10.kapitola

1.5K 83 13
                                    

Pohled Kim

Jako pomatená jsem třásla hlavou, snažíc si namluvit, že se to neděje. Že tu není. Je to jen sen! Noční můra!! Jenomže ta noční můra neodcházela, ani když jsem se štípla do tváře, ruky a dokonce ani, když jsem se kousla. Není to sen a je to realita.
„Proboha Kim!" protočil oči, míříc ke mně. Míříc k dívce, která poraženecky ležela na zemi. No a tou dívkou, jsem byla já. Kim! Prober se! Jsi upírka, jsi silnější, odolnější a sebevědomější! Jeden debílek ti nevyrazí dech!!

Pomalu jsem vstávala a odhodlaně se zadívala do modrých očí osoby přede mnou. Ze začátku jsem v jeho očích spatřila lítost, jenomže tu ihned nahradila povýšenost a opovrhování. Opovrhoval mnou. Opovrhoval svojí bývalou přítelkyní. Momentálně už v očích měl jen překvapení a snad i vztek. Pán radši uplakanou chudinku?

Nenápadně jsem si otřela krvavé potůčky po tvářích a hrdě vystrčila bradu. 
„Zženčtěla si" podotkl po důkladném průzkumu. Sjela jsem ho pohledem „za to ty jsi úplně stejný" uchechtla jsem se. Jeho „svaly" sebou zacukaly „vtipná jako vždycky."
„S vtipy jsem už dávno přestala" mrkla jsem na něj. Zatl ruce v pěst.
„Já vím, že mě furt chceš. Tvoje tělo po mně stále prahne, viď zlato?" přibližoval se a jazykem si olízl rty. Hlasitě jsem se zasmála.
„Tak to je vtip na nástěnku, kámo! Moje tělo by bylo možná, tak v křeči" ušklíbla jsem se. Dřív bych mu podlehla, jenže dřív není teď.
„Ale notak, ty si se přes to ještě nepřenesla? Mohli by jsme to dát dohromady znovu" zastavil se předemnou. Ruce mi položil na boky a jeho hruď se trhavě zvedala. Páni! Já s tím klukem dělám divy!

„Joshi?" špitla jsem na oko nervózně. Vítězně se usmál a třel mé boky „ano kotě?" Kotě! Udržela jsem se na uzdě a nechala jeho oslovení bez povšimnutí. „Cítíš to?" kuňkla jsem a „plaše" se na něj podívala.
„Co?" zašeptal skoro u mého ucha. Nadechla jsem se, s úmyslem tuhle hru dohrát. Můj jen jako plachý pohled, nahradil zaujatý a pevný „ten nezájem, hochu" a lehce jsem ho od sebe odstrčila. Velmi udiveně na mě zíral. Cítila jsem tu zuřivost, která mu kolovala krví. Jenomže jsem cítila i jeho touhu, která se s každým mým slovem zvětšovala. Nasadil psí očka. „Kim. Byla to chyba. No tak" sladce se usmál. Povzdechla jsem si „tvůj úsměv mě nebere, hoď zpátečku kačere" mrkla jsem na něj „jinak, opět ne! Nebudu s někým, kdo píchal moji tehdejší kámošku!"  Jeho psí kukuč ztvrdl „vtipná, sexy a drsná, jak toaleťák. Kdyby si mi dala ty, nemusel bych si hledat potěšení jinde!" Zamračila jsem se „Hele Joshi" nadechla jsem se „snesu hodně, ale pohled na tebe mi vážně zkazil náladu. Když dovolíš, půjdu do svého pokoje. Stačilo jen počkat."

„Tak brr, kotě! Víš, máš hezký vlasy. Jenomže, jak svítí ty tvé zrzavé vlásky do dálky, tak takhle přesně svítí i tvoje blbost. Teď přestaň blbnout a dej mi šanci." usmál se šibalsky. Ten kluk si vážně myslí, že mě tady ohne?!
„Si u Amandy! Už se do prdele vzpamatuj!! Nevím, jak vy dva to mezi sebou máte, ale já nehodlám být druhá hračka na hraní. Teď ti říkám, pusť mě!" zatnula jsem zuby. Měla jsem chuť mu uštědřit takovou facku, že by ho ani google nenašel! Proč jsou všude kolem mě jen samí idioti?! Josh nejspíš ztratil kontrolu nad svým chováním.
„Jsi jen další děvka, Kim! Tak přestaň dělat ofuky, vím, že to nakonec každá chce!" Nevěřícně jsem na něj zírala.

Vždycky byl chováním jiný, povahou taktéž, ale nikdy nenazval holku, která mu nedala, děvkou. Nikdy neporoučel, natož nikdy nikoho nenutil do pohlavního styku. Byl už dřív blbec na celé čáře, ovšem realita je ještě horší. Moje přemýšlení přerušil on, když mě táhl do koupelny.

„Co to sakra děláš?!" vyjela jsem na něj a snažila se vymanit z jeho sevření. Jsem upírka a s ním moje síla ani nehne! Cuknutím si mě přitáhl k sobě a hltavě mě začal olizovat krk „užijem si, brouku" ušklíbl se, chystajíc se zamčít dveře. Konečeně jsem se vzapamtovala a přestala myslet na to, proč s ním moje síla nic nedělá a začala řvát na celé kolo. Bez milosti nechal dveře dveřmi a strhl ze mne Ricovu mikinu.

Láska z nenávisti ✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat