14.kapitola

1.3K 77 38
                                    

Pohled Rica

Běžím po tmavé chodbě do nějaké místnosti, kde jde slyšet hlasitá hudba. Rychlostí světla se ocitnu na parketu a kroutím se s nějakou dívkou do rytmu. Všude blikají světélka, jak modrá, tak růžová. Od bílé až po zelenou. Dívce nevidím do obličeje a ani nejde poznat barva jejích vlasů. Sexy zadečkem se otře o můj rozkrok a já chtě nechtě zasténám. Pak těch nechtěných doteků na mém rozkroku je více a já ji pevně uchopím za boky. Prsty ji kreslím kolečka a vdechuji její vůni skořice. Holka si slastně opře hlavu o mé rameno a nechává se unést mými doteky. Náhle se z rychlé hudby stane ploužák a dívka je nucena se mi zavěsit na krk. Pomalu a napínavě se otáčí a upře na mě svá modrozelená kukadla. Překvapeně na ni zírám a ona pociťuje očividně to samé. Pusu má dokořán a zběsile mrká.
„Kim?!" spocený se rychle posadím a zhluboka odechuji.

Pohled Kim

Stojím jako přibitá na tanečním parketu. Kolem mě se svíjí různé lidi, kterým nelze rozpoznat totožnost. Nikdo z přítomných nemá reálnou barvu pleti, ale ani vlasů. S lehkým úsměvem hledím na příchodové dveře a někoho očekávám. Dotyčný se objeví za mnou a ihned se začne kroutit rytmem hudby. Bez okolků jeho počínání následuji a tančím před ním. Nikdo z přítomných do nás nenaráží a já si užívám ten pocit volnosti s bezpečím zároveň. Připadám si jako opilá. Při kroucení zadkem se omylem otřu o jeho rozkrok a on okamžitě zasténá. Jeho zasténání je pro mě jako pohon a já se „něchtěně" dotýkám čím dál častěji. Po pár otřeních se mým zadečkem o jeho kalhoty, dá cítit znatelná boule v jeho kalhotech. Vůbec mi to nepřipadá divné, naopak se mi líbí, jakou mám nad osobou moc. Nejspíš ho dráždím příliš dlouho, a tak si mě přitáhne k sobě a svými prsty mě začně hladit. Cítím jeho dech na mém krku, až mi z toho vstávají chloupky na hlavě. Záhadným způsobem se hudba změní na romantickou, tedy na ploužák. Snažím se sexy otočit, v úmyslu se mu zavěsit za krk a už ho nepustit. Se svůdným úsměvem se otočím na hnědookého kluka, který údivem ani nedýchá. V mžiku vykulím oči, jak jen to jde a zírám na kluka přede mnou. Na kluka s pusou dokořán,vyslovujíc mé jméno. Zběsile mrkám a snažím se tuto situaci pochopit „Rico..?!"

Se zalapáním po dechu se rychle posadím na postel a zhluboka oddechuji. Takový sen se mi v životě nezdál! S děsem v očích se odplazím z Fredova pokoje, míříc do koupelny.

Počkat! Z Fredova pokoje?!

Pohled Rica

S kroutící hlavou na znamení, že to nic neznamená se vydávám do koupelny. Stěží jsem zaregistroval, že v pokoji není Kim. Co nejtišeji jsem otevřel dveře, vyšel z pokoje a zase co nejpotišeji je zavřel. Otočil jsem se a hleděl na Kim, která právě potichoučku zavírala Fredovy dveře. „Kurník! Jak jsem se sakra vzala v jeho pokoji!" nadávala si při zavírání dveří šeptem.
„To by mě taky zajímalo" pozvedl jsem obočí. Polekaně sebou trhla a dívala se na mě přesně tím pohledem, kterým mě obdařila ve snu.
„To se mi zase zdáš a nebo seš skutečnej?" přimhouřila na mě oči. Cože?! Jí se o mě zdálo?!
„Říkám si to samé" zamumlal jsem. „Tobě se o mě zdálo?!" vyhrkla překvapeně v okamžiku. S kamennou tváří jsem odpověděl „tobě o mně taky" a pokrčil rameny. S odfrknutím kráčela do koupelny a já jako ocásek za ní.

Byla o něco rychlejší, takže když jsem vstoupil do koupelny, už měla obličej pod proudem ledové vody. Je blbé, že jsem si až teď všiml, Fredova trika? „Ty si s ním spala?!" zašeptal jsem naštvaně. Co naštvaně, nasraně přímo! Nechápavě se na mě podívala „s kým?"
„Nedělej ze mě idiota a ze sebe blbou, ty si spala s Fredem?" Oči jí malém vypadly, jak na mě zírala.
„Jestli myslíš tak, že jsem spala vedle něj tak ano. Asi mě přenesl z toho gauče, když ty sis zabral celou postel a nebyl volnej ani kousíček!" probrala se a začala mi šeptem nadávat. Je pravda, že jsem usl dřív, než se vrátila. „Ale jinak ne?" mračil jsem se. Povzdechla si „jasně, přefikl mě hned v obýváku" protočila oči „samozřejmě, že ne! Za koho mě sakra máš?!"

Láska z nenávisti ✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat