Σημείωση 1η

191 49 48
                                    

Γεια σας!!

Λοιπόν, πριν ξεκινήσω να λέω θα ήθελα να σας πω ότι αυτά τα κάνω διότι θέλω να σας κάνω να καταλάβετε όσο το δυνατόν καλύτερα τι συμβαίνει στην ιστορία, από τι επηρεάζονται τα γεγονότα αλλά και τι επικρατεί στα σύγχρονα κόμικς και πως μπορεί το μέλλον να επιρεαστεί από τα γεγονότα που σας περιγράφω.

Καταρχήν να σας πω ότι αυτό που διαβάζετε στην παρούσα φάση στην ιστορία μου ,και αυτό θα συμβαίνει για πολύ καιρό ακόμα, είναι η λεπτομερής περιγραφή των επεισοδίων της παιδικής σειράς της Justice League. Για αυτό θα σας παρακαλούσα να μην τη δείτε διότι θέλω οι εξελίξεις να σας πιάνουν απροετοίμαστους. Όμως, αυτό θα συμβαίνει μέχρι ένα σημείο. Δηλαδή μετά από λίγο, θα συνεχίσω την ιστορία με απόλυτα δική μου κατεύθυνση.

Σας υπενθυμίζω ότι η ιστορία δεν θα έχει καλό τέλος. Θα έχει αίσιο τέλος. Και εδώ ακριβώς βρίσκεται ένα ερώτημα που θα ήθελα να μου απαντήσετε. Και θα ήθελα όλοι να το κάνετε αυτό διότι επίγει.

ΠΟΙΟ ΑΠΌ ΤΑ ΔΎΟ ΚΎΡΙΑ ΖΕΥΓΆΡΙΑ ΘΈΛΕΤΕ ΝΑ ΈΧΕΙ ΈΝΑ ΣΧΕΤΙΚΆ ΚΑΛΌ ΤΈΛΟΣ;;;;

1)O BATMAN ΚΑΙ Η WONDER WOMAN
2)O GREEN LANTERN ΚΑΙ Η HAWKGIRL

ΣΑΣ ΧΙΛΙΟΠΑΡΑΚΑΛΏ ΑΠΑΝΤΉΣΤΕ ΜΟΥ ΈΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΜΉΝΥΜΑ. ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΟ ΣΕ ΣΧΌΛΙΟ. Απλά μια απάντηση θέλω.

Προχωράμε παρακάτω.

Νομίζω πως ήρθε η ώρα να σας πω γιατί αποφάσισα να γράψω αυτή την ιστορία και γιατί σκίζομαι τόσο πολύ και έχω αγχωθεί για να πάει καλά όσο δεν έχω αγχωθεί για καμιά άλλη.

Λοιπόν, αυτή την ιστορία τη γράφω διότι ήθελα να σας γνωρίσω με αυτούς τους χαρακτήρες και την αλήθεια πίσω από αυτούς. Διότι σε περίπου τέσσερις μήνες από τώρα θα βγει κάτι για το οποίο πρέπει να είστε προετοιμασμένοι. Πάμε λοιπόν να σας εξηγήσω από την αρχή τα πάντα.

Αν και υπολόγιζα να πω πολλά πράγματα, θα σας πω μόνο ένα αλλά πολύ αναλυτικά.

Η DC Comics ιδρύθηκε το 1934. Δεν ήταν αυτό το όνομα της αρχικά. Αργότερα έγινε αυτό.

Ο Superman δημιουργήθηκε το 1938. Ο Batman το 1939 και η Wonder Woman ανεπίσημα το 1941 και επίσημα το 1942.

Από τότε πέρασαν πάρα πολλά χρόνια. Παρόλα αυτά, αυτοί οι ήρωες δεν χάνουν την αίγλη τους. Για αυτό και ονομάστηκαν Holy Trinity ή Trinity Of Justice. Δηλαδή Αγία Τριάδα ή Τριάδα της Δικαιοσύνης.

Τι συνέβη όμως και η Τριάδα διαχωρίστηκε και πότε δεν είχε μια δική της σειρά κόμικς ποτέ εκτός από κάποιες πολύ μικρές σειρές 20 με 50 τευχών;;;

Διότι πολύ απλά, από πολύ παλιά η Τριάδα δεν ήταν μια απλή τριάδα. Ήταν παράλληλα και ένα τρίγωνο. Και μάλιστα ένα ερωτικό τρίγωνο.

Πάμε να το αναλύσουμε.
Από την αρχή φαινόταν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Στην αρχή ο Batman και ο Superman ήθελαν να είναι αρχηγοί. Αλλά αυτό το διόρθωσε η Wonder Woman δίνοντας τους να καταλάβουν ότι δεν υπάρχουν μόνο αυτοί σε αυτόν τον κόσμο. Αυτά συνέβησαν μέχρι το 1950. Γύρω στο 1953 με 1954 συνέβη κάτι που κάνεις δεν περίμενε. Ο Superman άφησε την επίσημη αγαπημένη του τη Lois Lane για τη Wonder Woman. Έτσι λοιπόν, δημιουργήθηκε ένα νέο ζευγάρι που ονομάστηκε SuperWonder. Αυτό όμως το ζευγάρι έπαψε να υπάρχει το 1963. Και κάτι άλλο όμως συνέβη εκείνα τα χρόνια. Τη δεκαετία του '60 φτιάχτηκε η πρώτη Justice League στην οποία δεν συμμετείχαν τότε ο Batman και η Wonder Woman. Αυτοί εντάχθηκαν αργότερα. Όμως, το 1967 συνέβη ένα πολύ σοβαρό περιστατικό που είχε ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση της Wonder Woman από τη Justice League. Την ίδια χρονιά, μια νέα συσχέτιση χαρακτήρων γεννήθηκε. Μία συσχέτιση που ουσιαστικά δεν υπήρξε ποτέ παρόλα αυτά ίσχυε σχεδόν παντού. Δεν ήταν άλλη από τη συσχέτιση του Batman και της Wonder Woman. Την επονομαζόμενη WonderBat. Συνέχισε να υπάρχει σταθερά μέχρι το 1988 όπου είχαμε μια μικρή επιστροφή της SuperWonder η οποία από τότε χάθηκε. Ακολούθησε σύγχυση και το 1995 έγινε μια Crisis και την 1η Ιανουαρίου του 1996 κυκλοφόρησαν νέα κομικς με καινουριες τάξεις πραγμάτων. Μια νέα Λεγεώνα η JLA (Justice League Of America) η οποία είχε μόνο εφτά μέλη (περισσότερα στην επόμενη σημείωση) έφερε τα πάνω κάτω. Αυτό το γεγονός ήταν υπερβολικά καλό για τους WonderBat fans διότι αυτά τα κομικς ήταν γεμάτα τέτοιες στιγμές. Και όταν μάλιστα το 2001 βγήκε και η Justice League η σειρά, η WonderBat έγινε η ισχυρότερη συσχέτιση από όλες. Όμως αυτό δεν κράτησε για πάντα.............................

&&&&&&&&&&&&&&&&&

Λοιπόν, χωνέψτε καλά αυτά που σας είπα διότι στην επόμενη σημείωση δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας.

Τα λέμε την άλλη εβδομάδα ή αύριο.
Να έχετε ένα υπέροχο Σάββατο!

To avenge you (A Justice League Fanfiction) Where stories live. Discover now