⭐Septinta Dalis⭐

475 22 6
                                    

Viduje buvo idetas grazus pliusinis Pikachu, kuris rankoje laike kazkoki laiskeli su uzrasu "Lissie" ir salia jo padeta pora sokoladiniu plyteliu Milkos ir abudu su Oreo. Pagal uzrasa galejau pasakyti, kad tai yra nuo Luke, bet rastas kazkoks kitoks nei turetu but.

Gal Luke padailino savo rasysena ar kas? Nesu tikra ar Luke tai rase, nes Luke grazia rasysena galeciau atskurti iskart is panasiu rastu, bet si rasysena tobulesne.

Pagalvojusi nusprendziau paziureti kas uzrasyta viduje rastelio. Atsisukau i Lily, o si stebejo mano reakcija. Pakeliau galva i ja (ji yra aukstesne uz mane) taip as esu zemauge. Palyginus su Lily as esu tikrai maza toks jausmas, kad ji yra visa galva aukstesne uz mane nors as jai esu iki lupu, o Luke iki peciu.

"Gali palaikyt?" paziurejau jai tiesiai i akis. Ji nieko nesakiusi istiese rankas ir as jai ispraudziau dezute, kuri buvo padeta ant danktelio. As atsargiai isemiau Pikachu pliusini zaisliuka ir nuemusi nuo rankyciu lapeli ji apsikabinau ir atidariusi ta lapeli nustebau.

Cia tikrai ne Luke rasysena."Na paskaityk garsiai kas uzrasyta, man ir idomu"

"Na gerai..." atsidusau."Miela Lissie, prasau atleisk man uztai, kad sudauziau tavo kompiuteri. Tai buvo netyciukas. Prasau, bent grizk namo. As, Michael, Ash ir Calum jaudinames del taves. Michael nenustoja apie tave kalbejesis. Jau jis visus uzkniso, nes kitokios temos jis nezino tik tai, kad 'kaip laikosi Lissie?' Kada ji sugris?' ir panasiai. Prasau grizk namo, laukia staigmena taves namuose. Xoxo Luke."

Pala pala, ka as katik cia skaiciau? Pasimeciau.

"Matai Liss, as juk sakiau, kad Luke tave myli, jis jaudinasi del taves, rupinasi kaip tu laikai...." nutilo ir lyg dabar susiprotejusi pasake"Pala kas toks nerimauja del taves?"

"Ah... Taip sorry nepasakiau Luke buvo atsivedes draugus i namus ir tada susipazinau su jo draugais Ashton, Calum ir Michael. Ir...." nutilau.

"Kas ir? Ir tau kazkuris is ju patinka? Tu sito man nesakiai" pakele antaki Lily.

"Jo... Tik pala! Nieko nesakyk...." pridejau ranka jai prie burnos, nes ji jau ziojosi pasakyti. "As dar nesu tikra ar man jis patinka, tai tiesiog man sunku. As niekad taip nesu jautusi, jis kazkuo skiriasi nuo tu mano simpatiju, kurias esu turejusi."

"Tai ten yra tas Michael, kuris tau patinka?" kad ja velniai rautu butinai ji turejo pasakyti tai garsiai. Plius buvo neuzdarytos lauko durys ir esu tikra, kad tai ka ji pasake girdejo visa gatve.

"Taip...." nuleidau akis zemyn.

"Gerai, eime, nes tai jau darosi nejaukuuuuu!" pratese naujauku galune.

Ji padejo ta dezute ant batu dezes ir paemusi Pikachu ir ta lapuka is mano ranku sugrudo atgal i deze ir ja uzdare."Ei pala pala su Pikachu reikia elgtis svelniai durne tu. As atidariau ta deze ir isemusi Pikachu ir ta lapuka graziai sudejau i deze ir ja uzdariau.

"Stai kaip reikia ideti, ir elgtis su Pika, o ne taip kaip tu viska paemiai paemiai ir sugrudai."

"Nu gerai gerai zinosiu kita karta. Na o dabar eime, papasakosi daugiau man apie ta Michael." Nusijuoke. Ir apejusi uz manes pradejo mane stumti i lauka pro duris.

"Gal as vaiksciot moku." juokingai iskraipiau balsa ir nusijuokiau

"Zinau, zinau eime tik." Nusijuoke taip pat dar karta.

*Kol vaiksciojome ir priejome mano namus*

Visa kelia Lily pasakojau apie ta Mikey ir jausmus, kuriuos jauciu jam ir, kuriu nejauciau buvusiom simpatijom.

Keista tai, kad ji viska idemiai klause, netaip kaip kiti. Na zinosiu, jeigu, kad norecsu issipasakoti pirmu suviu eisiu pas Lily, nes ji vienintele mane supranta ir isklauso. Nors bent vienas zmogus mano gyvenime sugeba isklausyti ir suprasti. Uztai as dekoju Dievui, kad jis sukure ja ir suvede musu kaip draugiu likimus kartu.

Na kagi dabar jau einame takeliu link mano namu, sugalvojau padaryti taip. Grizti. Pasisveikinti su tevais ir pasakyti, kad dar negriztu namo, pasakysiu, kad(Labai daug, kad ) busiu pas Lily, kad jie nesirupintu del manes ir iseisiu su Lily atgal pas ja i namus. Kadangi dabar yra apie 6 p.m. tai reiskia, kad tevai tokiu laiku yra namie.

*Prie namu kiemo*

Na ka mes su Lily ja esame prie mano namu kiemo. Sustojome abi. Abi susizvalgeme viena i kita. "Ar einam ar ne?" paklausiau.

Ji linktelejo."Vistiek ar taip ar taip turesi bent karta sugrizti namo." truktelejo peciais

"Nu oke tada eime." ir as truktelejau peciais. Priejome prie namu duru, as stovejau prie duru, o Lily uz manes. As giliai ikvepiau ir iskvepiau ora pro burna ir staiga isgirdau kazkur sklindancius gitaros brazdinimus ir tobulai skambancius balsus dainuojanciu kazkokia negirdeta daina. Man nereikejo suprasti as zinojau, kad tai Luke ir jo draugai arba Luke kambaryje arba apcioje svetaineje dainuoja.

Atidariau placiai duris ir tas garsas nenustojamai pagarsejo siekt tiek. As su Lily iejome i namus ir Lily po saves uzdariusi duris. Issispyreme is savo vansu. Ir ejome svetaines link kur garsas vis garsejo. Vos zengiau zingsni i svetaine sustingau pamaciusi.....

Oke parasiau nauja dali. Cia gryna pieva pasakysiu :D Si karta aukojau savo miega ir parasiau stai jum tokia trumpute dali. Tikiuosi patiko.

Kaip manote ka Lissie pamate, kad net sustingo?

Jeigu norite turiu jums pasiulyti istorija, kuri mano atzvilgiu yra tobula ir yra verta demesio, bet kazkodel nelabai kas ja skato. Ji vadinasi "Just Saying" @panduke jeigu norite galite ir paskaityti "One Boy Can Change Everything" taip pat istorija kurta @panduke

Labai dekoju jums uz perziuras/nuomones/favus aciu tai man reiskia daug :*

Labai labai aciu jums :*

Myl iki kitos dalies ;*

5SOSandMikeysGirl

"Luke Hemmings Sister" M.C. fanfic [SUSTABDYTAS]Onde histórias criam vida. Descubra agora