⭐Trecia Dalis⭐

783 28 1
                                    

Visi buvo susede ant sofos tokia eile : Michael, Calum ir Luke. Rankose laike zaidimo pultelius(nzn ar taip, bet jo :P ). TV nebuvo isjungtas, o jie sau graziai miega. Nezinau kodel, bet pirma karta pamaciusi kaip Michael miega siektiek paraudau. Jis atrode taip mielai miegantis. Nors ne, jie visi labai mielai atrode kai miega.

Atsisukau paziureti i Ash. Ash stovejo uz manes ir sypsojosi kaip as, bet matesi, kad jis norejo juoktis.

"Kaip manai ar eit prikelti ar isjungti TV ir palikti tegul miega?" Pasnibzdomis pasakiau Ashton.

"Manau gali prikelti vistiek reik man nuvezti Calum namo, o tada man paciam irgi namo" Taip pat pasnibzdomis pasake Ash.

"Na gerai."Atsistojau priesais sofa ant, kurios jie ir miegojo susede ir dar karta pasiziurejusi i ta miela vaizdeli sugalvojau issisaugodi sita vaizda nufotografuodama juos. Issisaugojau ta foto telefone.

Visu pirma ijungiau sviesa, nes kambari apsviete tik televizorius ir plius tikejausi tai juos prikels bet nepadejo.

"Nu ir gerai." Sau po nosim pasisakiau. Priejau prie Luke ir pradejau ji svelniai kratyti, kad atsikeltu. Sis tik murmtelejo ir toliau miegojo.

Na kagi nenori keltis svelniai atsikels sunkiuoju budu. Pries eidama i virtuve parodziau Ashton, kad isjungtu sviesa ir eitu kartu su manimi i virtuve.

Jis taip ir padare. Udegiau sviesa virtuveje. Biski pagalvojusi pradejau sakyti savo mintis."Ashton, manau sugalvojau plana kaip prikelti juos." Paziurejau i ji tokiu lyg 'evil-face', pranesdama, kad tai bus kaip ir blogas planas, nes zinau, kad tai geruoju nesibaigs man, bet visdel to reik pabandyti.

"Na is tavo veido israiskos galiu pasakyti, kad tai bus blogas planas uz, kuri tau klius nuo Luke ir kitu."Nusijuoke Ash."Na tai sakyk koks tas planas."

"Taigi planas toks. Pasiimsim po bliuda metalini ir po metalini sauksta. Atsistosim uz sofos ir kai suskaiciuosiu iki triju, pradesim baladoti saukstais i metalinius bliudus. Tada jie turetu greitai atsikelt."

"O ar tai neturetu buti labai rizikinga?"

"Na nezinau, Luke tikriausiai man darys revansa, o kaip kiti reaguos neaisku. Tiesiog bijau, kad jie tiesiog ims ir apreks mane, o po to ir nedraugaus." Susimasciusi pasakiau.

"Calum tik uzpiks, bet po kiek laiko ir vel sypsosis, o Mike jis pas mus vadinasi 'Punk Rock' ir savo emociju nelaiko, jis gali kaip pasiutes rekti ir panasiai, bet uzpykti neuzpyktu." Nusisypsojo Ash.

"Tikiuosi nemeluoji, o dabar einam issiimsim bliudus ir saukstus ir vykdysim savo pikta plana."

Isemiau pora metaliniu bliudeliu ir pora metaliniu saukstu. Padaviau viena bliuda su saukstu Ash, o kitus pasiemiau sau.

Taip ir padarem atsistojom uz sofos ir giliai ikvpusi oro ir ji iskvepusi paziurejau baimes akimis i jis, o jis i mane. Ir linktelejau. 'Vienas, du, trys' suziopciojau be garso. Ash suprato ir abudu vienu metu pradejom barskinti saukstais i metalinius bliudus.

Visi isgande pasoko. Sakiau, kad atsikels jie taip. Michael pradejo rekt ir issokes nuo sofos atsisuko i musu puse. Calum irgi issigando, kaip ir Lukei. Visi reagavo panasiai kaip Michael tik jie taip garsiai nereke kaip jis. As su Ash meteme bliudus ant zemes ir pradejome abudu nepaliaujamai psichiskai juoktis. Plius dasidejo ir Ash fainas juokas, kuris priverte mane labiau juoktis.

Visi trys vaikinai i mus ziurejo kaip i beprocius savo 'poker-face'."Kas per sudas!!!" Uzreke Mike, bet po keliu minuciu jis ziurejo i mus 'poker-face' kol as ir Ash ant kilimo vartemes besijuokdami.

Man iskaudo zandus ir pilva nuo juokimosi. Kiek apsiraminau, taip pat ir Ashton."Oj." Ta tesugebejau pasakyti nusivalydama juoko asaras.

"Nu gerai. Ash....... Ash........ Viskas baigiam.... Man pilva skauda jau...." Gaudydama ora siaip netaip pasakiau. Nezinau kodel, bet visada kai pasakau arba kasnors kitas pasako 'Viskas baigiam' prajuokina.

"Luke Hemmings Sister" M.C. fanfic [SUSTABDYTAS]Where stories live. Discover now