Κεφάλαιο 10ο Τα πράγματα ξεκαθάρισαν (;)

200 62 65
                                    

Γεια σας...

Όπως υποσχέθηκα ενημέρωσα....

Αυτό το κεφάλαιο είναι αφιερωμένο στην RiaEleftheriaSL.....

Το τραγούδι είναι το Hold back the River από James Bay....
Νομίζω ότι ταιριάζει αρκετά με το κεφάλαιο....

Πάμε λοιπόν....
Καλή ανάγνωση....
€€€€€€£££££££¥¥¥¥¥¥₩₩₩₩₩

Ο John τράβηξε τη Hawkgirl παραπέρα σε ένα σημείο του δωματίου όπου ήταν σίγουρος πως κανείς δεν θα τους άκουγε... Η Hawkgirl ήταν υπερβολικά εκνευρισμένη.. Ήταν από τη μετριοφροσύνη και υπερβολικό σεξισμό που είχε ριζώσει στην ψυχή της ξανθιάς κοπέλας που άκουγε στο όνομα Black Siren και ήταν για αυτήν μια τάξη πραγμάτων πιο αυτονόητη από την θρησκεία ή το όραμα της ομάδας τους.... Καλά για το δεύτερο δεν ήταν σίγουρη... Ή βέβαια μπορεί και να ήταν ότι ο John την τράβηξε λες και ήταν κτήμα του ή χειρότερα... Φοβόταν για το τι θα έβαζαν στο μυαλό τους όχι μόνο οι νέοι τους γνωστοί και συνεργάτες, για το δεύτερο δεν ήταν σίγουρη, αλλά και ο J'ohn και ο Flash... Στην τελική ποιος νοιάστηκε..... Ο θυμός της έγινε ακόμα μεγαλύτερος και κάλπαζε απερίγραπτα όταν παρατήρησε ότι ο John ήταν ατάραχος και αν και προσπαθούσε να φορέσει μια σοβαρή έκφραση στο πρόσωπό του, έμοιαζε να το διασκέδαζε... Με το που σταμάτησαν να περπατούν μίλησε πρώτη χωρίς χρονοτριβές κοιτώντας τον απευθείας στα μάτια μολονότι δεν ανέβασε το κεφάλι της ούτε σπιθαμή.

-Δεν καθοδηγούμαι.

Αίσθηση δυναμισμού και αντίθεσης με την άλλη γυναίκα της παρέας που έδειχνε μάλλον εξαρτημένη από τους άνδρες..... Η Hawkgirl τέντωσε το κορμί της για να δώσει έμφαση στα λόγια της. αντίθετα ο John έσκυψε λίγο δείχνοντας έτσι με τη γλώσσα του σώματος που πολλές φορές είναι πιο αποτελεσματική από οποιαδήποτε άλλη.

-Χρειαζόμαστε απαντήσεις εδώ. Άρα έστω αυτή τη φορά πρέπει να συνεργαστούμε, ήρθε η ήρεμη απάντηση του John ο οποίος είχε αποδείξει με το σπαθί του ή μάλλον με το δαχτυλίδι του ότι δεν έχανε ποτέ την ψυχραιμία του και τον αυτοέλεγχό του. Φυσικά η φτερωτή πολεμίστρια δεν αποδέχθηκε και πολύ εύκολα αυτή του την έκκριση αρχιγιλικίου. Έτσι λοιπόν έκανε μια γκριμάτσα ως ένδειξη της δυσαρέσκειας της και ήταν σαν του έλεγε "Δεν μιλάς σοβαρά" ή "Δε στα παν καλά. Εγώ δεν δέχομαι διαταγές από κανέναν". Όμως μετά το επεξεργάστηκε καλύτερα στο μυαλό της και παραδέχτηκε πως έπρεπε να τον ακούσει. Έτσι λοιπόν άλλαξε την έκφραση του προσώπου της από δυσαρέσκεια σε ένα μικρό χαμόγελο και γύρισε στους υπόλοιπους σκεπτόμενη του τι άλλο θα κάνει σε αυτή τη Λεγεώνα.
-Λοιπόν, πολεμάς το έγκλημα και ψήνεις και μπισκότα. Πώς τα καταφέρνεις; ρώτησε κατευθείαν την Black Siren προσπαθώντας να δείχνει ευγενική. Η τελευταία την πήρε και κατευθήνθηκαν στην κουζίνα.
Ο Green Lantern απόμεινε μόνος του.
-Δεν μπορεί να είναι αλήθεια, μονολόγησε.
-Σε εμένα το λες. Εμένα μου φαίνεται ήδη παράξενη αυτή η συγκέντρωση, του απάντησε ο Flash, το χαμόγελο του δεν έφευγε στιγμή.
-Δεν είναι αυτό. Είναι η Λεγεώνα των Δικαίων. Είναι από βιβλίο κόμικ.
Έσκασε η βόμβα. Του Flash του ήρθε κεραμίδα.
-Τι; ρώτησε φανερά μπερδεμένος.
-Όταν ήμουν μικρός, ο θείος μου είχε τη μεγαλύτερη συλλογή από κόμικς. Πήγαινα στο σπίτι του κάθε μέρα μετά το σχολείο και διάβαζα παλιά κόμικς όλο το απόγευμα, εξήγησε ο Green Lantern το πρόσωπο του έλαμπε αμυδρά στην ανάμνηση (σε κάτι άλλες αναμνήσεις να μην λάμπει).
-Και; ρώτησε ο Flash.
-Αυτοί οι ήρωες ήταν το αγαπημένο μου κόμικ.
-Είναι πολύ παράξενο, ο Flash μπερδεύτηκε ακόμα πιο πολύ.
-Μπορεί να ακούγεται μελό όμως αυτά τα κόμικς με δίδαξαν να είμαι ήρωας, χωρίς αυτούς ίσως να μην είχα αυτό το δαχτυλίδι σήμερα, αναπόλησε ο Green Lantern. (Ε καλά κι ο Batman είχε πρότυπο το Zorro αλλά ας μην το κάνουμε θέμα ακόμα)
-Μάλιστα, είπε ο Flash και η συζήτησή τους έληξε εκεί.
Εκείνη την ώρα κατέφθασε και η Hawkgirl με ένα δίσκο μπισκότα και το γάλα του J'ohn. Ο Flash την πλησίασε.
-Γεια σου μπισκοτάκι, είπε παιχνιδιάρικα και έτεινε το χέρι να πάρει ένα μπισκότο από τον δίσκο. Η Hawkgirl δεν του έκανε τη χάρη. Τράβηξε τον δίσκο μακριά και του είπε με θυμό.
-Άλλη μια λέξη και θα είσαι ο γρηγορότερος άνθρωπος στον κόσμο που κουτσαίνει.
Ο Flash αμέσως μαζεύτηκε......

To avenge you (A Justice League Fanfiction) Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα