Εισαγωγικό Σημείωμα και μερικές χρήσιμες πληροφορίες

1.1K 145 153
                                    

Γεια σας.
Λοιπόν, αυτή είναι η πρώτη μου ιστορία στα Ελληνικά.
Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και αγχωμένη ταυτόχρονα.
Γι αυτό και σας παρακαλώ αφήστε κανένα σχόλιο, θα με υποχρεώσετε.

Λοιπόν, ας πούμε δυο λόγια για την ιστορία.
Πρέπει να πω ότι το περιεχόμενο της είναι λίγο ψιλό άγνωστο στην Ελλάδα. Για αυτό και είμαι εδώ άλλωστε, για να σας βοηθήσω να καταλάβετε όσο το δυνατόν περισσότερα αν όχι τα πάντα.
Ας πούμε δυο λόγια για το θέμα.
Δεν είχε όλα της τα προβλήματα η Λεγεώνα των Υπερηώων με τους κακούς και όλα τα παρελειπόμενα, τώρα ξεσπάνε διχόνοιες και μεταξύ τους. Τα δύο κορίτσια των εφτά αρχικών μελών, η Wonder Woman και η Hawkgirl, αποφασίζουν να πάρουν το αίμα τους πίσω από αυτούς που το ρούφηξαν χωρίς να αναλογιστούν την αλήθεια. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, οι κακοί σχεδιάζουν κάτι μεγάλο, κάτι που μπορεί να συντρίψει τους πάντες....
Άντε να δούμε τι θα γίνει.........

Ας πούμε τώρα δύο λόγια για τους βασικούς ήρωες. Είναι οι: Batman, Wonder Woman, Green Lantern, Superman, Martian Manhunter, Flash και Hawkgirl.

Πόσους ξέρετε από αυτούς;;;;
Έναν;;;
Δύο;;;
Τρεις;;;
Κανέναν;;;
Μην μου ανησυχείτε καθόλου. Θα μιλήσω για όλους. Και ξεκινάω με τον Batman. Θέλω να πιστεύω ότι οι περισσότεροι ξέρετε τα βασικά για αυτόν.
Εγώ θα σας τα πω όλα.
Πρώτον, έχει κάποια πάρα πολύ ωραία παρατσούκλια όπως "Ο σκοτεινός ιππότης", "Ο Σταυροφόρος με την κάπα", "Ο μασκοφόρος εκδικητής" και άλλα πολλά που βαριέμαι να γράψω.
Ο χαρακτήρας του είναι πάρα μα πάρα πολύ σκοτεινός. Υπάρχουν όμως και κάποιες άλλες πτυχές που θα δούμε στην ιστορία.
Το πραγματικό του όνομα είναι Bruce Wayne. Είναι ένας δισεκατομμυριούχος playboy που διοικεί την τεράστια επιχείρηση- αυτοκρατορία των γονιών του, την Wayne Enterprises.
Καλά θα μου πείτε, αφού τα είχε όλα, τι τον ώθησε να γίνει αυτό που έγινε;;
Όταν ήταν οχτώ χρονών, οι γονείς του δολοφονήθηκαν μπροστά στα μάτια του από έναν κοινό ληστή που ήθελε να κλέψει το πορτοφόλι του πατέρα του και τις πέρλες της μητέρας του.
Ο νεαρός τότε Bruce, έμεινε ορφανός και ορκίστηκε στους τάφους των γονιών του εκδίκηση. Και ποτέ κανένα άλλο παιδί να μην χάσει τους γονείς του εξαιτίας ενός "φρικιού με όπλο". Ο πιστός του μπάτλερ, ο Άλφρεντ, τον ανάθρεψε σαν να ήταν γιος του. Παρόλα αυτά, ο Bruce δεν ξέχασε τον όρκο του. Σε ηλικία μόλις δεκαεπτά χρονών, άρχισε να τριγυρνάει τη νύχτα στους δρόμους της Gotham City και να αποτρέπει εγκλήματα.
Ο Batman δεν έχει απολύτως καμία δύναμη εκτός από το θάρρος, τη γενναιότητα του και την εφυΐα του.
Για πολλούς είναι ο φόβος και για πολλούς η εκδίκηση.......
Αλλά νομίζω ότι αρκετά είπα για τον Batman.
Ας πάμε στη Wonder Woman.
Η Wonder Woman είναι η Πριγκίπισσα των Αμαζόνων. Η Diana. Γεννήθηκε με έναν τρόπο περίεργο και θαυμαστό. Η μητέρα της, η βασίλισσα Υπολυτη, την έφτιαξε από πηλό και της έβαλε στο μέτωπο μια σταγόνα από το αίμα της. Έπειτα προσευχηθηκε στους θεούς και ο θεός Δίας έριξε έναν κεραυνό που έδωσε ζωή στο μωρό. Η Diana έλαβε δώρα από όλους τους θεούς του Ολύμπου και παρουσίαζε ιδιότητες τις οποίες οι άλλες Αμαζόνες δεν είχαν. Ήταν πανέξυπνη, μπορούσε να πετάξει, είχε τη δύναμη του Ηρακλή και μια ομορφιά δωρισμενη από τη θεά Αφροδίτη. Όλα τα δώρα θα περιγραφούν στην ιστορία.  Ήρθε λοιπόν η Diana στον κόσμο των ανδρών σε ηλικία 15 χρονων και μπήκε στη Λεγεώνα των Υπερηρώων. Είναι αθάνατη και αγεραστη.
Ο Green Lantern, είναι ο John Stewart. Ένας πρώην ναυτικός, ο οποίος επιλέχθηκε να γίνει Green Lantern πάρα τον ρατσισμό που είχε βιώσει γιατί είναι μαύρος  (χωρίς παρεξήγηση).
Ο Superman, είναι ο τελευταίος Κρυπτονιανος. Ο πατέρας του, τον έδιωξε από τον πλανήτη Krypton , έτσι ώστε να μην πεθάνει στην έκρηξη του ηφαιστείου της πρωτεύουσας.
Όλος ο πλανήτης καταστράφηκε. Ο μικρός πρίγκιπας όμως, ο Kal El, σώθηκε από ένα ζευγάρι, τους Kent, που δεν είχαν παιδιά. Τον αναθρεψαν και τον ονόμασαν Clark. Έτσι λοιπόν, ο μικρός ανέπτυξε κάτι υπεράνθρωπες δυνάμεις. Δύναμη, Ταχύτητα, Όραση με ακτίνες λέιζερ και ακτίνες Χ, ανάσα που παγώνει και πολλά άλλα. Δεν λέω άλλα για τον Superman, βαρέθηκα.
Ο Martian Manhunter, είναι ο J'ohn J'onnz, ο τελευταίος Αρειανός που υπάρχει. Ο λαός του χάθηκε όταν κάποιοι εξωγήινοι εισέβαλαν στον πλανήτη και τους σκότωσαν όλους. Παραπάνω πληροφορίες στην ιστορία.
Ο Flash είναι ο Wally West. Ένας νεαρός κοκκινομάλλης χημικός που έχοντας θείο τον Barry Allen, τον παλιό Flash, είχε το γονίδιο. Όταν σε ηλικία 18 χρονών τον χτύπησε κεραυνός, οι δυνάμεις του ξύπνησαν. Θα τον γνωρίσετε καλύτερα στην ιστορία.
Η Hawkgirl είναι ο πιο αδύναμος κρίκος της ομάδας αυτής. Είναι η Shayera Hol, μια αστυνομικός της Ταναγάρης, εκεί είναι όλοι φτερωτοί σαν άγγελοι. Η Hawkgirl κρατάει ένα πανίσχυρο ηλεκτροφόρο ρόπαλο που όμοιό του δεν υπάρχει στη Γη.

Αυτά, αν θέλετε κάτι, μην διστάσετε να ρωτήσετε.

Το πρώτο κεφάλαιο θα ανέβει πάρα πολύ σύντομα. Το αργότερο μεθαύριο.

Τα λέμε.........
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

To avenge you (A Justice League Fanfiction) Onde histórias criam vida. Descubra agora