⭐Keturiolikta Dalis⭐

484 22 7
                                    

Atsitraukeme vienas nuo kito ir atsimerke paziurejome vienas i kito akis. "Sitas buvo pats geriausias bucinys mano gyvenime." linksmu tonu pasake ziuredamas tiesiai man i akis ir nuosirdziai sypsodamasis.

Staiga isgirdau Lucas balsa "E ka jus cia taip ilgai darote jau pasi...." jis tada mus tikriausiai pamate. As ir Mikey atsisukome i Luke ir ziurejome i ji apsale su poker face kaip ir Luke su poker face.

Tai truko apie dvi minutes akward tyloje. Luje galiausiai susiprotejo "Umm.. Tai... As jusu netrugdau.... Baijee!" Na ka stai ir pasirode tas akward Lucas. Jis nulipo nuo stogo.

As pasiziurejau i Micke, o jis i mane " Manau man reiktu bekt stabdyt Luke, nes jis visiem isplepes".Mickey linktelejo, o as pakilusi iskart isletuko nusileidau nuo stogo ir nulipusi nuo stogo pasileidau bekti kuo greiciau, kad ji sustabdyti.

Buvo jau per velu jis netoli svetaines , nors as dar tik pribegau laiptus, bet as tai jauciau.

Nuo laiptu pasileidau bekti. Neuzmaciusi kur dedu koja paslydau ir nusiritau nuo laptu ir tuo paciu issisukau koja. Kad tave kur laiptai velniai nestu! Kodel man taip nesiseka? Ka as padariau ne taip?

Nukritau ant grindu pacioj apacioj laiptu. As pravirkau karciomis asaromis neisleisdama jokio garso. Susirieciau i kamuoliuka ant grindu ir apsikabinusi kojas toliau verkiau. Asaros bepaliovos rito mano skruostais.

Skausmas begalinis, zodziais neapsakomas. Verkiau ir verkiau, laimei Mikey ejo i svetaine. Vos jis pamate mane(pasiruoskite didziausiam feiliskam sakiniui :D) verkiancia, garso neskleiziancia, gulincia ant grindu ir apsikabinusia kojas(sakiau :D) jis pasileido bekti laiptais zemyn link manes.

"Nebek, ir lipk atsargiai" vos pasakiau pro verksma. As ji saugau, kad jam netektu patirti ka as dabar patiriu.

Vos jis nusileido suklupo prie manes ir jis mae pakele, kad galeciau atsisesti."Liss, kas nutiko?" paklause issigandes.

"Viskas gerai koja tik susimusiau" pasakiau kukciodama.

Jis paeme mano kairia koja apciuinejo tikriausiai ziuredamas, kuria issisukau. Kairia koja paliko ramybej bet kai pame desine koja iskart per visa kuna perejo skausmo banga. As suinksciau.

"Tave reik kuo skubiau nuvest pas gydytoja" supanikavo Mike.

"Nereikia, man tiesiog reikia paguleti ir praeis man po kiek laiko." pasakiau as tikrai nenoriu pas gydytojus man ten tiesiog nepatinka.

"Reikia, tu koja issisukai, ir tau nepraeis kol nesutvarkys kojos gydytojai profesionalai. As negaliu tau leist kenteti." supanikavo

"Nu prasau nereikia, man nepatinka daktarai as ju bijau, jie man kaip fobija." pasakiau pro asaras.

Jis atsistojo."Prasau, nereikia, nenoriu pas daktarus." meldziau jo.

Jis pasilenke prie manes "Kabinkis i kakla" pasake. As suklusau.

Jis mane paeme nuotakos stiliumi. Jis mane nese link svetaines. Mikey as taves prasiau.

"Ash!" sunerimusiai uzriko vos inese mane i svetaine.

"Taip?" paklause su sypsena, bet iskart Ash ir kitu zvilgsniu veiduose dingo sypsena. Kaikuriuose veiduose atsirado nerimas, kituose tik uzuojauta, dar kitam vieninteliam isskirtiniam veide sypsena ir liko tai aisku, kas gi daugiau sypsosis kai as zliumbu? Melisa! Kaip supratau tai yra tarpusavis nekentimas.

Luke priejo prie Mickey, kuris mane laike "Lissie? Kas buvo?" paklause sunerimes ir supanikaves.

"Issisukau koja, todel man reik vaziuot pas daktarus"As su Michael vienodu metu pasakeme. Tik Mike sake trecio asmens, o as pirmo asmens. Pazvelgiau i sunerimusi Mickey, kuris jau vos laikesi nepravirkes. Jis tikras vyras.

"Luke Hemmings Sister" M.C. fanfic [SUSTABDYTAS]Where stories live. Discover now