⭐Astuoniasdesimt Pirma Dalis⭐

116 8 8
                                    

Taip taip zinau sioje ft dar Luke su jo auskatu lupoje, o Mikey su auskaru antaky 😭😭 atsiprasau kam sugrazinau tuos prisiminimus ir nuliudinau 😭😭 net paciai dabar sunku matyt toka ft kur na suprantat 😭😭 pasakyciau dar viena gedula shiperems, bet nenoriu dar labiau liudint ar primint, nes tie kurie ne shiperiai tai dziaugias arba gal ne nzn. Taigi soriuks, skaitykit toliau.

Galiausiai abudu suvalgeme savo porcijas. Zvilgtelejau i Mikey. Ir net susijuokiau. Aplink jo lupas buvo tomato nuo spagetciu.

"Kas yra pasimete?" Paklause.

"Tu burna nusivalyk." Juokiausi.

"Ir tau reiketu." Jis irgi nusijuoke.

"Oh, aciu." Pasiemiau servetela nuo stalo ir nusivaliu savo burna.

Jis ta pati padare. "O sumoketa saskaita?" Pasidomejau pas Luke.

Jis linktelejo."Kada cia spejot?" Pakeliau antakius.

"Kai buvote iseja." Pasake Lily uz Luke.

"Aaaaa...." nutesiau.

"Nu tai ko laukiam?" Paklause Lily.

"Kazinau" patrukciojau peciais.

"Nu tai eime eime tik, siknas keliat ir varom." Nekantravo.

"Vajazau." Susijuokiau ir visi pakilome nuo kedziu. Graziai pristumeme ir isejome. Aisku Lily labai nekantravo pasivaikscioti todel Lily istyse Luke, o mes ejome ir zvengeme. Ta prasme rimtai zvengeme. Ir taip... mano tas zvengas ziauresnis nei juokas. Zvengiu kaip koks prisigeres diedas.

Nu bet ka padarysi, tokia jau esu. Ir kas svarbiausia, Mikey nieko apie tai nesako, tik sako, kad 'mielai' juokiuosi. Jo.... va kodel as ji mylu. Net mano ziauriausias ir durniausias juokas jam atrodo mielas.

Praejo gal 20 minuciu, kada vaiksciojame zibintu apsviestose gatvese, zodziu slampinejame. Nezinau ar cia taip buvo suplanuota ar mes pasiklyde, nes esu tikra, kad pasiklyde.

"Um.... Lily o tu tikra, kad mes nepasiklydome?" Paklausiau.

Ji atsisuko i mane susiraukus. "Ne, mes nepasiklydome, einam ten kur reikia." Pasake. Nu jo. As jau gal penkta karta jos to pacio klausimo klausiau, tai kur gi ji bus nesusiraukus.

"Nu gerai gerai." Nusijuokiau.

Dar po poros minuciu slampinejimo gatvemis priejome kazkoki uzkampi, ten truputuka paejus islindome i nuostabu papludymi. Menulis siandien neiprastai grazus. Gal del to, kad Mikey salia?

Dangu puose tukstanciai zvaigzdziu. Viskas atrode tobulai. O dar juros osimas ir atsispindindintis menulio atvaizdas juroje.

Priejome smeliuka. Visi nusiememe batus, kad butu fainiau ir patogiau vaiksciot. Smeliukas svelnus. "Kaip cia tylu ir ramu." Pasakiau.

"Sutinku." Pritare Lucas.

"Matosi, kad neprate buti prie juros nakti." Juokesi Mikey. Jo veida tobulai apsviete menulis.

"O ka tu zinai?" Pakeliau antaki.

"Galbut as naktimis megstu eit pasivaikscioti papludimiu."

"Awwww.." numykiau.

"Cia tikrai reiketu mum dazniau naktimis ateiti, jeigu tik jum nereiketu..." padariau trumpa pauze." na suprantat dirbt."

"Sutikciau, cia." Lily pritare.

"Bet gaila jum reikia anksti keltis. Ir isvis, ko jum taip anksti keltis?" susiraukiau.

"Patys nezinom." patrukciojo peciais Luke.

"Luke Hemmings Sister" M.C. fanfic [SUSTABDYTAS]Where stories live. Discover now