⭐Trisdesimt Ketvirta Dalis⭐

299 17 4
                                    

Luke P.O.V

Ilipome i lektuva ir atsisedome pirmos klases vietose. Man tikrai labai liudna paleisti Lissie ir Lily.

Juk jos mano gyvenimo dalis.

As atsisedes lektuve susigraudinau, kad turiu labai ilgam laikui paleisti abi man svarbias merginas. Mane net ramint reikejo Ash.

Jis mane guode. Michael buvo stiprus jis neverke, bet maciau koks skausmas jo sirdyje yra. As ji puikiai suprantu. Juk turejo atsisveikinti su jam labai svarbia mergina. As ir jis abudu patiriame toki pati skausma.

Ah... Kaip noreciau as dar karta stipriai apkabinti Lissie ir Lily.

Kad greiciau baigtume tura ir griztume namo. As jau vos isedes i lektuva noriu vel sugrizt namo.

As ir Lissie niekad nebuvo issiskyre vienas nuo kito tokiam ilgam laikui, tai bus man ir Lissie didelis isukis. Juk beveik kiekviena diena praleista kartu su ja.

Ji mano patareja.

O Lily. As neisivaizduoju gyvenimo be jos. As del jos pergyvenu labai. Kaip noreciau as su ja buti visa laika salia. Kaip jai ir zadejau.

Prakeikti manageriai, neleido ju pasiimti kartu. Jei galetume pasiimti jas kartu butu zymiai lengviau. Galeciau per koncertus susikaupti, o dabar as net neisivaizduoju kaip as per koncerta turesiu susikaupti.

Zinau... Sakiau visai kitaip, bet tikriausiai melavau, nes dabar jau manau visai kitaip, po issiskyrimo ilgam laikui.

Melsiuosi jog kai gausime poros savaitciu atostogas gaeltume sugrizti atgal namo. Kada galesiu stipriai apkabinti jas abi. Pabuciuoti abiem i skruostus. Ir po atostogu pasiimti jas kartu.

Ah.... Kodel man taip sunku, as myliu Lily. O kartu prabuvome vos menesi ir jau turime skirtis. Kazkokia nesamone. Kas nors stabdykit lektuva. As lipu ir begu pas Lily.

Och.. Kad tai butu imanoma, mes jau tuoj kilsime, o iseiti nebegalime.

Kaip tik siuo metu isiziebe lempute jog uzsisegtume dirzus, nes tuoj pakilsime.

Ka padareme. Isklauseme paskaitos kaip reikia buti atsargiems ir panasiai, i ka as net nekreipiau. Ne tas mao galvoje buvo.

Visa laika as negalejau sumerkti akiu kol skridome i Londona. Tiesiog negalejau nors ir pavarges, bet visa laika sedejau ir laukiau kada galiausiai nusileisime ir as galesiu facetiminti Lily ir Lissie.

Ash kazka maige telefone, Cal miegojo su ausinukemis ausyse, o Michael sedejo prie lango ir stebejo vaizdus. Jis tikriausiai taip pat negali sumerkti akiu.

Isiziebe lempute, kad uzsisegtume dirzus ir vel, o tai reiskia, kad mes tuoj nusileisime. Visos kiaurios astuonios valandos skrydzio nemiegotos ir galiausiai rezultatas pasiektas. Mes jau leidziames.

Sitas visas laikas praleistas lektuve atrode vos ne kaip visa amzinybe.

"Prasome uzsisegti dirzus, mes tuoj nusileisime. Sveiki atvyke i Didziaja Britanija!" pasveikino visus stiuardese. As prizadinau Ash, o Michael Cal.

Visi uzsisegeme dirzus. Ir nepastebejau kaip greit, bet mes jau stovime paciam oro uoste su visais savo lagaminais. Dabar cia tikriausiai sedesime dar kokia desimcia minuciu, kol atvaziuos musu pasiimti.

Kagi bandysiu facetiminti dabar Lily.

Nuspaudziau skambinti mygtuka.

Prapysejo pora minuciu. Niekas neatsiliepe. Kodel juk as jai zadejau, vos tik nusileisime paskambinsiu as jai ir Lissie.

Pabandziau dar karta skambinti Lily. Ir antra karta niekas neatsilipe. Kas cia vyksta kodel niekas neatsiliepia?
As dabar jauciuosi lavai sumises.

"Luke Hemmings Sister" M.C. fanfic [SUSTABDYTAS]Where stories live. Discover now