⭐Dvidesimt Sesta Dalis⭐

280 14 0
                                    

Luke P.O.V

Vos iejus i sita parkeli atsirado toks jausmas lyg ji galetu cia buti.

"Chill vyruti, einam namo, tu pavarges, eik issimiegosi, ji sakau gris, niekur nepradings."

Sie Kian zodziai supykde mane, kas jis per vaikinas vadinasi, kad net jis nesurimes kaip as ir Mike.

Bet Mike tai irgi geras! Sako myli Lissie, bet su ta kutvela Melisa nesugeba issiskirti, na, bent dabar jau issiskyre kai sitaip iskaudino mano vienintele sesute, kuri man yra visas pasaulis. Nuo vaikystes abudu esame geriausi draugai.

As kaip jos vyresnysis brolis turiu pasirupinti jos gerove, saugoti ja, ginti ja nuo visko kas bloga ir pasirupinti jos laime, jei ji laiminga bus laimingas ir as busiu.

Pripazinsiu jis teisus as esu kazkiek pavarges, bet ieskosiu Lissie, kad ir gyvenimo galo, bet jokiu budu neisiu pailseti.

"Kas tu bl** per jos vaikinas, atleisk bet rimtai, jei tu net neieskai jos, tik sedi cia chill ir vaikstai man ispaskos, apsimesdamas, kad ieskai jos. Jei ja myletum taip kaip Michael, tu butum taip pat sumises, kaip dabar as. Nesvarbu Mike, kad ir kazkur kitur iesko jos, bet jis sumises taip pat, ir turbut del to ka ji prisake Lissie, issiskyre." nesusilaikiau ir isrekiau savo mintis jam tiesiai i veida.

"Nu as tau sakau, einam namo tu pailsesi issimiegosi ir tu esi pavarges, o ji gris, nepergyvenk." ne nu rimtai jis debilas.

Siuo metu as jam noreciau trenkti ir sugadinti jo dalu veideli, bet deja, netrenksiu susilaikysiu, nes suzinojusi Liss mane nudes.

"Tavo laime, kad jus dar neissiskyre, nes dabar kaip reikiant pagrazinciau tavo veideli." pro sukastus dantis tyliu tonu iskosiau jam, bet jis tikriausiai negirdejo. Nu ir gerai.

Toliau nuejome ieskoti Lissie, bet aisku vos isejome is parkelio as jam pasakiau."Zinai, ka Kian. Tu gal eik namo pailsesi, taip pat ir as einu pailsesiu."

"Ok, tai susitiksim rytoj." pasake jis.

"Davai..." jis sau nuejo savo keliais, o as grizau namo.

Ten susitarem visi susitikt, tai yra : Ash, Cal, Mike, Brianna ir Lily, pas mane namuose apie puse 1 a.m.

Kadangi dabar jau yra be dvidesimt pirma nakties, todel manau visi jau ten bus.

As dar pakeliui dairiausi i visas puse, ar neuzmatyciau jos gal einant kur nors.

Grizau namo ir iskart nenusioves batu ilekiau i svetaine. Ten buvo visi..... Isskyrus... Mike. Taip ir galvojau, kad jo cia ir nerasiu.

"Ar radote ja? Arba bent kur uzmatete?" paklausiau jau nebe piktas ar nervuotas, o susirupines ir su viltim perziurejau visus.

Visu veidai nusileido ir dar labiau nusimine."Ne, Luke, jokiu zenklu is jos..." pasake beviltiskai Lily.

"O kur tas bailys Mike?" paklausiau.

"Luke, jis ne bailys..." uzstojo ji Calum.

"O tai, kas, jei net nesugebejo cia pasirodyti? Turbut sedi namuose ir miega arba zaidzia Call of Duty."

"Jis, ir toliau iesko Lissie..."

"Oh..." iskart nurimau.

"O tu, ar bent zenkla jos radai?" su viltim paklause Ash.

"Ne..." atsidusau ir priejes sofa, kur laisva vieta, ten lyg visas nusilpes kritau ant sofos, bet atsiremt neatsiremiau, o alkunes uzsidejau ant koju. Rankomis uzsidengiau veida.

Siuo metu laikiausi vos nesusiverkes..

Kaip noreciau, kad net nebutu visa sitai ivyke ir visi butume ramiai miegoje, taip pat ir Lissie ramiai miegojusi lovoje siltai, o ka dabar... Dabar turbut ji sedi kur nors susirangiusi susalusi ir dar sala.

"Luke Hemmings Sister" M.C. fanfic [SUSTABDYTAS]Where stories live. Discover now