13. kapitola - Danny

855 53 7
                                    

Jessie byl ten den nervní a vyváděl. Takhle jsem ho neznal a přenášel tu nervozitu i na nás. Cherry se snažila zachovat klid, ale já jsem byl na stejné vlně jako on. Tentokrát se jednalo o plnou palbu a na palubě jachty jsme měli rovných deset tun kokainu. Tohle bylo znát jako blázen a nevšiml by si toho jen idiot.

S rozklepanýma rukama jsme vypluli z přístavu směrem k Bimini Island a snažili jsme se tu nervozitu trochu přejít opalováním na přídi. Cherry se rozvalila v plavkách na lehátku a já pochodoval tam a sem jako vzteklej. Cherry ze mě kvetla, ale byl jsem fakt vynervovanej jako nikdy v životě.

,,Tak už se uklidni. Sundej si triko a hoď se do bronzova, ať se Bethany líbíš."

,,Nemám náladu."

Když jsem se šel napít, všiml jsem si vzadu nějaké připlouvající lodi. Měla majáky a mířila naším směrem. Polilo mě ještě větší horko než mi bylo a chvílemi jsem myslel, že to moje srdce nevydrží a dostanu infarkt.

,,Cherry. Plují k nám majáky."

,,Cože? Děláš si prdel?" vyskočila a běžela si pro dalekohled.

Ani ona mě neuklidnila, protože se moje obavy naplnily a fakt k nám plula námořní policie. Věděl jsem, že ponor lodi byl o pěkných pár desítek centimetrů pod normu a bude jim to divný, když budou obeplouvat naši jachtu.

Posadil jsem se na lehátko a vložil si obličej do dlaní. Byl jsem zoufalý a už jsem si představoval, jak budu všem vysvětlovat, proč jsem byl tolik let na Floridě. Řeknu jim pravdu, že mě zašili? Ani jsem nevěděl, jestli jsme už v bahamských vodách nebo ne. Nevěděl jsem vůbec nic a nejspíš nebudu ani schopný odpovědět těm fízlům na jedinou otázku.

Podíval jsem se zoufale na Cherry a ta se zdála být o něco klidnější nebo to aspoň na sobě nedala tolik znát.

,,Poslouchej mě. Teď si musíme věřit. Nenecháme se zabásnout. Jsme tu jen my dva a musíme to překonat. Věříš mi, že jo?"

,,Jasně. Jsme team, ale co chceš dělat?"

,,Já vím, že ten ponor je alarmující, ale zkusíme to. Třeba si toho nevšimnou. Vysvleč si tričko." popošla o kus dál, aby znovu zkontrolovala polohu námořní policie.

Nakonec jsem nebyl ani schopný přemýšlet, proč jsem si ho měl sundat, ale udělal jsem to. Neměl jsem vlastní plán a Cherry to uměla.

,,Páni, máš super tělo, proč ho taky někdy neukážeš?" pousmála se na mě a sjela můj hrudník.

Neměl jsem pomyšlení na její komplimenty, ale potěšilo mě to někde uvnitř.

,,Bezva, ale myslíš si, že jsou ti fízlové zvědaví na moje vyrýsovaný svaly?" pokusil jsem se o úsměv.

,,Už budou tady. Dělej, co řeknu a dopadne to dobře."

Popošla ke mně, naznačila mi, abych se posadil na lehátko a obkročmo si klekla na můj klín. Zíral jsem na ní a netušil, co měla v plánu. Když už jsem slyšel, jak jejich motory přibrzdily na levoboku, zůstal jsem na Cherry zírat jako přimrzlý. Svlékla si vršek plavek a já jsem měl před sebou její prsa.

Sotva jsem se z toho snažil vzpamatovat, vzala moje ruce a obtočila si je okolo sebe a položila si je na její zadek. Hned jsem přestal myslet na ty podělaný majáky vedle nás a musel jsem vnímat její tělo. Bradavky se mi třely o hrudník a to nejhorší ještě přišlo.

,,Dělej, líbej mě." vykulila na mě oči a já jsem jí věřil.

Zavřela oči a přisála se mi ke rtům. Já jsem byl na umření. Nedokázal jsem se ani pohnout.

Inferno - Cesta do pekelKde žijí příběhy. Začni objevovat