunesne. Ji sugalvojo ne betkas kitas kaip mano krikstomama Lily. Ji kurybinga ji moka uzzimti vaikus ivairiausiais zaidimais ir veikla. Lily tikrai bus gera mama savo vaikams, ir dabar yra.

Kiekvieno prizas bus skirtingose vietose, todel kiekvienas nepasimestu kur yra kieno dovanele.

Jei Luke suzinos pirma kart isgirdes apie sita zaidima, jis iskart turetu prisiminti ir zinau, kad jam tai tikrai patiks, nes zaidima netik as megau, bet ir jis.

Na kas dar? Hmm... Manau, kad viskas. Zodziu viska pasiruosim pries kelione, o pagalvojome, kad balionai per ta laika kai busim isvyke jie issileis, todel kai jau grisim i Aussie paprasysiu Lily kazkur juos nuvesti ir uzimti tam bus geriausia nusivesti kur nors juos pavalgyti, tuo tarpu as lekciau namo ispusti balionus ir dar prie ju priristi nuotraukas.

Zinau tai bus labai didelis issukis man, nes turesiu viska speti suveikti iki tol kol jie gris namo.

Pagalvojus isivaizduoju, kad balionai skraidys virshi kambario, bet logiskai pagalvojus paprastu oru jie neskris, todel turesiu juos visam kambari visur juos pririsineti.

Jo... Daug visko.

Bet turbut nieks neisdegs. Zodziu priplanavom, bet turbut nieko nebus, nes bent man taip buna, kad suplanuoju viska taip, o visa laik buna atvirksciai.

"Luke Hemmings Sister" M.C. fanfic [SUSTABDYTAS]Where stories live. Discover now