1.Díjam

154 2 0
                                    

Köszönöm szépen a díjat @AmeriThaiKong4 -nek! El sem tudod képzelni mennyire jól esett, hogy valami kis visszajelzést kaptam a sztorival kapcsolatban.
Az pedig különösen jól esett, hogy annak ellenére, hogy nem hetero könyveket olvasol, mégis megtetszett az enyém. És mivel rámszóltál, ezután felteszem a következő részt.
Szóval köszönöm szépen mégegyszer.❤

Kérdések amiket kaptam:

Kérdések amiket kaptam:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

1

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


1. Hát igazából nem nagyon emlékszem.😂
Talán azokat az amerikai számokat amik akkor "menőnek" számítottak és nagyon el voltak terjedve. Bár akkor sem magamtól hallgattam, hanem inkább a barátokkal a suliban hallgattuk.

2. Az, hogy elkellene olvasnom a sztorid, ha már ilyen cuki voltál és kaptam tőled egy díjat :3

3. Nem vagyok a rajongójuk, szóval igazából nem. Főleg mivel senki nem tudja rólam, hogy odavagyok ezért a típusú zenéért ez is necces lenne, hogy kitől lenne pénzem rá stb.

4. Muszáj egyet választani?
Imádom a See the light-ot, My home-t, Let me-t. Ezeket azért mert a biasom, Mark írta. De ezen kívül még van rengeteg kedvencem. (Egyébként az összes számuk megvan a telefonomon. Egy kicsit sok, de na..nagy fan itt🙆⬅)😂

5. Igen, van.

6. Lee Hyori. Egyszerűen nem bírom a csajt. Főleg azután, miután láttam a videót, ahol TOP(BigBang) megcsókolja. Ez egy fájó pont egy TOPBom shipper életében😓.

7. Most már csak fiú. A 2NE1 volt az egyetlen lány csapat, akit imádtam.

8. Of course.. GOT7💖

9. Yep.

10. Really

11. Mivel nem tartozom egyik fandomba sem, így nagyon nem törődöm vele. Azonban, IGOT7ként, úgy gondolom, hogy nekünk nem sok beleszólásunk van, ha ezt akarják, csinálják. Főleg, hogy szerintem mindkettővel jóban vagyunk, ha az EXO-Lekkel nem is annyira, de az ARMYkkal mindenképp. De igazából, nem látom értelmét.

12. Jól vagyok, köszönöm :)

A kérdéseim:
1. Kedvenc banda?
2. Lány UB?
3. Fiú UB?
4. Mi volt az első kpop csapat akinek a dalát hallottad? Mi volt ez a dal?
5. Ők még most is az UB csapatod?
6. Ha nem, akkor ki?
7. Kedvenc fiú-fiú ship?
8. Kedvenc lány-lány ship?
9. Kedvenc fiú-lány ship?
10. Olvastad a történetem? Ha igen, tetszett?

Jelöltek:
@member_of_army - A gyógymód
Eszméletlen jó a történet. Imádtam a Sugás könyvet is. Várom a folytatást :3

@anne_mermaid - My teacher, My love
Csak annyit tudok mondani, hogy imádom. ❤

@bbblgum - Young and beautiful
Tetszik ez a régies írás. Nem láttam még ehhez hasonló típusban megírt könyvet, szóval ez mindeképpen egyedi, és éppen ezért nagyon szeretem. Várom a folytatást ❤

@AyameNekoChan - Legend of Bangtan
Nagyon egyedi ötlet, tetszik. Ahogy megírod a szöveget az egyszerűen műveltségről árulkodik. Értem itt például a prológusokra. Azok nagyon elnyerték a tetszésem. És, hogy kiderült, hogy a fiúk görög istenek, és mindemellett még szerelmi szálak és más csapatok is szerepelnek benne, hát csak annyit tudok mondani, hogy minnél hamarabb folytatsd!❤

Life in Korea(Hungarian)Where stories live. Discover now