⭐Septyniasdesimt Septinta Dalis⭐

109 10 0
                                    

Prabudau kazkokioje neiprastoje patalpoje, bet tikrai ne toje vietoje kurioje uzmigau.

Tai buvo, persirengimo kambarys, kuriame buvome vakar. As pati nesupratau, kaip as jame atsiradau. Gal cia tik panasus kambarys, bet kaip a jame atsiduriau. Apsidairiau aplinkui, as gulejau ant sofos. Todel atsisedau.

Tuscia, nematyti nieko, jokiu zmoniu, nieko. Prie manes atejo mielas mazas mopso suniukas."oh labas, mazyli, kaip tu cia atsiradai?" Glostydama paklausiau suniuko."oh, tu kazkieno esi, nagi parodyk koks tavo vardas." Zvilgtelejau i antkakli. Ant jo uzrasytas "Maksiukas. Ah... koks tu mielas." Glosciau toliau Maksa.

Maksas uzsilipo ant sofos ir jis dziaugsmingai vizgino savo riesta uodegyte. Jis palaize mano veida. As nusijuokiau."oj Maksiukai tu"

Tuomet duru rankena pasilenke.o h shit kazkas ateina. As nespejau sureguoti ir pasislepti, o pro duris izenge Michael su maza mergyte ant ranku.

"Lissie?" Michael pasimete pamates mane."Ka tu cia darai?" Paklause.

"Kaip tai, ka as darau, as pati nesuprantu, kaip as cia atsiduriau." Susiraukiau."Ir kas cia per viena miela mergaite?" Pakilau nuo fotelio ir priejusi prie Mikey norejau pasisveikinti su mergaite, bet Mikey atitrauke ja nuo manes.

"As maniu, kad tarp musu viskas jau seniai buvo baigta." Susirauke Michael.

"Ka?" Susigraudinau."apie ka tu cia sneki? Juk man dar neinant miegot tu sitaip manim rupinaisi." Nuriedejo asara. As ja greitai nusivaliau.

"Lissie, tai buvo gal pries trejus metus."

"Tetji? Kodel sita melgaite velkia?" Paklause svepluodama mergaite.

"Nieko, viskas gerai." Syptelejo mergaitei.

Ah... tai jo dukryte, kokia miela.

"Michael, kur Luke?" Paklausiau galiausiai.

"Jis mire." Pasake nusimines. "Plius ko tau rupi, juk jis ne tavo brolis."

"Ne!" Pratrukau. Suklupau ant keliu." Apie ka tu cia? Luke visada buvo mano brolis." Verkiau."Ir kodel tu toks siurkstus man?" Pazvelgiau i ji asarotom akim.

"Kas tau isvis darosi? Kaip tu viska pamirsai? Tau gal visi prisiminimai isplauke? Pati turi zinot, kodel as taip su tavim, ar kodel Luke ne tavo brolis." Piktai paziurejo i mane.

"O kur dingo tavo rupestis, siluma ir meile? Nejaugi tai viskas buvo tik juokais? Nejaugi tai buvo tik susizavejimas?" Toliau blioviau.

"Juk tai tau buvo susizavejimas, paliki mane ir kitus vienui vienus ir isvykai kazkur toli, nesakydama kur."

"Atsiprasau, bet tai ne as, as dar cia, su tavim. Man tik 16 man nera dar 19." Kraciau galva i sonus sakydama galvoja kad tai tik isgalvota, kad tai netikra.

"Ne Liss, tau dabar 19. O bendrai isvis kodel man tai turetu rupet, as per tave dar paveluosiu i koncerta." jis pasieme savo elektrine gitara ir isejo is kambario su mergaite.

As dar labiau pratrukau. Sirdi pradejo skaided, lyg ji butu skilusi i milijona sipuliuku, sirties sritije pajauciau gelima, todel susiemiau uz tos vietos. Prie manes priejo Maksas.

"Ah... Maksiuk, atleisk man." glosciau Maksa. Jis bande mane pradziuginti , bet nepadejo.

Visos viltys, visi jausmai jam, viskas zlugo tik su keliais zodziais.

Galvoje pradejo skambeti saukimas. "Lissie! Lissie prabusk!" bet tai buvo ne mano balsas tai buvo Mikey balsas. As dar labiau verkiau.

Pajauciau svelnu kratyma. Visas vaizdas pasidare juodas. As prasimerkiau, o pries mane buvo susirupines Mikey. Pajauciau asara riedant mano skruostu. As nusivaliau ta asara.

"Luke Hemmings Sister" M.C. fanfic [SUSTABDYTAS]Where stories live. Discover now