⭐Penkta Dalis⭐

562 27 3
                                    

Uzrakinau telefona ir ji padejau ant stalo. Pasiraziau ir apsidairiusi aplink kambari. Atsistojau prie drabuziu spintos ir ji atsidariusi apsiziurejau.

Taigi pasiemiau keleta rubu deriniu ir isidejau i savo sportinio krepsi. Pasiemiau savo visas santaupas, kuriu yra apie 50$. Gal dar ir i kirpykla nueisiu, apsikirpsiu savo isvajota trumpu plauku sukuosena.

Taip pat i sportini krepsi isidejau reikalingiausius daiktus. Teliks pasiimti kuprine ir ta sportini krepsi ir keliausiu iskart pas Lily i namus.

Susidejusi paskutinius reikalingiausius daiktus uzsegiau krepsi ir pakilusi nuo zemes pagriebiau savo snapbacka su Pikachu, beje megstamiausia snapbacka. Pasiemiau svarius rubus ir juos persirengusi buvau jau pasiruosusi eiti pas Lily. Uzsidejau snapbacka ant galvos ir pagriebusi savo telefona nuo stalo atrakina paziureti ar nera nauju zinuciu. Nera. Isikisau telefona i kisene.

Pasiemiau kurprine ir ja uzsimeciau ant peciu taip pat pagriebiau sportini krepsi su visais mano rubais ir butiniausiais daiktai.

Isejau is kambario ir duris uzdariau po saves. Kagi Luke tikriausiai savo kambaryje taigi galima sakyti problemu nebus visiskai. Kadangi jis yra zmogus su, kuriuo maziausiai noreciau dabar sutikti savo kelyje.

Nusileidau laiptais zemyn ir apsidairiusi pamaciau panasu vaizda, kuri maciau vakar tik ten buvo Calum ir Luke zaide Fifa.

Hm... Idomu ar yra tas melynplaukis Mikey cia. Tikiuosi ne. Nusileidau visiskai pilnai laiptais ir mano skrandis tiesiog prasesi eiti i virtuve, bet gal geriau pabusiu alkana nei esiu kaip kiaule didelemis porcijomis.

Galiausiai man isejo nepastebetai nueiti i virtuve. Ant stalo visdar stovejo mano nesuvalgyti pusryciai, kuriuos Luke man padare, o prie jo buvo padetas pakelis Oreo. Jis zino kaip as dievinu Oreos ir jiem negaliu atsispirti, bet ne si karta tik ne si kvailiuk broliuk. Nesulauksi.

Pasiemia is spinteles kita Oreo pakeli ir suvalgiusi pora Oreo sausainiu. Isimeciau i sportini krepsi. Na kagi reik pasistenkt vel praeiti nepastebetai pro Luke ir Calum.

Yess isejo. Nuejau i kolidoriu ir isispyrusi i savo tamsiai melynus vansus atsistojau pries veidrodi. Pasitvarkiau savo plaukus ir dar karteli perzvelgusi savo atvaizda veidrodyje, pasislykstejau kokia stora esu. Pasiemiau ir vel dportini krepsi i rankas ir vos atidariusi duris gailejausi, kad jas atidariau.

Michael ejo namu duru link. Tikriausiai pas Luke. Si karta jis nebebuvo jau tas melynplaukis. Jis dabar kazkokios lyg galaxy plauku spalvos(nuotraukoje). Tai buvo melynos ir violetines spalvu misinys.

Pripazinsiu vos ji pamaciau artejant link duru, apsalau. Jam labai tinka tas galaxy stiliaus plauku spalva.

Siuo metu labai gailiuosi, kad butent dabar turejau iseit is namu."Labas." savo skardziu balsu susuko nusisypsojes Mike.

"Labas." atsakiau kiek tyliau, kad neisgirstu manes Luke.

Mike pastebejo mano kurprine ir krepsi iskart is jo veido dingo sypsena."Um... O kam tau kuprine ir sportinis krepsys? Ar kazkur eini?" Susirupines paklause Mike.

"Einu pas drauge.... Na.... Um.... Tiesa pasakius, nakvosiu pas drauge..." nuleidau akis zemyn.

"O ar ilgai? Ir ar Luke zino?"Oh c'mon kodel jis turi priminti ta durniu Luke?

"Tiksliai dar nezinau kiek busiu, bet Luke nezino. Maldauju, nesakyk nieko jam, kad as pas savo drauge, geriau isvis net neprasitark apie mane, kad sutikai mane. Busiu tau labai dekinga." paziurejau i ji sunycio akimis.

"Na gerai... Mano zodis sventas, o as pazado niekados nelauzau."

"Aciu tau." nusisypsojau ir staiga netiketai ji apsikabinau. Jis mane apkabino atgal. Jo glebyje man pasidare saugu ir jauku. Pilve pajutau drugelius.

"Ner uz ka" susnabzdejo.

Jau norejau atsikabinti, bet negalejau, nes Mikey manes net nepaleido.

"Um... Michael.... Man reiketu jau eit."

"Ak... Taip....." Atsikabinom" Manau susitiksim kada nors...." Netikra sypsena syptelejo Mikey. Ir pasikase kakla.

"Taip.... Susitiksim.... Aciu tau dar karta." sytelejau.

Mikey linktelejo, ir prasilenkem abudu. Jis ejo mano namu link, o as ejau Lily namu link. Atsisukau paziureti ar jis saugiai nuejo iki mano namu duru. Ir tada pastebejau, kad ir jis buvo atsisukes. Pamojavau jam, o jis man atgal.

*Prie Lily namu duru*

Pagaliau priejau Lily namu duris. Ikvepiau giliai oro ir paspaudusi skambucio mygtuka, palaukiau truputeli. Atsidare durys, kurias kaip ir tikejausi atidare Lily mama.

Ji labai tingi ateiti iki duru ir paziureti kas atejo, tai nuolat siuncia savo mama paziureti.

"Sveika, Lissie." kaip visada maloniai pasisveikino Lily mama.

"Labadiena." syptelejau.

"Na tai uzeik, Lily sav kambaryje." pasake ir ileido mane i namo vidu. Kolidoriuje issispyriau is savo vansu. Nuzingsniavau tiesiu taikiniu pas Lily i kambari.

"Sveikute." Pasakiau vos praverusi jos kambario duris.

"Labas saulyte!" susuko per visus namus Lily ir stipriai stipriai apkabino mane, o as ja atgal. Abi siubavom gal pora minuciu apsikabine.

"Na oke, jau pavargau." nusijuokiau.

"Ok" taip pat nusijuoke Lily.

"Gerai visu pirma turiu tau daug ka papasakoti apie vakar plius pasakysiu kas nutiko ir kodel as pas tave atejau nakvoti jau nuo siandien."

"Nu varyk tiktai, pasakok" Susidomejo Lily.

*Kai papasakojau Lily apie vakar diena*

"Tu ka rimtai?!" Paklause manes Lily.

"Taip, as rimtai." patvirtinau.

"OMG!! Mano Lissia isimylejo!"

"Bet sakau as dar nesu tuo tikra. Kvailele tu, neisimylejau cia gal dat vienas tik susizavejimas"

"Nu nu. Noretum. Cia tikrai 100% isimylejai, ir jokiu kitu atsakymu." Pasake Lily.

"Oh c'mon baik tu... Geriau dabar papasakosiu apie ta Luke ir mano kivirca."

"Nu oke oke pasakok tik"

*Kai papasakojau apie mano ir Luke kivirca*

"Oh vaikyti, cia ja negerai..." Pasake Lily.

"Zinau... Dabar as jo nekenciu ir nezadu jam atleisti iki tol kol jis nepasakys tiesiai sviesiai i akis man bent atsiprasau ko nepasake, tada kai susipykom"

"Na ka tu bandei mane su Luk supirsti, tai abar as jus bandysiu sutaikyti." atsiduso Lily.

"Ai daryk tu ka nori, bet sakau as nezadu dabar imti ir taikytis su juo." uzsispyriau."As ir dabar pabusiu uzsispyrusi, kaip ir tu esi del Luke ir tavo supirsimo. Na aisku dabar pamirsk apie pirsima. Dabar tai man nerupi" Isdesciau savo mintis.

"Luke Hemmings Sister" M.C. fanfic [SUSTABDYTAS]Where stories live. Discover now