Κεφάλαιο 15 Χωρίς Τίτλο

158 45 45
                                    

Χαίρετε

Λοιπόν, επειδή είμαι πίσω στον προγραμματισμό μου θα τρέξω λίγο τα γεγονότα και θα σας διηγηθώ κάποια περιληπτικά.

Τα βασικά πράγματα που πρέπει να αποκομίσετε από αυτή την ιστορία δεν έχουν ακόμα ειπωθεί και πρέπει να βιαστώ.

Πάμε λοιπόν γρήγορα.
Καλή ανάγνωση!

&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ο Flash και η Diana είχαν πρόβλημα με τους φυλακές και η τελευταία σε μια φάση απέραντου θυμού άρπαξε τον έναν από αυτούς και τον πέταξε μακριά.
Τότε ήταν που θα άναβε η διαμάχη ςν δεν επέβαινε ο Harv Hickman. Αρχικά, κάνεις δεν τους είχε αναγνωρίσει αλλά ο γέρος μεγιστάνας αμέσως μυρίστηκε ψητό στη Diana αποκαλώντας τη μάλιστα "θεά" εξαιτίας της ομορφιάς της και της αποκαλυπτικής της πανοπλίας, της φιλάει το χέρι και την υποδέχεται μέσα στο σπίτι του.
Παράλληλα, η Morgaine εμφανίζεται στο σπίτι του Moss ο οποίος τελικά ήταν ο J'ohn μεταμορφωμένος. Ο Batman και ο Έντριγκαν επιτίθενται αλλά η Morgaine αβτεπιτέθηκε και χτύπησε τον J'ohn με άλλη μια οφθαλμαπάτη της οικογένειας του. Ο J'ohn διστάζει και την αφήνει να τραυμάτισε τον Batman σοβαρά και να δραπετεύσει.
Αργότερα, ο Batman ξυπνάει στο Ιατρείο του Παρατηρητηρίου. Ο Έντριγκαν είχε φύγει για να βοηθήσει τη Wonder Woman, αλλά ο J'ohn ήταν εκεί, και ζητόντας συγγνώμη, εξομολογείται ότι η ανάγκη του να ξαναδεί την οικογένεια του ζωντανή είναι πολύ μεγάλη για να αντισταθεί.
Στην δεξίωση του Hickman, η Diana ένοιωθε απόλυτη απώθηση με τις στενόμυαλες εγωιστικες αντιλήψεις του ξεμωραμένου "Harv", αλλά παίζει το ρόλο ενός βλακώδους μοντέλου για να τον πείσει να της δείξει τη Λίθο, την οποία υποστηρίζει ως την πηγή του πλούτου και της φήμης του. Εκείνη τη στιγμή, η Morgaine καταφθάνει. Η Diana αρπάζει τη Λίθο και η Morgaine μεταμορφώνει τον Hickman σε ένα τεράστιο σκουλήκι για να της επιτεθεί. Η Diana και ο Flash πολεμούν το τέρας αλλά ο Έντριγκαν καταφθάνει και λέει στη Diana να τρέξει, να πάρει τη Λίθο όσο πιο μακριά από τη Morgaine μπορεί ενώ αυτός θα την κρατάει. Η Diana υπακούει απρόθυμα ενώ ο Flash απομακρύνει τους καλεσμένους. Όταν η Wonder Woman φεύγει, η Morgaine οργιζεται τόσο που προκαλεί μια τεράστια έκρηξη που καταστρέφει όλη την έπαυλη που ευτυχώς ήταν άδεια. Ο Hickman, επιστρέφει στην κανονική του μορφή, και βγαίνει από τα συντρίμμια με τα εσώρουχα και λιποθυμάει.

Η Λίθος κλειδώνεται σε μια θυρίδα ασφαλείας του Παρατηρητηρίου και ο Flash συγχαίρει την ομάδα που για αλλά μια φορά τα κατάφερε. Ο Έντριγκαν αρνείται να χαλαρώσει.

To avenge you (A Justice League Fanfiction) Where stories live. Discover now