37. kapitola - Danny

688 44 12
                                    

,,Tak co se mohlo změnit? O její kariéře zpěvačky vím." zíral jsem na Roye, jako by spadl z jiné planety a obával se toho nejhoršího, že třeba spadla do drog.

,,Budeš na mě naštvanej."

,,Co se stalo? Už, kruci, mluv."

,,Zkoušela to na mě. Když mě začala líbat, tak jsem jí odstrčil a zeptal se jí, co blbne, že jsem tvůj kámoš. Asi má ve zvyku vojet všechny Jessieho kámoše,nebo co. Nezlob se na mě."

Z toho jsem nebyl moc nadšený, ale musel jsem pochopit, že bez sexu nebude celou dobu, kdy jsem pryč,ještě když si myslí, že jsem na Floridě s Bethany.

,,Nezlobím se na tebe."

,,A když jsem druhý den přišel k ní do bytu, abych se přesvědčil, že je v pohodě, tak tam měla Taylera."

,,Cože?" zamračil jsem se.

,,Jo, toho feťáka, co jsme mu nosili perník."

,,Nevěřím."

,,Otevřel mi dveře a culil se na mě.Pak přišla Cherry v županu a tvářila se jakoby se nic nestalo.Asi měla absťák a musela prostě s někým šukat." začal se vztekat jakoby měl snad nějaký důvod být naštvaný.

Slyšel jsem dost a musel jsem to vydýchat. Zavřel jsem se k sobě do bytu a snažil se to tu trochu obydlit a uklidit. Pořád jsem na to všechno musel myslet a Cherry mi prostě nešla z hlavy. Musel jsem jí vidět a neodvažoval jsem se zazvonit u jejích dveří.

Jako blbec jsem jsem si vzal bundu s kapucí, šálu a vyšel jsem před její byt, abych jí třeba jen zahlédl. Jediné, co jsem však viděl, byl přicházející Tayler,kterého jsem bezpečně poznal už na dálku. Začínal jsem být naštvaný a tak jsem se šel vybít do fitka, které bylo nedaleko.

Po cestě zpátky jsem se už odvážil víc a tak jsem se postavil ke vchodovým dveřím. Jenže tudy prošel ten típek z jejího klipu. Ten Axel Neel. Ten den jsem už měl dost. Nedokázal jsem jí zazvonit u dveří, když se tam dělo tohle.

Vydrželo mi to pár dní a beztak jsem jí chtěl vidět alespoň na dálku. Vydal jsem se proto k jejímu studiu a opřel se o nedaleké zábradlí. V kapuce a šále mě nemohla poznat a tak jsem čekal až do setmění, kdy konečně vyšla. Celá vysmátá vycházela společně s tím Axelem, který měl taky pusu od ucha k uchu.

Rozloučili se a Cherry šla přes park do bytu. Divil jsem se, že šla sama, ale nakonec jsem byl rád, že byla sama. Měl jsem zrovna chvíli odvahy, kdy jsem za ní šel, ale občas jsem musel popoběhnout, abych jí stíhal. Nejspíš si mě po pár minutách všimla a zvolnila. Zastavil jsem kus před ní a promluvila na mě.

,,Co po mně chceš, ty magore?"

Chvíli jsem si říkal, jestli jí mám odpovídat, ale ona si myslela, že jsem nějaký její fanoušek a sleduju jí.

,,Slyšíš?"

Zavrtěl jsem hlavou, obešel jí a pokračoval parkem dál. Po tolika letech a ona na mě spustí takhle. Nechtěl jsem se s ní střetnout při takové příležitosti.

,,Měl jsi pravdu s tím Taylerem." posadil jsem se k Royovi na pohovku.

,,Viděl jsi ho s ní?"

,,Ne, ale šel k ní do bytu. A aby toho nebylo málo, ještě jsem jí viděl s tím Axelem z toho klipu."

,,Jo ten slaďouš." protočil očima.

,,Smáli se jako šílenci. Víš,Royi, já to vlastně chápu. Myslí si, že jsem jí dal kopačky."

Inferno - Cesta do pekelKde žijí příběhy. Začni objevovat