⭐Keturiasdesimt Pirma Dalis⭐

249 18 14
                                    

Lissie P.O.V

Prabudau zvali. Ir kas keisciausia, tai, kad energingai atsikeliau, kaip anksciau neatsikeldavau, galbut tai kalta zinia, jog siandien mane isleidzia is sitos pragaro skyles. Tai pirmas dalykas, apie kuri pagalvojau atsikelusi. Apsidairiau aplinkui ar nieko nera. Yasss, nera tos merginos. Tikriausiai sapnavau reiskias. O sekantis dalykas apie, kuri prisiminiau buvo tai jog reikia paskambinti Michael, bet pries tai kaip tik jau yra atnesti pietus, kadangi pusrycius pramiegojau, tikriausiai.

Zvilgteliu i laikrodi telefone. 12:23. Tai aisku kodel gi ne. Juk pusrycius cia atnesa anksciausiai apie 8 a.m ar kada tiksliai nezinau, galbut puse 7 a.m. Oh well, as ne ryto zmogus, kuris anksciau keliasi, bent jau tiek gerai, kad nekelia.

Jei prikeltu as juos tikriausiai noreciau nuzudyti ir pakasti po sita pragaro skyle. Nepatinka kai kas nors anksciausiai ryte prikele, tas pats yra ir su budilniku(zadintuvu :DD). Toks jausmas, kai kelia zadintuvas paimsiu ji ir susprogdinsiu, bet kazkodel to dar iki siol nepadariau, gaila telefono.

Pietums kazkokia tai sriuba pieniska ir sumustinis su 1 cm storio atpjautu suriu. Oho! Zmones siais laikais surio nemoka pjaustyt, okey... Nu okei, baigiu. O gerimas arbata, nu jei ka sueis, jei yra saldi, bet jei ne tai negersiu, nes as arbatas geriu su trimis sauksciukais cukraus. Zinau nenormali esu. Tiesiog mano liezuvis saldus.

Na ka ragaujam kazkokios pieniskos sriubos pirmiausia. Sriuba gal ir visai nieko. Sueis..

Pabaigus sriuba iki pabaigos, noreciau dar, bet tai viskas ka jie duoda, nu ok.. Paemiau sumustini su 1 cm storio suriu ir arbata. Visu pirma gurkstelejau arbatos, visai nieko, bet galetu ir saldesnebut, speju tik dvieju cukraus sauksteliu, nu nieko.

Atsikandau sumustinio, nu ir storis. Bet siaip skanus suris ir pats sumustinis. Bent jau tiek gerai, kad skanus.

Viska suvalgius ir isgerus, pripazinsiu nepavalgiau. Per mazai. As noriu dar valgyt!! Ir taip visko mazai duoda, as nepavalgau normaliai, tik ant dugno skrandzio suvalgiau. Nu ir gerai!

Dabar tereikia sulaukti ko nors is tu nevykeliu daktaru ir sulaukt israso. Idomu ar isvis siose ligoninese yra televizoriu? Nes cia taip NUOBODU!

Na ka reikia paskambinti Mikey.

Isijungiau zinutes, paspaudziau ant Mikey numerio ir paspaudziau skambinti. Zinau as tingine, tyngiu suvesti numeri, nes mano atmintis prasta, niekad nemokejau isiminti numerio atmintinai. Neisivaizduoju kaip kiti juos isimena, pavyzdziui kaip Lily.

Sedziu ir visdar laukiu kol jis atsilieps. Nekelia. Kas cia vyksta, juk prase paskambinti kai pamatysiu. Galiausia neatsiliepe ir viskas baigesi skambutis. C'mon! Pabandziau dar karta paskambinti, bet ir vel nieko.

Uzrakinau telefona padejau ant spinteles. Sedejau lovoje, nezinojau ka veikti, todel sedejau ir ziurejau i savo apibintuota riesa. Nereikia man jo. Nuemiau binta nuo rieso. Zvilgtelejau i ji.

Nieko cia baisaus keli bruksniai ant riesio. Nieko cia blogo, uzgis. Aisku randai nauji siek tiek apkreseje. Nedaug pakrapsciau ta apkresejusi krauja. Pradejo silpnai begti kraujas. Todel su bintu nuvaliau ta krauja. O taip ir daugiau nebego. Dar kart riesa nuzvelgiau. Susigraudinau, prisiminus vakar diena, bet neapsiverkiau, kas keisciausia.

Laikas eina labai letai galiu pasakyti. Zvilgtelejau i langa nieko naujo tik medziu sakos matos. Isvis kelintam as aukste?

Manau siandien nieks neateis ir nesnekes, nebent ateis tos kurios nesa maista.

Mano nelaimei vos uzsiminiau, kad laikas labai lietai eina, tai jis dar paeme suletejo, minute praeina vos ne kaip valanda. Ta minute praeina, kaip per visa amzinybe.

"Luke Hemmings Sister" M.C. fanfic [SUSTABDYTAS]Where stories live. Discover now