21. kapitola - Danny

731 47 2
                                    

Renovace a zařizování bejváku bylo docela finančně náročný a tak jsem se obrátil na Jessieho, aby mi domluvil výlet na Bahamy.

Cherry s tím souhlasila, ale nelíbilo se jí, že pojedeme ve víc lidech a s menší náloží, aby nebyly nervy s ponorem. Nakonec se udělala na jachtě párty a jelo se večer. Nic extra velkýho jsem nechtěl, abychom na sebe neztrhli pozornost.

Do podpalubí se uschovalo osm tun, což bylo až až, ale nebylo nic poznat. Na palubu se nakonec přidal Rusty s nějakou kámoškou, Jordi s přítelkyní, Cherry a já s Bethany.

Hudba byla naplno, spousta jídla, alkoholu a bohužel i koksu. Téměř všichni do toho šli, ale já s Cherry jsme měli pevně dané hranice.

,,Když si dáš ty, dám si taky." chechtala se Bethany.

Podíval jsem se na Cherry a hlavou pokynul, aby šla dovnitř. Beth se vrátila na parket s vodkou v ruce a nevšímala si mě.

,,Všichni jsou tu nakoksovaný."

,,A co? Chceš se snad zkárovat taky?"

,,Ne, ale máš aspirin?"

,,V lékárničce tu bude." začala prohrabávat box s léky.

Jakmile ho našla, vytlačil jsem jednu tabletku, nadrolil nožem a nasypal do malého sáčku.

,,A máme dvě dávky pro nás."

,,Co blbneš?"

,,Beth si nedá pokud si nedám já."

,,Ale já nebudu šňupat aspirin."

,,Nic ti to neudělá."

,,Zešílel jsi? Na tu tequilu, co piju?"

,,Tak to aspoň předstírej."

Nakonec s tím souhlasila.

,,Já neumím moc předstírat. Naposledy to dopadlo tak, že jsem z tebe ztrhala oblečení."

Oba jsme se tomu zasmáli a vrátili se na palubu. Alkoholem byli posilněni všichni dost, včetně mě. S Beth a Cherry jsme si ještě zalezli ke stolu, abychom si kreditkou nalajnovali tři čáry. Dvě byli z aspirinu pro mě a Cherry a jedna byla pro Bethany - koks.

Byl to hnus, část aspirinu jsem skutečně vdechl nosem a slušně to pálilo v nose. Byl to sice neškodný aspirin, ale dovedl jsem si představit, jak to chodilo s kokainem.

Bethany byla během půl hodiny naspídovaná jako štěně po probuzení a i všichni ostatní byli očividně sjetý jak tobogán. Nebyl jsem sice střízlivý, ale sledovat takovou párty byl mazec.

Už jen pohled na Rustyho s kámoškou, jak si to rozdávali na lehátkách kousek před námi, se mnou cloumal. Takhle potrhlou párty jsem ještě nezažil. Protože vzápětí zmizel i Jordi s tou svojí a zůstali jsme tam sami.

Seděli jsme tam na lehátkách s drinky v ruce a dost nečekaně se na mě přilepila Beth. Posadila se mi do klína a začala mě líbat. Vzhledem k tomu, co jsem ještě před chvílí viděl na lehátkách za rohem, to ve mně rozpumpovalo divný emoce. Navíc k míře alkoholu jsem ani nebyl schopný racionálně přemýšlet.

,,Hej, přestaňte. Já jsem tu na ocet." dloubala do mě Cherry loktem.

,,Tak se přidej, protože já přestávat nehodlám." promluvila Beth a já netušil, co tím myslela.

Seděl jsem tam jako opařený, když si Beth svlékla šaty. Nechápavě jsem se podíval na Cherry, která se postavila těsně ke mně až se dotýkala svými stehny mého kolene.

,,No tak. Já chci taky. Neblbněte." kácela se Cherry pod tíhou alkoholu až mi zaplula do klína.

Chytl jsem ji někde pod zadkem, kde končila její sukně, ale beztak jsem nezastavil její pád. Hrudník jsem měl na obličeji a pomalu si sedala na jedno moje stehno. Netvářila se nijak zaskočeně, naopak se usmívala a sledovala Beth, která se zrovna chystala na moje rty.

Otočila mi obličej směrem k ní a políbila mě. Rovnou vzala mojí ruku a položila si ji na prso. Tohle přesně udělala i Cherry, vzpomněl jsem si. Lehce jsem se odtlačil, protože jsem ucítil Cherry, jak mi saje ušní lalůček a zároveň kroužila prsty po mém rozkroku. Tady začínalo jít do tuhého a to doslova.

Pravou ruku jsem položil na oplátku Cherry na stehno a stiskl. Beth se nemohla odlepit od mých rtů a hladila mě pod tričkem, dokud jí nenapadlo mi ho sundat. Cherry se rovnou pustila do rozepínání džín a já jsem si připadal jako ve snu. Dvě holky na jednou. Páni!

Beth byla už jen v kalhotkách a Cherry se mě snažila dostat z přeplněných boxerek. Na to jsem reagoval stejně a pomohl svléknout Cherry všechno oblečení. Než jsem se vzpamatoval, Beth se chopila vedení nad mým klínem a vzala ho do pusy. My s Cherry jsme se dali do vášnivého polibku. Rovnou jsem jí rukou zaplul mezi nohy a ona mi naznačila, co mám přesně dělat. Byl jsem za to vděčný.

Po chvíli se Beth nejspíš začala nudit a tak se dala do uspokojování sebe samotné. Nestačil jsem zírat. Hned na to Cherry neváhala a posadila se mi do klína. Beth se to moc nelíbilo, ale nakonec se spokojila s tím, že se zakousla do mých rtů.

Něco tak šíleného jsem nikdy nezažil a troufal jsem si hádat, že ani nikdy nezažiju.


Inferno - Cesta do pekelKde žijí příběhy. Začni objevovat