⭐Trisdesimt Penkta Dalis⭐

283 18 0
                                    

Lissie P.O.V

Beigeme pokalbi su Luke ir Mikey. Ah... Kaip gera juo vel pamatyti bent per telefono ekrana. Tik, kad negaliu ju apkabinti.

Uzrakinusi telefona padejau ant staliuko. Lily rankoje laike skardine kolos. Priselinau prie jos ir kai ji atsigere stveriau skardine kaip, kokia kate gaudydama grobi ir iskart kiek imanoma greiciau pakilau ir pradejau begti, kadangi as aptaskiau Lily su kola.

As atsistojau pailseti. Ji dar tik stojosi. As pradejau kaip debile zvengti.

"Zinai ka, tu is manes dar lauksi revendzo." jau net nesistenge keltis nuo fotelio Lily.

"Aik tu karve stora, jau net savo siknos nepakeli." nusijuokiau.

"Ai... As labai tyngiu. " parode liezuvi Lily. Ir vel atsigule ant sofos.

"nu y gr, gulek sau laiminga limpanti nuo kolos." nusijuokiau ir parodziau liezuvi.

"Ai zinai, kazkaip dzin man." numojo ranka.

"Oj voj voj." padejau kolos skardine ant stalo, o pati issidrebiau ant sofos. "Ar as cia viena tokia dalbajobe del ju labai pergyvenu ir del visko, kad tarkim jie pavarge ir neissimiegoje?"

"Manau jo." nusijuoke.

"Nu y gerai." kaip tik tuo metu pasibaige reklama ir pradejo rodyti dar viena Teen Wolf serija. Siandien rodo non-stop Teen Wolf senas serijas.

Abi ziurim filma tik del Skoto ir del Dereko. Jie abu toki grazus.

Mes net rolemis pasiskirstem. As ta tos juodaplaukes drauge, o ta juodaplauke Lily.

O dar ir kai kartu ziurime filmus kokius nors mes megstame kalbetis apie ji ir veikejus. Kalbames taip lyg mus jie girdetu kitame televizoriaus gale.

Tai pripazinsiu yra labai linskma, iskart filmas, serijalai pasidaro idomesni.

Pasibaigus serijai zvilgtelejau i laiktodi, kaip tik kas kiekvienai serijai pasibaigus rodo reklama todel reklamos trunka apie desimt minuciu.

Siuo metu yra 17:05. Tai lygiai   17:15 prades rodyti kita serija. Siuo metu mes pabageme ziureti 6 serija trecio sezono, zinau tai atrodo mazai bet apie sesias valandas mes su Lily ziurime ta serijala.

Apie 10 a.m. ji atejo pas mane ir pranese apie sita non-stopa.

Pries jai nusigaunant iki mano namu, sedejau prie telefono. Kurio negalejau is ranku paleist kaip ir po to visa laik sedejau su telefonu rankose.

Lakiau kol pagaliau man Lukey paskambins, o kai sulaukiau jau galiu ramiai ji palikti vietoj, nes zinau, kad jie nusileido ir dabar tikriausiai saldziai miega.

Kadangi Londone laikas kitoks, nes skiriais kazkur apie 12 valandu nuo Sidnejaus laiko. O tai yra labai didelis laiko skirtumas.

Oh! pamirsau pamineti man Lily sake, kad siandien man kompanija palaikys, nes sianakt liks nakvoti pas mane, bet tame esme, kad ji miegos mano kambaryje, Lucas lovoje. Na kaip ir priklauso, mergina savo vaikino lovoje miega.( :D)

Taigi manau ziuresime ta non-stopa ilgai, kol neuzsimanys Lily eit kazkur apsipirkt, arba kazkur kazka paveikt, o su ja tai cia gali but visko, o poto mane tysis kartu su savimi, na kaip zinote as didele tyngine ypac, kai praguliu lovoje visa diena tai kazkaip net nesinori kazkur keliaut, kazka veikt, nebent atsibostu, kas istikruju neatsibostu.

Taip pragulejome svetaineje ziuredami televizoriu, iki 8p.m., na kaip ir sakiau pasibaigus dar vienam epizodui Lily sugalvojo, kad reik kazkur iseit is namu ir kartu tystis mane.

"Liss, davai varom kur nors? Prablaskysim kazkiek tyngini" pakilo nuo sofos Lil.

"Ohh, ne... dabar?" paziurejau i ja whyyoudothistomeh? zvilgsniu.

"Luke Hemmings Sister" M.C. fanfic [SUSTABDYTAS]Where stories live. Discover now