⭐Vienuolikta Dalis⭐

487 24 3
                                    

*Rytas*

Pabudau nuo mano telefono vibracijos. Pramerkiau akis ir tik tada susiprotejau, kad tai ne mano telefonas. Tai Lily.

Atsisedau lovoje ir apsidairiau aplinkui. Lily nematyti niekur, gal tikriausiai isejus kazkur, kad manes neprikeltu nezinau. Pasiziurejau i ta staliuka ant kurio vakar Lily padejo savo telefona.

Hmm.. Keista nera, gal pasieme, bet pala!.... Juk mano telefono garsas isjungtas. Pasiemiau savo telefona nuo naktinio staliuko. Ji atsirakinau. Keista...  Mano telefono vibracija ijungta.

Lazinuosi, kad ja ijunge Lily, bet tada kaip ji galejo ijungti jei mano telefonas uzrakintas. Ai nu gi! (:D) ji zino mano sablona.

Zinute nuo nepazystamo numerio. Idomu, kas man ja prase.

Siuntejas : Nepazystamas numeris
Gavejas : Lissie

"Labas rytas grazuole xx"

Wut? Idomu kas mane graziuoje vadina ir siuncia apsikabinimus ir buciniu. Ai... Apsimesiu, kad nemaciau.

Vos uzrakinau telefona gavau dar viena zinute. Atrakinau dar karta telefona, atejo dar viena zinute nuo to nepazistamo numerio.

Siuntejas : Nepazystamas numeris
Gavejas : Lissie

"Pamirsau prisistatyti, as esu michael clifford"

Oh dabar supratau. Bet pala tada is kur jis mano telefono numeri gavo?! As jam gi nedaviau savo telefono numerio.

Velniai rautu, tas Luke gaus velniu nuo manes, galima sakyt jis mires, jei tai jis, kuris dave jam numeri.

Greitai pakeiciau numerio varda is "Nepazystamas numeris" i "Mikey ❤" na ka as taip uzsivadinu tik draugus, pavyzdziui Luke "Lukey ❤", Ashton "Ashy ❤", Lily "Liliukas sesiukas ❤"

Sumaigiau Luke zinute.

Siuntejas : Lissie
Gavejas : Lukey ❤

"Luke tau mirtis, jei tu davei Mike mano numeri"

Vos issiuntus zinute sumaigiau zinute Mikey.

Siuntejas : Lissie
Gavejas : Mikey ❤

"Oh, labas rytas?"

Dar pries siusdama pagalvojau. Ai nesiusiu paklausiu Lily. As dazniausiai taip darau, kai siunciu zinute kokiam nors vaikinui isskyrus Luke. Lily yra gera patareja todel as jos visada klausiu.

Pasokau is lovos ir net nepaziurejusi i veidrodi esanti Lily kambaryje nulekiau ieskoti Lily svetaineje. "Lily! Lily!!" saukiau svetaineje per namus. Aisku jos mamos nera namie siuo momentu, todel ir rekiu.

"Kas!?" pagaliau atsauke kitam namo gale esanti Lily.

"Ateik, kad cia rekauti vienai ir kitai nereiktu, man balsa reik taupyti!!" Oh taip pamirsau pamineti, per tas kelias dienas mokykloje as ruosiausi artejanciam koncertui, kuris vyks miesto aiksteleje, si penktadieni. Ir aisku as turesiu viena dainuoti, nors ir labai bijau dainuoti pries visa minia, bet reikia. Manim musu aukletoja tai yra musu muzikos mokytoja tiki ir deda viltis i mane, kad tapsiu gera daininke.

As pati galiu pasakyti tiesiai sviesiai as nei saves, nei savo balso nekenciu, nu zodziu visko kas yra su manim susije nekenciu, nes as esu gyva neteksu karaliene. Nors ir as labai noreciau dainuoti ir buti daininke, bet nenoriu buti viena, noriu grupe skurti.

Manau, kad vienai tiesiog nebutu idomu buti koncerte pries daugeli fanu, nes tiesiog negaleciau nei pakvailioti nei su kuo pasisneketi, o kaip daugelis zinote grupe One Direction yra viena is mano megstamiausiu grupiu.

"Luke Hemmings Sister" M.C. fanfic [SUSTABDYTAS]Where stories live. Discover now