Κεφάλαιο 4ο Το παρελθόν μας στοιχειώνει Μέρος 1ο

413 109 97
                                    

Γειαααααααααα
Λοιπόν, τέταρτο κεφάλαιο.
Αφιερωμένο με απεριόριστη αγάπη στη victoria1623.
Το τραγούδι είναι το Welcome από την Christina Aguilera. Στο προηγούμενο κεφάλαιο ήταν το Dark Side από την Kelly Clarkson. Και τα δύο τραγούδια ταιριάζουν με τα κεφάλαια που υπάρχουν.

Πάμε λοιπόν.
Καλή ανάγνωση!!!!

Diana's POV

Κάποιες φορές, όταν αναλογίζομαι τι μας έχει συμβεί καταλαβαίνω πόσο πολύ μας στοιχειώνει το παρελθόν.
Όταν φτιάξαμε τη Λεγεώνα των Υπερηρώων, πολεμήσαμε τους λευκούς εξωγήινους, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για την καταστροφή του Άρη, του πλανήτη του J'ohn. Ύστερα, ο John (Green Lantern), παραλίγο να εκτελεστεί για ένα έγκλημα που δεν έκανε. Κατηγορήθηκε για την καταστροφή ενός άλλου πλανήτη ο οποίος όχι μόνο υπήρχε αλλά και αναπτυσσόταν κανονικά. Ο Flash προσπαθώντας να τον βοηθήσει, έγινε συνήγορος του και παραλίγο να εκτελεστεί μαζί του.
Και τώρα.......ήρθε η δική μου σειρά....
Καθόμουν στην κουζίνα και ρουφούσα τεμπέλικα μια παγωμένη μόκα. Το πρώτο πράγμα που δοκίμασα όταν ήρθα στον κόσμο των ανδρών. Ο Flash μου το έδειξε.
Οι άλλοι ήταν οι σε αποστολές, ή στο monitor, ή δεν είχαν έρθει ακόμα (κλασική περίπτωση Batman). Εγώ λοιπόν ήμουν εδώ και στεκόμουν μόνη μου. Και τότε κάποιος μπήκε στο δωμάτιο. Ούτε καν μπήκα στον κόπο να κοιτάξω ποιος ήταν. Ήταν ο Batman. Με πλησίασε και με αποκάλεσε με κάτι που άκουγα για πρώτη φορά.
-Wonder Woman.
Για λίγο πάγωσα. Μετά γύρισα να τον κοιτάξω. Γιατί με αποκάλεσε "Γυναίκα Θαύμα";;;
-Από που έβγαλες αυτό το όνομα; τον ρώτησα όλο πρόκληση στην φωνή μου και πράγματι πέθαινα να ακούσω την απάντησή του.
-Τι θα πει από που το έβγαλα δεν βλέπεις το διπλό "W"που έχεις στο θώρακα της στολής σου; με ρώτησε όλο αθωότητα και άνεση. Αμ δεν θα ξεμπερδέψεις τόσο εύκολα.
-Α μπα; Και που συμπέρανες ότι σημαίνουν αυτό;;; Τον ρώτησα με ακόμα περισσότερη πρόκληση και σταύρωσα τα χέρια στο στήθος μου.
-Τι θα πει από που το συμπεραίνω; Έχεις όλες τις δυνατότητες της τέλειας πολεμίστριας. Είσαι πιο ψηλή από πάρα πολλούς άνδρες. Έχεις μια πανίσχυρη ισχύ και την ικανότητα να πετάς. Έχεις ένα μυαλό τόσο κοφτερό που θα ζήλευε και ο Οδυσσέας. Και όλα αυτά στην πιο όμορφη κοπέλα που υπάρχει στον κόσμο. Που θα συναντήσει κάνεις τέτοια μάτια που μέσα τους βλέπεις το Αιγαίο και το Ιόνιο πέλαγος. Πώς θα μπορούσε αυτό να χαρακτηριστεί με κάτι λιγότερο από θαύμα;;;
Απλά, ήθελα να σου πω ότι θέλω να πας στη Metropolis και να μείνεις εκεί γιατί ίσως σε χρειαστώ. Έχω μια δουλειά.

To avenge you (A Justice League Fanfiction) Where stories live. Discover now