Κεφάλαιο 21ο

104 8 13
                                    

Ο Batman και η Wonder Woman δεν καταφέρνουν να πείσουν τους Νέους Θεούς να τους βοηθήσουν και παίρνουν τον δρόμο για τον Αποκάλυψη περίλυποι.

Ο Darkseid αποδεικνύεται προδότης και σκοτώνει τον Green Lantern ενώ ο Superman αγωνίζεται με τον Brainiac. Πάνω στον θυμό της, η Hawkgirl επιτίθεται στον άρχοντα του Αποκάλυψη ως εκδίκηση για τον Green Lantern και πέφτει νεκρή δίπλα του λίγο αργότερα, με τσακισμένα τα κόκαλα της από την απίστευτη δύναμη του Darkseid.

O J'ohn, γνωστός κι ως Martian Manhunter, έχοντας μείνει μόνος, κρύβεται μέσα στο έδαφος και επικοινωνεί με τον Batman προσπαθώντας να τον πείσει να μην έρθει ούτε αυτός ούτε η Diana εκεί γιατί ο θάνατος μοιάζει μονόδρομος.

H Wonder Woman επιμένει να σώσουν τους φίλους τους. Ο Batman αρνείται γιατί φοβάται για τη δική της ζωή περισσότερο από τη δική του. Στο τέλος, την ναρκώνει προσωρινά, και αφού συναντήσει τον J'ohn στον Αποκάλυψη, τον αφήνει να την προσέχει και φεύγει για να προλάβει τον Superman.

Ο τελευταίος ακόμα μάχεται με τον Brainiac ενώ η επίθεση του έχει σταματήσει κι ο Darkseid κατευθύνεται προς το μέρος τους.

Ο Superman μετά από χίλιες δύο προσπάθειες και με την καταλυτική βοήθεια του Batman, νικά τον Brainiac. Σειρά έχει ο Darkseid.

Η μάχη των Τιτάνων κράτησε παραπάνω από όσο κράτησαν μάχες παγκοσμίων πολέμων.

Στο μεταξύ, η Diana ξύπνησε, κι όταν κατάλαβε τι συνέβαινε, ουρλιάζοντας πάλευε να ξεφύγει από τα χέρια του J'ohn, τα οποία την κρατούσαν από το να πάει και να βοηθήσει τους δύο εναπομείναντες ήρωες στην τελευταία της μάχη. Δεν θα ξεχάσει ποτέ το βλέμμα οδύνης στα εξωγήινα μάτια του J'ohn όταν αυτός, με μια αποφασιστική κίνηση, της έσπασε και τα δύο χέρια, ώστε να την κρατήσει εκεί. Αμέσως μετά, άρχισε να της τα φροντίζει σαν λυπημένη μάνα. Κι η Diana μιλούσε Ελληνικά. Από το ύφος της θα έλεγε κάνεις ότι έβριζε. Εκείνη όμως προσευχόταν για όλους τους στους αρχαίους Θεούς της, που φάνταζαν πλέον πιο αληθινοί από ποτέ.

O Superman βαθιά μέσα του ήδη γνώριζε τι έπρεπε να συμβεί για να ηττηθεί ο Darkseid προτού του το πει ο Batman. Να πεθάνει μαζί του. Έτσι, με αποφασιστικότητα και θάρρος, πάλεψε μέχρι τελευταίας πνοής και κατάφερε να νικήσει το τέρας πέφτοντας νεκρός δίπλα του.

Πες στη Lois ότι την αγαπώ.

Αυτά ήταν τα τελευταία του λόγια.

Οι κηδείες των ηρώων πίσω στη Γη έγιναν με απόλυτη λαμπρότητα. Θάφτηκαν δίπλα δίπλα και σε όλες τις Πολιτείες της Αμερικής φτιάχτηκαν αγάλματα για να μην ξεχαστούν ποτέ.

You've reached the end of published parts.

⏰ Τελευταία ενημέρωση: Apr 12, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

To avenge you (A Justice League Fanfiction) Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα