Ύποπτα Μυαλά Μέρος 3ο

348 80 68
                                    

Γεια σας!
Τι κάνετε;;;

Εγώ έχω πάθει κρίση έμπνευσης....
Το κεφάλαιο είναι αφιερωμένο στις HaiYoSa και pylolia

Ας πούμε τώρα για τις πρώην του Batman....
Και θα σας αποδείξω γιατί είναι η μία πιο άχρηστη από την άλλη....

Λοιπόν, η πρώτη ,που σχεδόν βρήκατε όλοι κάτι που με χαροποίησε ιδιαίτερα, είναι η Catwoman...
Η Selina Kyle... μία κλέφτρα πολύτιμων λίθων η οποία στο παρελθόν ήθελε τον Batman... Τα φτιάξανε και τα χάλασαν λόγω διαφορετικών πεποιθήσεων και ιδεολογιών..... Όχι και μεγάλη απειλή όπως καταλαβαίνετε....
Απλά η Selina ήταν ημίτρελη και δεν αγαπούσε τον Bruce Wayne... Μπορούσε να πουλήσει ακόμα και τη μάνα της για το χρήμα.... Αλλά αγαπούσε τον Batman....

Η δεύτερη ήταν μια πιο άγνωστη και ερχόμενη από το βαθύ παρελθόν του Batman...
Όταν ο δεκαεξάχρονος τότε Bruce έφτασε στα βάθη της Ασίας για να εκπαιδευτεί στις πολεμικές τέχνες, γνώρισε την League of Assassins, την όποιας ηγούνταν ο Ra's Al Ghoul.... Είχε μια μοναχοκόρη την Talia... Αυτή ήταν η πρώτη του Batman.... Δεν κράτησε καθόλου... Αλλά θα πούμε κι άλλα αργότερα.
Εσείς θέλω να ξέρετε ότι ο Ra's και η κορούλα του είναι εχθροί... Διότι θα τους δούμε στο μέλλον....

Άλλη μια ενδιαφέρουσα παρατήρηση που είχα είναι ότι και οι δύο πρώην του Batman είναι κοντές, καστανές με πράσινα μάτια και από την αντίθετη πλευρά του νόμου....
Καμία σχέση δηλαδή με τη Wonder Woman που είναι πολύ ψηλή με γαλάζια μάτια και εβένινα μαλλιά....
Άντε να δούμε τι θα γίνει....

Στο μέλλον θα σας δώσω ύψη και ηλικίες αλλά όλα στον καιρό τους...

Λοιπόν, να πούμε και δύο λόγια για τη Lois Lane....
Όχι αφήστε το θα τα πω στο κεφάλαιο.....

Καλή ανάγνωση σας εύχομαι

Συνεχίζουμε σταθερά με τρίτοπρόσωπη αφήγηση....

××××××××××××××××××××××××××

Στεγνώνοντας τα μαλλιά του, ο Bruce πέταξε την πετσέτα του στον κουβά της μπουγάδας και άρχισε να προχωράει προς το εργαστήριο. Η ματιά του έπεσε στον τεράστιο πύργο βιβλίων που είχε παραγγείλει σχετικά με οτιδήποτε που είχε να κάνει με τις Αμαζόνες ή την Ελληνική Μυθολογία.
Ήταν ότι ήθελε πολύ να γνωρίζει όσα μπορούσε για την Αμαζόνα πριγκίπισσα σε περίπτωση που δεν ήταν αυτό που έδειχνε, αλλά ήθελε και να είναι σίγουρος πως ήταν προετοιμασμένος εάν αυτοί οι Έλληνες Θεοί και Θεές αποφάσιζαν να κάνουν καμία απρόσμενη εμφάνιση.
Δεν πίστευε στους Θεούς της, αλλά επίσης δεν ήθελε κιόλας να κάνει ντου στη Gotham καμιά μέρα ο Δίας. Η Diana ήταν αμετάπειστη ότι ήταν αληθινοί, πίστευε σε αυτούς με όλη της την καρδιά και την ψυχή όπως άλλωστε έκανε και με καθετί που έκανε ή πίστευε. Αυτό ήταν το πιστεύω της. Όλα ή τίποτα.
Έπρεπε να το πάρει απόφαση ότι το εκτιμούσα αυτό πάνω της. Ήξερε ότι αν εκείνη πότε ερωτευόταν κάποιον, θα του έδινε ό,τι είχε και δεν είχε, όλη την αγάπη που η τεράστια καρδιά της μπορούσε να αντέξει. Αυτό σχεδόν τον συνέτριβε και μόνο που το σκεφτόταν.
Έγινε βλοσυρός στον εαυτό του ενώ στεκόταν έξω από το εργαστήριο του αναρωτιόμενος από που έρχονταν αυτές οι σκέψεις. Σε τελική ανάλυση, αποφάσισε πως ο Alfred έφταιγε που προσπαθούσε να του φυτέψει σπόρους στο μυαλό ότι δήθεν θα μπορούσε να είναι κάτι παραπάνω από απλά συνάδελφοι με την Αμαζόνα πριγκίπισσα.
Μα δεν θα μπορούσε να δουλέψει. Είχε τελειώσει με τα ερωτικά μπλεξίματα οποιουδήποτε είδους. Θα έκανε απλά το ελάχιστο όχι τίποτα αλλά έπρεπε να ενημερώνει το στατους του ως playboy. Αρκετά είχε με το να σπάει την καρδιά του. Δεν θα ξαναπερνούσε τα ίδια πάλι. Χωρίς να νοιάζεται για το τι θα έπαιρνε, θα έχτιζε την καρδιά του με σίδερο ενάντια σε όποιον προσπαθούσε να μπει μέσα σε αυτήν.
Ήταν μόνο αυτός και η αποστολή του. Δεν είχε ανάγκη κανέναν άλλον στη ζωή του.
Ο Bruce άρχισε να εξετάζει με τα μάτια τη στοίβα βιβλία που είχε παραγγείλει μπροστά του προσπαθώντας να αποφασίσει με ποιο να ξεκινήσει πριν ετοιμαστεί για περιπολία αργότερα. Τα μάτια του έπεσαν σε ένα συγκεκριμένα που υποσχόταν πολλά ενώ περιείχε και τις πληροφορίες που έψαχνε.
Το πήρε και άρχισε να το ξεφυλλίζει όταν ο πομπός του άνοιξε.
-Diana καλεί Batman.
Ο Bruce πάγωσε, το σώμα κυριεύτηκε από υπερένταση ενώ τα μάτια του στένεψαν. 'Σαν να μιλάει ο ίδιος ο Διάβολος' σκέφτηκε ενώ αναρωτιόταν αν εκείνη με κάποιο τρόπο τον κατασκόπευε.
-Εδώ Batman. Τι θέλεις; ρώτησε ωμά.
-Ο Superman μου ζήτησε να επικοινωνήσω με όλους για αυτόν, εξήγησε. "Συγκαλεί ένα συμβούλιο της Λεγεώνας των Υπερηρώων για αύριο το μεσημέρι"
Ο Bruce έσφιξε τα δόντια του ενώ σκεφτόταν για μια μεγάλη στιγμή.
-Γιατί;
Η Diana στιγμιαία ήταν σαστισμένη από την απότομη στάση του Batman, αλλά το ξεπέρασε χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.
-Δεν είπε αλλά μου είπε να σου πω ότι ήταν πολύ σημαντικό και πρέπει να το παρακολουθήσεις.
-Είμαι απασχολημένος, ήρθε η χτυπητή απάντηση από εκείνον που ήταν περίεργος να δει πως εκείνη θα αντιδρούσε σε αυτό.
-Ο Superman μου είπε ότι θα το έλεγες αυτό.
Ο Batman δεν μπορούσε να μην χαμογελάσει στα λόγια της. Μπορούσε να ακούσει την ευθυμία να δαντελώνεται στη φωνή της, μπορούσε να κάνει εικόνα το χαμόγελο στα χείλη της.
-Ξέρει ότι η Gotham έρχεται πριν από τις δουλειές της Λεγεώνας.
-Είπε ότι θα το έλεγες και αυτό.
Οι περισσότεροι άνθρωποι θα εκνευρίζονταν μετά από αυτό, αλλά η Αμαζόνα πριγκίπισσα έμοιαζε να διασκεδάζει αυτή τη μικρή τους ετοιμολογία. Αυτό τον διέγειρε.
-Και εσύ, ξέρεις τίποτα σχετικά με το τι θέλει, πριγκίπισσα;
Ο Bruce θύμωσε στον εαυτό του, αβέβαιος για το από που ήρθε απρόσμενα αυτή η προσφώνηση. Δεν αποτελούβταν από χλευασμό ή ασέβεια, όχι από παγερή κρυάδα ή καυστική φλόγα. Στην πραγματικότητα, κρατούσε μια βέβαιη αγάπη μέσα της. Μπορούσε να πει από τη σιωπή που επικράτησε ότι και εκείνη το είχε παρατηρήσει.
Πανάθεμα το.
-Ειλικρινά, εάν ήξερα θα σου έλεγα, αλλά είμαι τόσο στα σκοτεινά όσο κι εσύ, ομολόγησε με έναν αναστεναγμό.
-Καλά, είπε με λίγο πιο σκληρότητα από όσο υπολόγιζε έτσι ώστε να καλύψει την προηγούμενη στιγμή του "πριγκίπισσα".
-Θα είμαι εκεί, αλλά καλά θα κάνει να είναι κάτι ριζικά σημαντικό ή αυτός θα συναντήσει την μικρή πράσινη πέτρα που κρύβω στη ζώνη μου ειδικά για αυτόν.
Προς απόλυτη του ευθυμία, ένα όμορφο, ρυθμικό γέλιο γέμισε το αυτί του, προκαλώντας όλη του την ένταση να λιώσει από το σώμα του.
-Ο Kal είπε ότι θα το έλεγες αυτό.
Ο Kal;
Ένιωσε μια βέβαιη ενόχληση για την ξαφνική οικειότητα που εκείνη έμοιαζε να μοιράζεται με τον Κρυπτονιανό. Έβρισκε να μην του αρέσει καθόλου. Θα σιγουρευόταν ότι τίποτα αλλά πάρα φιλιά δεν ανπτυσσόταν μεταξύ του Ατσάλινου Άνδρα και της Αμαζόνας πριγκίπισσας. Οποιαδήποτε ερωτικό ενδιαφέρον μεταξύ των δυο τους θσ οδηγούσε μονάχα σε επικείμενη καταστροφή με την οποία δεν θα μπορούσε να τα βάλει.
-Λοιπόν, τότε προφανώς ξέρει ότι μιλάω σοβαρά, υποστήριξε κοφτά.
Υπήρξε μια στιγμή άβολης σιωπής πριν η Diana μιλήσει ξανά, μια βέβαιη ένταση που ένιωθε και δεν ήταν σίγουρος ότι το ένιωθε και εκείνη.
-Ξέρεις αν ποτέ χρειαστείς βοήθεια στη Gotham, είμαι παραπάνω από χαρούμενη να βοηθήσω, Batman.
-Μείνε μακριά από την πόλη μου, της χτύπησε σαν χαστούκι. "Εγώ μεταχειρίζομαι τη Gotham μόνος μου"
-Και με κάποιον τρόπο εγώ ήξερα ότι θα το έλεγες αυτό, τον πείραξε μρ μια γκριμάτσα που μπορούσε να δει ακόμα και από τον πομπό. "Η προσφορά μου ισχύει ακόμα. Diana εκτός"
Ο Bruce κοίταξε κάτω στο βιβλίο στο χέρι του, βρίσκοντας τον εαυτό του να κοιτάει επίμονα σε μια φωτογραφία του πως θα έμοιαζε υποθετικά η βασίλισσα Υππολύτη των Αμαζόνων.
-Τι είναι τώρα, Alfred; ρώτησε χωρίς να κοιτάξει πίσω.
-Τι είναι αυτό στο πρόσωπό σας, αφέντη Bruce;
Ο Bruce κοίταξε πάνω κοφτερά.
-Για ποιο πράγμα μιλάς;
-Πιστεύω ότι είδα ένα αυθεντικό χαμόγελο στο πρόσωπό σας, σχολίασε.
"Δεν σας έχω ξαναδεί με τέτοιο χαμόγελο από τότε που ήσασταν παιδί. Έχω να πω ότι είναι μάλλον καλό που το βλέπω ξανά."
Το χαμόγελο αντικαταστάθηκε από μια έκφραση καθαρού εκνευρισμού.
-Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για σένα, ή έχεις και άλλα σχόλια που θα ήθελες να προσθέσεις για την έλλειψη ερωτικής ζωής μου;
-Το να απαντήσετε στο τηλέφωνο θα είναι αρκετό προς το παρόν πιστεύω. Η δεσποινίδα Lane είναι στο τηλέφωνο πάλι για εσάς.
-Τι θέλει; Είμαι απασχολημένος.
-Προσπάθησα να της το πω, αλλά είπε ότι καλύτερα να βρείτε χρόνο για εκείνη ή θα βρείτε τις μαύρες σας μπότες σε έναν μάλλον δυσάρεστο τόπο.
Ο Bruce έκλεισε το βιβλίο με δύναμη πριν πέσει στην καρέκλα λέγοντας κάτω από την ανάσα του "Καλά θα το πάρω εδώ κάτω"
-Όπως επιθυμείτε, κύριε, είπε ο Alfred με μια μικρή υπόκλιση του κεφαλιού του πριν γυρίσει να φύγει. Παίρνοντας το τηλέφωνο, φόρεσε την άλλη του μάσκα, του playboy, αν και η δημοσιογράφος από τη Metropolis ήξερε το μυστικό του.
-Εδώ Bruce Wayne.
-Μπορείς να τα αφήσεις αυτά, Bruce. Σε ξέρω, θυμάσαι;
-Πάντα χαρά μου να μιλάω μαζί σου, Lois, είπε με ένα εξαναγκασμένο χαμόγελο. "Τι μπορώ να κάνω για σένα;"
-Θέλω πληροφορίες, είπε με μια πιο παγωμένη φωνή από ότι συνήθως.
-Τι είδους πληροφορίες, ρώτησε και έκατσε πιο καλά στην καρέκλα του.
-Θέλω να μάθω για τη νεοφερμένη Αμαζόνα, του είπε. Δεν ήθελε να τα δείξει όλα αμέσως.
-Τι είδους πληροφορίες θέλεις;
-Τα πάντα και οτιδήποτε, υποστήριξε ήπια.
Εκείνος έγειρε μπροστά για να χαλαρώσει τους αγκώνες του στο γραφείο του, η ματιά του να πέφτει στην Αμαζόνα με ερωτήματα. Η εικόνα της ακόμα γέμιζε μια από τις οθόνες των υπολογιστών του.
-Γιατί αυτό το ξαφνικό ενδιαφέρον; Είναι για κάποια στήλη στην εφημερίδα, δεν έχεις παρά να της ζητήσεις συνέντευξη.
-Δεν είναι για στήλη, Bruce, αποκάλυψε ενώ η ανησυχία της άρχισε να παρουσιάζεται. "Ας το πούμε επαγγελματικό δαιμόνιο"
Ακολούθησε μια μεγάλη παύση μέχρι που ο Bruce απάντησε.
-Ο Superman δεν σου είπε τίποτα, έτσι δεν είναι;
-Απολύτως, είπε με περισσή οργή. "Μου το ξεκόβει κάθε φορά. Είναι σαν να την προστατεύει ή κάτι τέτοιο. Δεν το έπιασα. Τι κρύβει για αυτήν;"
-Ζηλεύεις, Lois;
-Τι; Όχι! Φώναξε σχεδόν σε ανοδικό εκνευρισμό. "Απλά ανησυχώ, Bruce. Εννοώ τι ξέρουμε στα αλήθεια για αυτή την Αμαζόνα πριγκίπισσα που εμφανίστηκε από το πουθενά για να μας σώσει και καλά. Λυπάμαι αλλά τίποτα δεν μπορεί να είναι τόσο τέλειο και να δείχνει απίθανο και να μην είναι τελείως ψεύτικο. Κάτι είναι πολύ εκτός πάνω της. Κι αν έχει κάποιο είδος μαγείας και πάρει τον έλεγχο του μυαλού του Superman και τον στρέψει εναντίον μας;"
Ο Bruce σκέφτηκε τα λόγια της και δεν έβρισκε κάποια διαφωνία μαζί της. Μοιραζόταν κάποιες από τις δικές του ανησυχίες. Αν η Diana κατέληγε να καταρρίψει την καρδιά του Clark, τίποτα δεν θα τον σταματούσε αν της συνέβαινε κάτι.
-Τι θέλεις να κάνω, Lois;
-Ξέρεις τι να κάνεις. Κάνε κάτι ήδη. Κατασκόπευε τους και μάθε τι συμβαίνει.
Ο Bruce έκατσε πάλι στην καρέκλα, πήρε το βιβλίο του και έβαλε τα πόδια στο γραφείο. Κρατώντας το ακουστικό του τηλεφώνου με τον ώμο του, άρχισε να ξεφυλλίζει το βιβλίο αγχωμένος να μάθει περισσότερα για το αίνιγμα που λεγόταν Diana.
-Μπορείς να μείνεις ήσυχη. Ήδη ψάχνω πράγματα, παραδέχθηκε με μυστικοπάθεια.
-Άρα έχεις κι εσύ υποψίες, έτσι; είπε γρήγορα. "Έπρεπε να το φανταστώ ότι η σκοτεινή σου παράνοια θα έπαιρνε το πάνω χέρι."
-Η κολακεία θα σε πάει μακριά, Lois.
-Απλά μην αφήσεις να βάλει τα νύχια της και σε εσένα.
-Άρα ζηλεύεις, είπε με διασκέδαση.
-Για τελευταία φορά δεν ζηλεύω, είπε με σφιγμένα δόντια. "Δεν θα πεις ότι δεν τα λεγα όταν ο Superman και όλο το ανθρώπινο γένος κινδυνεύει εάν αποδειχθεί ότι αυτή είναι μια τρελή κατάσκοπος ή ποιος ξέρει τι"
-Εάν πράγματι είναι κατάσκοπος, τόσο θα τοώντι θα λάτρευα να ήξερα που κρύβει το μικρόφωνο και την κάμερα σε αυτή την στολή, είπε ο Bruce σίγουρος ότι θα της σπάσει τα νεύρα.
-Είσαι απίστευτος, Bruce Wayne! ούρλιαξε. "Απλά πάρε με όταν έχεις κάτι"
Ακολούθησε μπιπ. Αν αυτό μπορούσε να είναι θυμωμένο. Σίγουρα η Lois Lane έκλεισε το τηλέφωνο. Ενώ το έκλεινε κι αυτός, γύρισε την προσοχή του στην οθόνη του υπολογιστή.
-Απλά ποια είσαι στα αλήθεια, πριγκίπισσα; μουρμούρισε σκεπτικός στον εαυτό του.

Αυτό ήταν
Εύχομαι να σας άρεσε
Ψηφίστε και σχολιάστε
Νεξτ θα μπει οπότε βρω έμπνευση
Μέχρι τότε τα λέμε....

❤☺❤☺❤☺❤☺❤☺❤☺❤☺

To avenge you (A Justice League Fanfiction) Where stories live. Discover now