Κεφάλαιο 9ο Τα πράγματα μπερδεύτηκαν

307 86 81
                                    

Γεια σας......
Τι μου κάνετε;;;
Εγώ είμαι ως συνήθως τέλεια.....

Λοιπόν, το κεφάλαιο είναι αφιερωμένο στον Constantinos01 που επέμενε να ανεβάσω πιο νωρίς κεφάλαιο. Για αυτό και αυτό το κεφάλαιο είναι για σένα. Εσείς οι άλλοι σιγουρευτείτε ότι διαβάζετε την ενδιαφέρουσα ιστορία του.

Πάμε λοιπόν.....
Ααα διάλεξα το τραγούδι "Secrets" από τους One Republic για αυτό το κεφάλαιο.......

Εύχομαι να σας αρέσει
Καλή Ανάγνωση!!!!!!

Δεν έχουμε Point Of View.... Τριτοπρόσωπος ο αφηγητής......

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

Μετά την πτώση του Martian Manhunter και της Hawkgirl, Ο Superman έτρεξε ή μάλλον πέταξε για να αντιμετωπίσει το γιγάντιο ρομπότ. Το χτύπησε στην πλάτη. Άρχισε να ανοίγει το σίδερο σφαδάζοντας διότι ήταν υπερβολικά δύσκολο. Ήταν τότε που κατάλαβε ότι έφθασε βοήθεια. Ο Batman είχε καταφθάσει και είχε ανέβει ψηλά σε ένα κτίριο κρατώντας ένα batarang έτοιμος να το πετάξει στο τέρας.
-Έχεις μόνο μια βολή, Batman.
Φώναξε ο Superman. Κι όμως μια βολή είχε. Το batarang έπρεπε να πέσει κατευθείαν στο άνοιγμα που είχε ανοίξει ο Superman στην πλάτη του ρομπότ. Το οποίο άνοιγμα δεν ήταν και πολύ μεγάλο. Τότε όμως ο Superman άνοιξε το άνοιγμα στο ένα μέτρο ύψος και πλάτος και ο Batman πέταξε το Batarang. Ο Suoerman παραμέρισε. Το batarang πέρασε από το άνοιγμα και.... χτύπησε στον αντιδραστήρα της μηχανής. Τον στόχο. Ο αντιδραστήρας εξερράγη. Μαζί και το ρομπότ ολόκληρο.
Ηλεκτρική ενέργεια άρχισε να απελευθερώνεται. Ένα "Θεέ και Κύριε" δραπέτευσε από το στόμα του Sulerman. Γύρισε να απομακρυνθεί αλλά δεν τα κατάφερε. Μια φλέβα ηλεκτρικής ενέργειας τον χτύπησε. Το ρεύμα τον διαπέρασε και αναίσθητος σωριάστηκε στην ίδια ταράτσα δίπλα στον Batman. Το ρομπότ όμως συνέχισε να κλειδωνίζεται και απειλούσε να πλακώσει τον Green Lantern, τον Martian Manhunter και τη Hawkgirl που κοίτωνταν ακόμα αναίσθητοι στο έδαφος. Τότε ήταν που έτρεξε ο Flash και δημιουργώντας έναν ανεμοστρόβιλο συγκράτησε το ρομπότ έτσι ώστε να μην πλακώσει τους φίλους του. Αυτή του η πράξη σε αντίδραση με την απελευθέρωση της ηλεκτρικής ενέργειας επέφερε την απελευθέρωση μιας τεράστιας ποσότητας λευκού φωτός η οποία τύφλωσε τον Superman ο οποίος είχε αρχίσει να συνέρχεται. Αυτό δεν συνεχίστηκε για πολύ. Μια τεράστια έκκριση λευκού φωτός έκλεισε την κτηνωδία. Έπειτα η λάμψη εξαφανίστηκε. Ο Superman σηκώθηκε και στάθηκε σαν τον Batman που ήταν συνεχώς όρθιος κοιτάζοντας κατά την κατεύθυνση αυτού του ασυνήθιστου γεγονότος. Το μόνο που έμεινε από το ρομπότ ήταν ένας τεράστιος λάκκος και ζημίες και σημάδια από κάψιμο στο γύρω δρόμο και κτίρια. Οι άλλοι είχαν χαθεί..... Έμειναν λοιπόν ο Batman και ο Superman να ατενίζουν αυτό το κενό.

To avenge you (A Justice League Fanfiction) Where stories live. Discover now