Ύποπτα Μυαλά Μέρος 6ο

291 72 136
                                    

Γεια σε όλους...

Πώς είστε;;;

Λοιπόν αυτό το κεφάλαιο είναι το τελευταίο μέρος των Υπόπτων Μυαλών...

Αυτό σημαίνει ότι το επόμενο κεφάλαιο θα είναι το 2ο κεφάλαιο και θα συνεχίσει από εκεί που τελείωσε το 1ο...

Το κεφάλαιο είναι αφιερωμένο στις αγαπημένες μου _WonderBat_, angieK1, GiotaAdamopoulou........
Ή Αντιγόνη, Αγγελική, Γιώτα......

Πάμε λοιπόν......
Καλή ανάγνωση γλυκά μου.....

******************************

Η Diana τάχυνε το βήμα της ενώ προχωρούσε στην κουζίνα στο Παρατηρητήριο. Μετά από παρατεταμένη γυμναστική στο δωμάτιο εκπαίδευσης, βρισκόταν σε απόλυτη ανάγκη για μια παγωμένη μόκα και τώρα που ήξερε και να τη φτιάχνει χάρις στον Batman, ήταν παραπάνω από ανυπόμονη να δοκιμάσει να το κάνει μόνη της.
Πιθανότατα δεν μπορούσε να πάει χειρότερα από πριν μια εβδομάδα όταν ο Batman είχε μπει για να βρει εκείνη και την ακαταστασία που είχε δημιουργήσει. Ήταν ντροπιαστικό, τουλάχιστον, να σε πιάνουν να στέκεσαι εκεί βρεγμένη με καφέ. Και φυσικά, έπρεπε να ήταν αυτός από όλους τους ανθρώπους.
Γιατί δεν μπορούσε να είναι ο Kal ή ο Flash;
Ακόμα και τώρα μια εβδομάδα μετά, άφηνε τον εαυτό της να κοκκινίζει με την ανάμνηση, τα μάγουλα της να γίνονται ζεστά από την ταπείνωση. Ο Batman ήταν ο μοναδικός που είχε παγιδεύσει την προσοχή της ή να την έχει γοητεύσει έτσι, θίγοντας την περιέργεια της και την επιθυμία να τα μάθει όλα για αυτόν. Το να τον γνωρίσει είχε αποδειχθεί δύσκολο μέχρι τώρα, αλλά πάντα λάτρευε τις προκλήσεις και εκείνος είχε ήδη αποδείξει πως ήταν η δυσκολότερη που είχε ποτέ συναντήσει.
Δεν ήταν ρομαντικό ενδιαφέρον για τον συνάδελφο της με τίποτα. Ήταν απλώς επαγγελματικό. Της είχε διεγείρει την περιέργεια. Ήταν ένας θνητός άνδρας με καμία υπερφυσική δύναμη, στηριζόμενος μονάχα στο μυαλό του και στα διάφορα εργαλεία του καθώς και στις ποικίλες πολεμικές ικανότητες που είχε μάθει στα χρόνια του. Ήταν ένας αληθινός μαχητής σε τόσους πολλούς τρόπους, ατρόμητος και με αυτοθυσία για το καλό των ανθρώπων. Ποτέ δεν έπαυε να την καταπλήζει με το θάρρος του, ενώ δεν επέτρεπε ούτε καν τα προκατελημμένα σωματικά όρια να τον κρατήσουν από το να κάνει αυτό που ήταν απαραίτητο για να προστατεύσει τον κόσμο.
Πάντα πίεζε το σώμα του και το μυαλό του πέρα από αυτό που κάποιος συνηθισμένος και απλός άνθρωπος θα ήταν ικανός να κάνει, πάντα χωρίς δεύτερη σκέψη για τον εαυτό του.
Και αυτό κάθε άλλο παρά συνηθισμένο
ήταν.
Ήξερε ότι είχε πολλά να μάθει στον Κόσμο των Ανδρών και καθώς οι άλλοι ήταν χρήσιμοι, ένιωθε ότι μπορούσε να μάθει τα περισσότερα από αυτόν τον σκοτεινό ήρωα της νύχτας. Το πρόβλημα ήταν να τον στριμώξει και να του ζητήσει να της διδάξει ό,τι γνώριζε.
Μπαίνοντας στην κουζίνα, η Diana πήγε κατευθείαν στο blender και στην καφετιέρα μόνο και μόνο για να ανακαλύψει μια νέα συσκευή που δεν είχε ξαναδεί να στέκεται στον πάγκο δίπλα στις άλλες. Γέρνοντας το κεφάλι της με περιέργεια, το έψαξε και βρήκε μια ετικέτα στην αριστερή πλευρά του που έγραφε "Μηχανή Παγωμένης Μόκας"
Η Diana γρήγορα έψαξε ένα ποτήρι, χωρίς να έχει ότι ο σούπερ ήρωας που είχε και απασχολούσε τις σκέψεις της την έβλεπε μυστικά σε αυτή την αληθινή στιγμή από την κάμερα που είχε τοποθετήσει και συνδέονταν με τη Batcave. Ένα χαμόγελο επιχείρησε να σπάσει αυτή την παγερή έκφραση που εν εξελίξει στερέωνε στο πρόσωπο του. Την εξέταζε ενώ γέμιζε το ποτήρι της μέχρι την κορυφή με το κρύο αφέψημα, ένα ευχάριστο χαμόγελο στο πρόσωπο της.
Η ευτυχία της τον γέμιζε με μια ασυνήθιστη αίσθηση ειρήνης, μια ικανοποίηση που δεν είχε νιώσει για πάρα πολύ καιρό. Κάτι που τον ξάφνιαζε.
Τα τεστ της την επόμενη μέρα αποδείχθηκαν υπερβολικά ανεκτίμητα, αποκαλύπτοντας το αληθινό της επίπεδο δύναμης και τις πραγματικές της ικανότητες. Βασικά είχε πολύ περισσότερες δυνατότητες από όσο είχε αντιληφθεί στην αρχή, επιβεβαιώνοντας με τι στην πραγματικότητα είχαν να κάνουν αν ποτέ η πριγκίπισσα γινόταν κακοποιός ή αποδεικνύονταν ότι ήταν κατάσκοπος των Αμαζόνων.
Οι υποψίες του, ωστόσο, μειώνονταν όσο μάθαινε περισσότερα για εκείνη. Είχε πληροφορήσει εχθές τη Lois ότι η Diana δεν έκανε πλύση εγκεφάλου στον Superman ούτε είχε μαγικές δυνάμεις εκτός από τις υπερφυσικές της ικανότητες που της δώθηκαν από τους Θεούς.
Καθώς ηρέμησε κάπως μαθαίνοντας ότι τίποτα δεν έτρεχε μεταξύ του Superman και της Αμαζόνας, η Lois ήταν ακόμα σκεπτική, όπως κι εκείνος. Δεν υπήρχε άρνηση ότι έμοιαζαν να μοιράζονται μια οικειότητα και μια στενότητα που δεν πολυκαταλάβαινε ούτε ήθελε να καταλάβει αμέσως τώρα.
Υπήρχε ακόμα κι άλλη έρευνα που έπρεπε να γίνει πριν επιτρέψει στον εαυτό του να την εμπιστευτεί.
-Τι είναι, Alfred;
-Ακόμα μελετάτε την αξιοπιστία της πριγκίπισσας, κύριε; ρώτησε ο Alfred ενώ τοποθετούσε κάτω μία κούπα με καυτό καφέ και καράφα, παρατηρώντας τον τρόπο με τον οποίο ο κύριος του κοιτούσε την πριγκίπισσα που έβγαινε από την κουζίνα.
-Απλά καλύπτω όλες μου τις βάσεις, Alfred, τον πληρεφόρησε ο Batman ενώ έκλεισε το παράθυρο της κάμερας και επέτρεψε στην έρευνα που είχε συσσωρεύσει "Ακόμα μπορεί και να μην είναι αυτό που δείχνει"
-Ναι, είμαι σίγουρος ότι είναι ένα τέρας κάτω από όλη τη γοητεία και την ομορφιά της. Συγκεκριμένα είναι ένα βδελυρό πλάσμα στην όψη, έτσι δεν είναι; σχολίασε ο Alfred η φωνή του να στάζει σαρκασμό.
-Μπορεί να είναι λύκος με προβιά προβάτου, είπε με μια αγριωπή ματιά.
-Είναι ένας πολύ έξοχος λύκος, τόνισε ο Alfred. "Σχεδόν μου φαίνεται ότι θέλετε να την ενοχοποιήσετε για κάτι έτσι ώστε να την διώξετε όχι μόνο από τη Λεγεώνα αλλά και από τη ζωή σας ολοκληρωτικά."
Το κεφάλι του Bruce πετάχτηκε πάνω από τον υπολογιστή με την παρατήρηση του Alfred ένα δύσπιστο βλέμμα στο πρόσωπο του.
-Αυτό δεν θα ήταν μακριά από την αλήθεια, Alfred. Ερευνώ κάθε ένα από τα νέα μέλη, όχι μόνο εκείνη. Δεν μπορώ απλά να κάτσω και να ελπίζω ότι αυτοί οι Μεταφυσικοί δεν θα γυρίσουν εναντίον μας μια μέρα. Θέλω να είμαι έτοιμος για κάθε ενδεχόμενο.
-Αστείο, δεν νομίζω ότι ο Flash θέλει τόσο πολύ για να ερευνηθεί, μουρμούρισε αθώα ο Alfred στον εαυτό του με μια μικρή γκριμάτσα ενώ γύρισε να φύγει.
Ο Bruce μόρφασε στην υποχωρητική μορφή του butler του.
-Το άκουσα αυτό! Πότε δεν είπα ότι η Diana δεν είναι όμορφη, φώναξε πριν προσθέσει στον εαυτό του "Ο Θεός ξέρει ότι είμαι ακόμα άνδρας"
Άρχισε να βαράει τα πλήκτρα του υπολογιστή με ερεθισμό, βάζοντας τις πληροφορίες που είχε μαζέψει από τα τεστ της Diana στο δικό του σετ από φακέλους. Ακούγοντας τον αισθητήρα να σημαίνει συναγερμό ότι κάποιος πλησίαζε το μέγαρο, ο Bruce αμέσως τσέκαρε την κάμερα ασφαλείας για να βρει έναν συγκεκριμένο σούπερ ήρωα με κόκκινη κάπα να πλησιάζει με μεγάλη ταχύτητα.
Μόρφασε στην εικόνα του Κρυπτονιανού, ενώ αναρωτιόταν τι να θέλει τώρα. Έκλεισε τους ανοιχτούς φακέλους της Αμαζόνας και άνοιξε έναν άλλον φάκελο για τη Gotham στον οποίο δούλευε. Ούτε νοιάστηκε να γυρίσει όταν ο Superman μπήκε στη Batcave από τη μυστική είσοδο.
Ο Bruce πληκτρολογούσε στον υπολογιστή ενώ ο Clark τον πλησίασε από πίσω.
-Τι κάνεις εδώ; διέταξε να μάθει.
-Καλά είμαι, Bruce, αποκρίθηκε ο Clark με μια γκριμάτσα. "Σε ευχαριστώ που ρώτησες "
-Τι θέλεις;
-Θέλω να μάθω γιατί κατασκοπεύεις τη Diana, απάντησε σταυρώνοντας τα χέρια του στο μυώδες στήθος του. "Και μην το αρνηθείς γιατί ξέρω ότι είσαι έτσι τις τελευταίες δύο εβδομάδες "
Ο Bruce δεν έχανε ούτε ένα πάτημα πλήκτρου, ενώ συνέχισε να πληκτρολογεί, το πηγούνι του σαν γρανίτης. Έπρεπε να κρατούσε την έρευνα του από τις κάμερες. Έπρεπε να ήξερε ότι ο Clark θα γινόταν ο υπερπροστατευτικός αδερφός -ή χειρότερα- γκόμενος. Η σκέψη έτρεξε στα νεύρα του προκαλώντας όλες τις προειδοποιήσεις της παρανοϊκής του μνήμης να εκραγούν.
-Είσαι ερωτευμένος μαζί της; ρώτησε ο Clark αφού δεν πήρε καμία απάντηση πάρα μια παγωμένη σιωπή.
Αυτό προκάλεσε στον Σκοτεινό Ιππότη να σταματήσει ό,τι έκανε.
-Όχι, δεν είμαι ερωτευμένος μαζί της, είπε εξαγριωμένος. "Απλά θέλω να σιγουρευτώ ότι είναι αυτό που λέει ότι είναι"
-Σωστά, είπε μακρόσυρτα ο Clark κουνώντας το κεφάλι του με κατάπληξη. "Διότι η Diana ίσως ένας άνδρας που το παίζει γυναίκα και περιμένει να κατακτήσει τη γη. Στα αλήθεια πρέπει να βάλεις ένα φρένο στην παράνοια σου, Bruce."
-Πότε δεν μπορείς να είσαι υπερβολικά προσεκτικός, είπε ο Bruce χωρίς να εκπλήσσεται από την αναλογία. Η Diana ήταν πολύ σίγουρα γυναίκα με όλη τη σημασία της λέξεως. Δεν υπήρχε αμφισβήτηση σε αυτό.
-Έχει σκεφτεί ο Alfred να σε ξεκόψει; ρώτησε ο Clark με έναν σοβαρό τόνο.
-Πολύ αστείο, αλλά δεν ξέρουμε και πολλά για αυτή εκτός από αυτά που μας έχει πει, αντεπιτέθηκε ο Bruce ενώ σηκώθηκε και προχώρησε στον τομέα πυρομαχικών για να ετοιμαστεί για περιπολία.
-Βασικά, ξέρω πολλά για αυτή, αποκάλυψε ο Clark ενώ τον ακολούθησε. "Θα εκπλαγείς με αυτά που μπορείς να μάθεις απλά μιλώντας με κάποιον αντί να παρακολουθείς αθέατος μυστικά σαν ψυχοπαθής"
Ο Bruce μόρφασε.
-Λοιπόν ναι θα πρέπει νε γνωρίζεις από τον τόσο χρόνο που περνάς μαζί της.
Η ματιά του Clark στένεψε στην μπηχτή.
-Και τι υποτίθεται πως σημαίνει αυτό;
-Απλά μου φαίνεται πως εσείς οι δύο έχετε έρθει αρκετά κοντά...Kal, απάντησε ο Bruce δίνοντας έμφαση στο Κρυπτονιανό όνομα του Superman.
"Δεν μπορώ παρά να ανησυχώ για το πως η Lois θα ένιωθε για αυτό αν ήξερε"
Ο θυμός του Clark άρχισε να σιγοβράζει ενώ έγειρε μπροστά, τοποθετώντας τα χέρια του στέρεα στο τραπέζι που τους χώριζε.
-Η Diana δεν είναι παρά φίλη και η Lois το ξέρει αυτό.
-Είσαι σίγουρος για αυτό;
-Σίγουρος για ποιο πράγμα; Ότι η Diana είναι φίλη, ή ότι η Lois ξέρει για αυτό;
-Και το ένα και το άλλο, είπε ο Bruce ομαλά.
-Ζηλεύεις, Bruce;
Ο Σταυροφόρος με την Κάπα σταμάτησε να ξεδιαλέγει τα ποικίλα του batarangs και έριξε μια αγριωπή ματιά στον φίλο του.
-Η Diana δεν είναι τίποτα περισσότερο από συνάδελφος. Ούτε τώρα ούτε πρόκειται ποτέ να νιώσω κάτι περισσότερο για εκείνη από επαγγελματικό σεβασμό και θαυμασμό. Δεν έχω χρόνο ούτε ανάγκη για ερωτικά μπλεξίματα με αυτήν ή οποιαδήποτε άλλη για κανένα λόγο.
-Για να το λες εσύ, Bruce, αποκρίθηκε ο Clark χωρίς να το έχει χάψει. Σίγουρα κάτι έτρεχε με αυτόν. Έμοιαζε σαν η Αμαζόνα να είχε μπει κάτω από τη μάσκα του είτε ήταν πρόθυμος να το παραδεχτεί είτε όχι. "Αφού λοιπόν θες να μάθεις τα πάντα για τη Diana, είμαι παραπάνω από χαρούμενος να σου πω, αλλά καλύτερα να πάρεις το σημειωματάριο σου για να τα σημειώσεις όλα και μην σου ξεφύγει τίποτα.
-Αστείο μόρφασε θυμωμένα ο Bruce ενώ άρχισε να ελέγχει το περιεχόμενο της ζώνης του θήκη προς θήκη.
"Πες μου τι έχεις μάθει μέχρι τώρα, Ηρακλή Πουαρό"
-Είναι μόνη της και ψάχνει για φίλους, ομολόγησε ο Clark. "Νοιώθει χαμένη και της λείπει το σπίτι της, αλλά ξέρει ότι δεν μπορεί να επιτρέψει ακόμα μονάχα. Δεν νοιώθει ότι ταιριάζει κάπου. Είναι γεμάτη ερωτήσεις για τον κόσμο και ανυπόμονη να μάθει όσα πιο πολλά μπορεί, αλλά ξέρεις για ποιο πράγμα με ρωτάει πιο πολύ;
-Όχι, αλλά είμαι σίγουρος ότι πρόκειται να μου πεις, είπε κρύα ενώ ένιωθε μια απρόσμενη αίσθηση ενοχής να τον βαραίνει με αυτά που του είπε ο Clark μέχρι τώρα.
Ποτέ δεν είχε σκεφτεί ότι μπορεί να ένιωθε χαμένη ή μόνη, προσπαθώντας να καταλάβει που ανήκει. Είχε γνωρίσει αυτό το συναίσθημα λίγο μετά τον θάνατο των γονιών του. Ακόμα τον στοίχειωνε μερικές φορές ακόμα και τώρα που είχε τον Alfred, τον Dick (Nightwing), την Barbara( Batgirl#1), τον Tim(Robin) και την Cassandra(Batgirl#2) στη ζωή του... την αποστολή του...
-Εσύ, Bruce, ο Superman υποστήριξε απλά ενώ κοίταζε τον φίλο του για να δει την αντίδραση του. "Για εσένα ρωτάει"
Ο Bruce τον κοίταξε κοφτερά, σχεδόν του έπεσαν οι batbombs από το σοκ ενώ τα μάτια του στένεψαν σε μια άγρια ματιά που δήλωνε υποψία.
-Εμένα; Γιατί εμένα;
-Έχω ρωτήσει τον εαυτό μου ακριβώς το ίδιο πράγμα, αλλά για κάποιο τρελό λόγο είναι γοητευμένη μαζί σου, του είπε ο Clark.
Ο Bruce κοιτούσε τον φίλο του με κατάπληκτη δυσπιστία ενώ προσπαθούσε να χωνέψει αυτά που ο Clark μόλις του είχε αποκαλύψει. Τι θα μπορούσε να είχε σαν κίνητρο πίσω από την περιέργειά της για αυτόν; (Θα χτυπήσω το κεφάλι μου στον τοίχο) Δεν μπορούσε να καταλάβει. Σπάνια συζητούσε μαζί της, δίνοντας της έναν κρύο ώμο και κρατώντας την σε απόσταση.
Ο Clark τον εξέτασε, αναρωτιόμενος αν επρόκειτο να του απαντήσει ενώ επέστρεψε στον έλεγχο της ζώνης του. -Τι της έχεις πει για μένα;
-Της είπα κάποια βασικά πράγματα, αλλά ποτέ την ταυτότητα σου ή το γιατί έγινες ο Batman, τον ανακούφισε ο Clark. "Δεν πρέπει να τα αποκαλύψω εγώ αυτά ούτε να συζητήσω μαζί της. Είναι πάνω σου αν νιώθεις την επιθυμία να αποκαλύψεις αυτές τις πληροφορίες. "
Ο Bruce σκέφτηκε για μια μεγάλη στιγμή πριν απότομα σκληρήνει και η μάσκα της Νυχτερίδας επιστρέψει στο πρόσωπο του παρόλο που δεν φορούσε τη μάσκα του.
-Δεν υπάρχει λόγος για εκείνη να το ξέρει, απεφάνθη. "Είναι άσχετο με τη Λεγεώνα. Επιπρόσθετα, όσο λιγότεροι άνθρωποι ξέρουν ποιος είμαι τόσο το καλύτερο"
Ο Clark κούνησε το κεφάλι του καθόλου έκπληκτος από την αντίδραση του.
-Με κάποιον τρόπο ήξερα ότι θα το έλεγες αυτό. Απλά σε παρακαλώ δώσε της μία ευκαιρία, Bruce. Πιστεύω ότι θα βρεις έναν αφοσιωμένο φίλο στη Diana, κάποιον που θα προστατεύσει την ταυτότητά σου χωρίς να σκεφτεί το κόστος και ξέρω ότι εσύ από όλους τους ανθρώπους μπορείς να χρησιμοποιείσεις περισσότερους από εμένα και τον Alfred ως φίλους.
Ο Ατσάλινος Άνδρας τον κοίταξε για λίγο ακόμα πριν τελικά γυρίσει και αφήσει τον άνδρα μόνο του με τις σκέψεις του. Ο Bruce σταμάτησε ό,τι έκανε, μια batbomb να σφίγγεται στο χέρι του ενώ άρχισε να σκέφτεται αυτά που του είχε πει ο Clark.
Ίσως μια μέρα να μάθαινε να εμπιστεύεται τη Diana.........

ΤΕΛΟΣ
ΤΟΥ Flashback.......

Ένα Υστερόγραφο....

1ο μέρος
Οι υποψίες θα αντεστραφουν..... Κάποια μέρα θα αρχιςει η μικρή μας να υποψιάζεται. Ένα χρόνο και έξι μήνες μετά.... Στο Παρίσι...
Θα τα δούμε στο μέλλον.
2ο Μερος
Οι υποψίες του Batman ήταν ολοσωστες.
Πραγματικά ένα μέλος της λεγεώνας τους εκαψε..... Απλά υποψιαζόταν το λαθος άτομο....Θα τα δούμε στο μέλλον.

3ο Μέρος
Άμα μου έλεγαν ότι το πρώτο δώρο που έκανε ο Batman στη Wonder Woman θα ήταν μια οικιακή συσκευή..... Θα τους έλεγα ημίτρελους.....

Πως σας φάνηκε;;;;;
Ψηφίστε και Σχολιάστε Παρακαλώ πολύ

Το επόμενο κεφάλαιο θα έχει πολύ Green Lantern και Hawkgirl.....

Τα καλύτερα έρχονται.....

Τα λέμε νυχτεριδάκια μουυυυ
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

To avenge you (A Justice League Fanfiction) Where stories live. Discover now