Κεφάλαιο 20 Το Λυκόφως Των Θεών Μέρος 1ο

189 20 38
                                    

Στον Αποκάλυψη, η νίκη έγερνε προς την πλευρά του Brainiac. Η επίθεση στο σκάφος του συνεχιζόταν, όμως άχρηστα τα βλήμματα του στρατού του Darkseid. Το πεδίο που ύψωσε δεν φαινόταν να πέφτει. Ο Brainiac θέλοντας να κάνει τη μάχη ακόμα δυσκολότερη, εξαπέλυσε ιπτάμενα πυροβόλα. Η Λεγεώνα -έστω οι πέντε από αυτούς- είχαν μόλις αποβιβαστεί. Ο J'ohn που είχε μείνει μόνος μέσα στο Javelin, πήρε στο κυνήγι τα πυροβόλα και κατάφερε να καταστρέψει κάμποσα.
Ο Superman ανέλαβε το πεδίο. Πήρε φόρα και πέταξε όσο πιο γρήγορα μπορούσε προς αυτό, καταφέρνοντας να το πιέσει και να εισχωρήσει βαθιά φτάνοντας πίσω από τον Brainiac χωρίς όμως να το τρυπήσει, όπως όταν πιέζουμε το ζελέ. Με το που πλησίασε όμως τον Brainiac, το τείχος συστέλθηκε και τον έστειλε να πετάει πίσω και τελικά να σωριαστεί στα ερείπια ενός πύργου.
Ο Darkseid βρισκόταν ακριβώς από πάνω του.
-Ώστε αυτό είναι; Ροκανίζεις τον χρόνο; είπε επικριτικά όταν ο Superman στάθηκε ξανά στα πόδια του.
-Εκτός κι αν έχεις καλύτερη ιδέα, του απάντησε όσο πιο πικρόχολα μπορούσε.
-Εσύ πάνω από όλους θα πρέπει να ξέρεις ότι έχω πάντα ένα σχέδιο, τόνισε ο άρχοντας του Αποκάλυψη.

~~~~~~~~~~~~~~

Στην Νέα Γένεση.

Η Wonder Woman είχε μια φαεινή και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ιδέα.
-Δεν υπάρχει περίπτωση, αντιστάθηκε σθεναρά ο Batman.
-Ω, έλα τώρα, μην είσαι τόσο αρνητικός, επέμεινε η Diana από την πλευρά της.
-Εγώ αυτό δεν το κάνω. Θα βρω άλλο τρόπο να ανέβω εκεί πάνω, γρύλισε σχεδόν ο Σκοτεινός Ιππότης και της πετούσε μαχαίρια με την πιο αγριωπή του ματιά η οποία τρόμαζε τους πάντες. Ακόμα και αυτό δεν έδειξε να την τρομάζει.
-Είμαι περίεργη να δω πώς θα το κάνεις αυτό, σχολίασε περιπαικτικά η Diana και έκανε να ξεμακρύνει. Μόνο όταν ετοιμάστηκε να πετάξει άκουσε έναν συγκεκριμένο βαρύτονο πίσω τησ που την έκανε να χαμογελάσει.
-Diana! Περίμενε.
Στα λόγια του αυτά γύρισε να τον κοιτάξει.
"Νίκησες." Είπε απλά και έτεινε τα χέρια του προς εκείνη πιστεύοντας πως έτσι θα τον κρατούσε.
-Δεν νομίζω πως θα μπορέσω να σε κρατήσω έτσι, αποκρίθηκε η Diana. Και χωρίς να τον προειδοποιήσει, άρπαξε το ένα του χέρι, το πέρασε στην ντεκικάτη μέση της και πέταξε ψηλά. Ήταν ήδη αρκετά ανεβασμένη όταν ένιωσε την αντίδρασή του, το χέρι του να τυλίγεται πιο σφιχτά γύρω της και άθελά της χαμογέλασε.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
To avenge you (A Justice League Fanfiction) Where stories live. Discover now