Κεφάλαιο 11ο Ο Ιππότης Των Σκιών Μέρος 1ο

253 59 105
                                    

Γεια σας
Όπως είπαμε, το κεφάλαιο ξεκινάει με βασιλιά Αρθούρο.....

Παίζουν οι:Batman, Wonder Woman, Martian Manhunter, Flash.

Και άλλοι που θα δούμε στη συνέχεια... Τα πρόσωπα που θα αναφερθούν είναι όλα ιστορικά....

Όσα δεν ξέρετε, πείτε το μου και θα ανεβάσω σημείωση με τις επεξηγήσεις τους.....

Πάμε λοιπόν.

Και παρακαλώ πολύ ακούστε το τραγούδι........
Καλή ανάγνωση!!!

12ος μ.Χ. αιώνας

Το Κάμελοτ βρισκόνταν στην πιο σκοτεινή φάση της ιστορίας του. Περικυκλωμένο από τον στρατό δαιμόνων και άλλων τεράτων της Κολάσεως έτοιμα να διαλύσουν και να λεηλατήσουν τα πάντα η επόμενη στιγμή ήταν αβέβαιη.
Ο στρατός αυτός, της Morgan Le Fay, της μάγισσας και ετεροθαλούς αδερφής του βασιλιά Αρθούρου, πλησίαζε απειλητικά και φάνταζε αδάμαστη και ασταμάτητη. Κατείχαν τεράστιες πολεμικές μηχανές, που κινδύνευαν να γκρεμίσουν το τείχος του κάστρου αυτού μόνο με μία βολή.
Μέσα στο κάστρο επικρατούσε πανζουρλισμός. Οι στρατιώτες εναλάσσονταν συνεχώς και έτρεχαν στις επάλξεις και στις πύλες να κρατούν σκοπιά και να προσέχουν.
Στον λοφίσκο απέναντι από το κάστρο η σατανική αυτή γυναίκα, η Morgan Le Fay, η πέτρα του σκανδάλου, η αιτία της πτώσης του πιο θρυλικού ιπποτικού κάστρου...... Καβάλα σε ένα κατάμαυρο άλογο που ταίριαζε με το χρώμα των μαλλιών της, παρατηρούσε όλο ανυπομονησία τον κάμπο. Περίμενε να δει το Κάμελοτ να πέφτει και τον γιο της, τον Mordred να στέφεται βασιλιάς. Πύρινες μπάλες χτύπησαν το κάστρο και δεν το πείραξαν. Οι τοξότες στις επάλξεις έριχναν τις σαΐτες τους αλλά οι πύρινοι βράχοι συντρίψαν κάμποσους. Οι πολιορκιτικοί πύργοι πλησίασαν στο τείχος. Δαίμονες πέρασαν μέσα αλλά εκεί τους περίμεναν ιππότες έτοιμοι να δώσουν και τη ζωή τους για το βασιλιά τους και το κάστρο. Πίσω στο λοφάκι η Morgan παρατηρούσε σκεφτική. Στο πλευρό της ο γιος της, ο Mordred. Ο υποψήφιος βασιλιάς δεν ήταν παρά ένα μικρό αγοράκι.
-Πότε θα πάρω το βασίλειό μου μητέρα; ρώτησε χωρίς να αφήνει το πεδίο της μάχης από τα μάτια του.
Η Morgan άγγιξε το πράσινο φυλαχτό που φορούσε στον λαιμό της το οποίο λαμπάδιασε με μια πράσινη φλόγα.
-Σύντομα γιε μου. Πολύ σύντομα.
Η φωνή της ήρεμη. Τα καταπράσινα μάτια της όμως ανέδιδαν μία αίσθηση κακίας και απέραντης μοχθηρίας.

Οι δαίμονες προσπαθούσαν να ανοίξουν την κεντρική πύλη με την άκρη ενός πολιορκιτικού κριού. Οι ιππότες μέσα, την είχαν ασφαλίσει καλά και πάνοπλοι στέκονταν εκεί έτοιμοι για μάχη. Εκείνη την ώρα ένας τρίτος ιππότης με καλυμμένο το πρόσωπο έφτασε εκεί και τους είπε
-Ο βασιλιάς σας χρειάζεται στον Νότιο Πύργο.
-Και οι πύλες; ρώτησε ένας από τοθς δύο σκοπούς.
Γύρω αντηχούσαν οι ήχοι της καταστροφής και της μάχης που μαίνεται.
-Θα μείνω εγώ να τις φυλάω. Βιαστείτε.
Οι φυλακές έφυγαν τρέχοντας. Ο ιππότης με το καλυμμένο πρόσωπο έμεινε εκεί. Με το που οι άλλοι χάθηκαν στις σκιές, έβγαλε το κράνος του για να αποκαλύψει ένα όμορφο πρόσωπο με μακριά κόκκινα στο χρώμα του αίματος μαλλιά. Για αυτό άλλωστε τον έλεγαν και Jason Blood.....
Χωρίς δισταγμό, έτρεξε και έβγαλε την ασφάλεια της πύλης. Δυσκολεύτηκε αρκετά μα το έκανε. Μετά, οι δαίμονες άνοιξαν την πύλη διάπλατα και μπήκαν στο Κάμελοτ. Ανάμεσα τους και η Morgan που περπατούσε αργά και είχε ένα χαμόγελο στα χείλη της. Κοιτούσε ευθεία στον προδότη.
-Πίστευε ο Αρθούρος πως τα τείχη θα μας κρατούσαν χώρια; (Α, τη μούργω)
-Morgan, αγαπημένη, η ομορφιά σου με έχει κυριεύσει. Πόσο περίμενα να σε κρατήσω, να σε νιώσω στην αγκαλιά μου πάλι. (Και φαινόταν πως από κάπου έχανε)
Της αγκάλιασε τα χέρια. Οι ματιές τους κλείδωσαν.
-Κι εγώ περίμενα αυτή τη στιγμή, είπε η Morgan και πλησίασε. Τα χείλη τους ήταν σχεδόν ενωμένα. Και τότε η μάγισσα κλείδωσε την καταστροφή. Έβγαλε τους κυνόδοντες της και τον δάγκωσε περνόντας του ένα ιώδες υγρό. Ο Jason Blood βόγκηξε από τον πόνο. Το υγρό άρχισε να εξαπλώνεται. Η Morgan τον δηλητηρίασε. Ήταν ζήτημα χρόνου να πεθάνει.
Έπεσε στα γόνατά του και την κοίταξε όλο παράπονο και λύπη.
-Μα..... γιατί;
-Για την αγάπη φυσικά. Για την αγάπη του γιου μου. Του νέου κυβερνήτη του Κάμελοτ.
Η Morgan τον προσπέρασε και ούτε καν τον κοίταξε πάλι. Τότε από τις σκάλες φάνηκαν δύο ιππότες. Μόλις είδαν το θέαμα μπροστά τους ο πρώτος φώναξε.
-Μας πρόδωσαν.
Και τότε όλοι όρμησαν στους δαίμονες φωνάζοντας.
-Για τον Αρθούρο!
-Για το Κάμελοτ!

Η μάχη άναψε.

Μπροστά στην πύλη ο προδότης πέθαινε από το δηλητήριο μιας γυναίκας. Τότε όλα κοκκίνισαν. Ο Jason βρέθηκε σε μια κόκκινη δίνη. Μπροστά του εμφανίστηκε ο νεκρός μάγος Μέρλιν.
-Είσαι ικανοποιημένος παλιάνθρωπε; Με την προδοσία σου το Κάμελοτ θα πέσει ετούτη την ημέρα.
Ήταν αυστηρός και είχε έναν τόνο δικαστή. Η τιμωρία ήταν προ των πυλών. Γύρω η μάχη είχε ανάψει για τα καλά και η κλαγκή των όπλων αντηχούσε στους τοίχους του μέχρι τώρα απόρθητου Κάμελοτ.
-Δεν θα με καταλάβεις ποτέ, Μέρλιν. Εσύ που δεβ είσαι άνθρωπος και ποτέ δεν γεύτηκες τη γλύκα του φιλιού μιας γυναίκας, ήρθε η απάντηση ξεψυχισμένα. (Είδε κι εσένα)
-Το φιλί μιας οχιάς, Jason Blood, το φιλί ενός δαίμονα με ανθρώπινη φυσιογνωμία.
Έκανε μια παύση και κοίταξε γύρω του περίλυπος.
-Όλα μου τα όνειρα χάθηκαν στο όνομα αυτής της μοιασμένης αγάπης.
-Πλήρωσα το έγκλημα με τη ζωή μου. Δεν είναι αρκετό;
Κοιτούσε κάτω. Δεν άντεχε να τον κοιτάζει στα μάτια.
-Όχι. Τέτοια άμεση λύτρωση δεν είναι για ανθρώπους του είδους σου. Είσαι καταραμένος Jason Blood, μέχρι την ημέρα που αυτή η τερατώδης πράξη εξιλωθεί.
Σήκωσε τα χέρια του και μαύρα σύννεφα αναδύθηκαν. Όταν άγγιξαν τον προδότη έγιναν κεραυνοί. Κίτρινοι ανεμοστρόβιλοι τους κύκλωσαν. Η κατάρα κλείδωνε. Ο Jason ούρλιαζε.
-Για να συμμαδέψω την αιώνια ντροπή, ενώνω αυτήν την ψυχή με ένα πλάσμα της κολάσεως. Κοίταξε τώρα και δες το πρόσωπο που γεννιέται από τη λαγνεία. Το πρόσωπο της κολάσεως, το πρόσωπο του δαίμονα μέσα σου.

Και τότε ο Jason άλλαξε μορφή και έγινε δαίμονας. Ο Δαίμονας Εντριγκαν...

Σήμερα

Ο Batman (σας έλειψε;) προσγειώθηκε στη βιβλιοθήκη της Gotham απ όπου έβγαλαν έναν γεράκο που έλεγε συνεχώς ασυναρτησίες....

Μέσα υπήρχαν αραδιασμένα βιβλία παντού. Μπήκε από το παράθυρο της τεράστιας τζαμαρίας της οροφής. Άναψε τον φακό του και άρχισε να ερευνεί τον χώρο. Παρατήρησε πως σε ένα βιβλίο είχαν σκίσει μια σελίδα. Πήρε το βίλα αυτο και διάβασε δυνατά.
-Η φιλοσοφική λίθος.
Δεν πρόλαβε να διαβάσει παρακάτω διότι ένας άνδρας μπήκε στο δωμάτιο. Είχε ματιά κατάμαυρα και μαλλιά στο χρώμα του αίματος.
-Σύμφωνα με τον μύθο, ήταν πετράδι από τη λαβή του Εξκάλιμπερ. Και η πηγή της δύναμης του σπαθιού.
Η φωνή του ήταν ομαλή και απόλυτα ήρεμη. Το ίδιο και η έκφραση του προσώπου του.
Ο Batman τον αναγνώρισε.
-Γεια σου, Jason, χαιρέτησε.
Υποθέτω δεν ήρθες εδώ για βόλτα.

Ο Jason Blood... Στον 21ο Αιώνα.... Και σίγουρα ο καλύτερος ντετέκτιβ του κόσμου γνωρίζει τα πάντα για εκείνον....

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Αυτό ήταν αγάπες!!!!
Νεξτ μπαίνει την άλλη εβδομάδα
Ψηφίστε και σχολιάστε

Ό,τι απορείες έχετε θα χαρώ να τις λύσω....

Τα λέμε!!!!!
♥♥♥♥♥♥♥♥


To avenge you (A Justice League Fanfiction) Where stories live. Discover now