⭐Astuoniasdesimt Penkta Dalis⭐

128 12 7
                                    

"Tylek." Sumurmejo Lily susiimdama uz ausu, kad nieko negirdetu, as nusijuokiau, kokia lope mete pagalve i Mikey, o dabar gailisi ciuju arba nebent ji ta pagalve butu dabar i mane metus."Luke mesk pagalve i Lissie." toliau raiciojosi, kol as juokiausi.

Ji mano, kad jis atsikeles, hah kaip juokinga.(cia ne sarkastiskai :DDD) Nu siaip as besijuokdama buvau uzsimerkusi nes apskabinus gitara raisiojausi pirmyn ir atgal nes juokinga ziauriai yra, nu supranti gi (liol :DDD). Bet staiga pati apsirikau, nes tuo met man i snuki parejo pagalve.

nukritus pagalviai nuo mano veido, as sedejau poker face pora minuciu, ir po kiek laiko pradejo nosi kutent, todel padariau isankstine juokinga mina, kad ciaudulys pareina. Bandziau ji bent sulaikyt. (Atrode panasiai taip :DDD)

Deja, bet neisejo ir nusiciaudejau nelabai garsiai, lyg kokia dustanti kate, o dar prie to pacio blogiausias dalykas gali buti tai

Hoppla! Dieses Bild entspricht nicht unseren inhaltlichen Richtlinien. Um mit dem Veröffentlichen fortfahren zu können, entferne es bitte oder lade ein anderes Bild hoch.

Deja, bet neisejo ir nusiciaudejau nelabai garsiai, lyg kokia dustanti kate, o dar prie to pacio blogiausias dalykas gali buti tai... Ne, ne tada kai tu apsiciaudeji ir apsibezdi tuo paciu metu, bet tada kai beciaudedamas apsisnargliuoji. Nu gerai, ir pirmas variantas siaubyngas, bet ne toks gedyngas kai tu apsisnargleji pries savo vaikina, o tas snarglys vos ne metro ilgio, bent man taip atrode.

Michael visu pirmiausia palinkejo i sveikata, bet tuomet pamates ta metrini snargli, pradejo juoktis.

"Nesijuok! Geriau duok nosine."Susiraukiau. Nejudejau is vietos, nes bijojau, kad nieko su tuo snargliu neuzkabinciau.

Mikey besijuokdamas padejo gitara graziai i kamputi ir letai ejo ieskoti serveteles. A negali greiciau? Paziurejau i ji kaip kokia durne.

"Nea." parode liezuvi besijuokdamas. Jis kaip ejo pro mane, as jam sudejau per slauni kiek paejo stipriau biski stengiaus.

Tas pasoko suriko, kad skauda ir nubego.

"Lek zuvedra, lek" pasakiau.

"Um..." stojo trumpa tyla."Liss?"

"Kas dabar?" paklausiau.

"Neturim serveteliu."

"Tai tuoletini gi paimk."

"Ok." besijuokdamas ejo i tuoleta paimt tuoletinio, bent taip jauciau.

Po puses minutes sugrizo su tuoletiniu, jis man padave. "Aciu, urode." padekojau kai padave tuoletinio. Greitai ta snargli sudejau i nosine (nezinau kaip kitaip pasakyt :DD) dar ispuciau snarglius likusius.

"Nori dovaneles?" Paklausiau atsisukdama ir pakeldama labai ausktai galva, kad jo veida matycau.

"Nea aciu." atisake.

"O gal nori?" parodziau. Issisiepus.

"Duok geriau ismesiu." pritupe prie manes.

"Tai imk, padaviau tuoletini su prisniorkstu snargliu." Jis atsistojo ir nuejo ismest popieriu.

Jis sugrizo, po ilgos keliones iki siukslines.

"Nu ir urodas letas kaip vezlys." pasakiau.

"Eik tu tik snargle tu mano."

"Luke Hemmings Sister" M.C. fanfic [SUSTABDYTAS]Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt