22.kapitola

1.3K 66 15
                                    

POZOR,POZOR!!! Historicky první pohled Kurta! xDD

-jop,ta písnička je trošku praštěná xDD ale přišlo mi, že se k téhle kapči hodí..

Pohled Kurta

Štve mě to. Štve mě její odtažitost vůči mně. Holčička moc dobře ví, že jednou se mnou skončí. Truchlí. Proč truchlí? Proto, protože nejspíš chcípl ten její obyčejný upír?! Pro něj truchlí?! Kvůli němu má i noční můry?! Musí s tím přestat. Nemůže truchlit pro něj. Nemůže ONA truchlit pro někoho, jako je ON. Měla by to ihned nechat být. Stejně jako já a že mi vyklidil pole? Je mi to snad sakra k něčemu?! Vždyť ona mě úplně přehlíží. Sám jsem se divil tomu, že se semnou vůbec dívala na Morgen. Její názory mě v celku donutily se nad ní zamyslet. V tu chvíli jsem vážně přemýšlel, jestli je pro mě dostatečně dobrá. Náhle mi to došlo. Ta holka je pro mě stoprocentně nejlepší. Protiklady se přitahují.

Slyšel jsem včera její zrychlený dech, když se probudila z nějakého snu. Kdyby na mém místě byl ten její, nejspíš by ji ihned šel utišit. Jenomže kotě se musí osamostatnit. Byla na něm až moc závislá a já jí dokážu, že se mnou být závislá nemusí. Ještě mě bude prosit, abych si s ní něco začal. Zním ďábelsky? Ne. Jsem jen syn původních.

Je jedna hodina odpoledne. Slečinka se neuráčila ještě zavítat ke mně. Mám co dělat, abych na ní nějak nevyjel za tohle chování. Vždyť já jí zachraňuji život! Až se ukáže už jí na to upozorním. Je jen na ní, k jakému upozornění mě dovede. Jestli k mírnému a nevinnému nebo budu řvát. Sám nevím, proč jí pomáhám, proč jí vždycky zachraňuji, proč jsem jí stále na blízku. Já nevím proč! Dokonce kvůli ní vařím! Vařím jen proto, aby sem nemusela služebná. Možná i za účelem se jí předvést. Včera jsem kebab koupil. Neocenila to. Jen se v tom frfňala, jako by to byl největší hnus na světě. Jakoby vše, co je nějakým způsobem spojené se mnou, bylo blé! Dovedete si představit, jak v tu chvíli zuřím? Nezajímají mě její city k Ricovi, chci ji zase s těma jiskřičkama v očích. Chci ji vidět živou a ne s kruhy pod očima, v jeho tričku, smutnou a duchem nepřítomnou. Chci, aby byla mou!

***

„Do háje! Kterej idiot?!" ozvalo se v pět odpoledne z Kiminina pokoje. To se brzo probouzíš, miláčku.
„Kterej imbecil sem dal tuhle poličku!" nadávala dost hlasitě. Beztak to dělá schválně, abych jí slyšel. Já tě litovat nebudu, holubičko. Nebudu lhát. Ten její sexy naštvaný tón hlasu se mnou pořádně mává. A mává se mnou ještě víc, když vyjde zase jen v JEHO tričku. Lehce zamračené obočí a málá vráska, co se jí utvořila na čele. Její úchvatně dlouhé nohy a zadeček, který vykukuje spoza trika. Kalhotky má pěkně napnuté, jak jí obepínají její úžasnou zadnici. Rikovo triko s potiskem „Fuck system" na ní plandá a nemohu tvrdit, že by jí to nějak ubylo na kráse a přitažlivosti. Ba naopak. Je ještě víc žhavější než v jejím tričku.

„Co tak vejráš?" prskne na mě rozhořčeně.
„Nechtěj vědět, co si představuji" oblízl jsem si nad jejím tělem mlsně ret.
„Prase" odfrkne si. Ledabyle pokrčím rameny a dál sleduji její kroutící se prdelku. Moje ovládání jaksi selhalo a já se prostě musel dotknout. Nejrychlejší rychlostí jsem se k ní příbližil ze zadu. Pravou ruku jsem s plesknutím nechal přistát na jejím sexy zadku a zmáčkl. Když si šáhnete vypadá ještě líp! Znatelně jsem cítil, jak se celá napla a následně ztuhla. Už jsem myslel, že nezareaguje.

Jenomže Kim je Kim.

Pohled Kim

Ten magor mi právě mačká zadek?! Usměvavě jsem se na něj otočila a v tu nejméně očekávající dobu jsem mu vrazila pořádnou facku. Konečně na něco využiju tu svoji sílu.
„Varovala jsem tě!" procedila jsem skrze zuby. Stále měl hlavu otočenou do leva od mé rány. Když se otočil, tak mi naháněl strach. Jeho oči potemněly a červeně rudá barva si našla místo v blankytně modré. Kolem zorniček mu jako kdyby začaly oči krvácet a modrá se vytrácela. Stvůra.

Láska z nenávisti ✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat