M|| 1 || 1Dznd Lezers

2K 85 22
                                    

(Dit boek wordt geherpubliceerd dus dit zijn hoofdstukken van maanden geleden, don't be confused :) )

Nou Nou Nou,
Ik had nooit verwacht dat dit boek online ging blijven...

Maar mag ik je introduceren tot mijn plan voor de mijlpalen die dit boek misschien ooit zal berijken

Als dit boek een bepaald aantal lezers haalt (dat ik speciaal vindt) zal ik
5 Fun Facts
over het verhaal geven, zodat jullie steeds meer te weten zullen komen over de karakters en mijn plannen (zonder spoilers)

----------------------------------------------

Mijlpaal #1
1Dznd Lezers
21-05-2017

1. Het idee voor dit verhaal komt door mijn liefde voor Parijs (ben er 2 keer geweest) en sinds ik jaloers was dat mijn broer met zijn school erna toe ging.

2. In dit boek probeer ik mijn hoofdkarakters (Jane, Max en een handvol anderen) niet te baseren op echte mensen. Bij mijn andere boek, Werewolf University (#Shamelesselfpromo voor een boek dat niet meer online staat), zijn de vier hoofdkarakters heel ruw gebasseerd op een paar van mijn vrienden, maar bij My Mate In France probeerde ik cliché vrij te gaan...

3. Meneer Monroe is wel gebasseerd op een van mijn leerkrachten waar ik de naam waarschijnlijk niet van mag zeggen. Hij geeft me Kunstinitiatie (kunsttechnieken en andere BS) bij mij op school en hij is mijn lievelingsleerkracht die de meeste dingen in dit verhaal wel zou doen,
lots of love x

4. Jackie haar naam is genoemd naar mijn vriendins kat... Ik had geen inspiratie.

5. Ik heb 2 plannen voor het einde, maar ik kan pas beslissen welke weg ik neem als ik aan een bepaal punt toekom. En geloof me, ze zijn spannend.

Wolven van Parijs ✓Where stories live. Discover now