20. kapitola - Cherry

743 46 5
                                    

,,Takže ta Bethany je taková roštěnka? To jsem si nemyslel. Ten Danny se nezdá." prohodil Jessie, když jsme se vrátili z New Yorku domů.

Celou cestu jsem poslouchala, jaká je Bethany krásná a úžasná. Přestávalo mě to bavit.

,,Jenže je to pěkná svině. Danny rozhodně nezapomněl na to, jak mu ublížila."

,,Zase bych to nebral tak vážně. Dannyho šikanovala holka? Nezdá se ti to divný?"

,,Nezdá."

,,A nepřišla mi zase tak povrchní a zlá. Tobě jo?"

Moje trpělivost už dosáhla vrcholu a začínala překypovat. Měla jsem té holky dost a to byl teprve začátek toho, co nás čekalo.

Pár dní před čtrnáctým únorem jsme se vydali do Paříže, ale jen proto, že to byl můj sen.Jinak bych sem nejela a už vůbec ne s Jessiem, abych celý týden poslouchala, jak nechápe Dannyho a proč už Bethany neošustí.

Udělala jsem vlastně velkou chybu, protože v podstatě většinu času jsme řešili Dannyho. Neměla jsem jezdit nikam. Na den svatého Valentýna jsme se vydali na večeři přímo do restaurace na Eiffelovce. Bylo to pěkně mastný a rezervaci jsme museli mít dost dlouho před dnem D.

,,Co asi dělají naše hrdličky na Floridě?" opřel se Jessie a opět začal řešit Dannyho.

,,A co Roy, Rusty a tak?" přehodila jsem téma.

,,Tam to nebude tak zajímavý. Co myslíš, už se posunuli na level šustění?" tlemil se.

,,Kdo?" dělala jsem blbou.

,,No Danny s Bethany."

,,Můžeme aspoň u večeře mluvit o něčem jiným?"

,,Proč jsi z toho hned tak vzteklá?"

,,Zdá se mi, že Dannymu závidíš."

,,Tak nebudu ti lhát, že bych si na ty silikony nechtěl sáhnout." zasnil se a mně se udělalo špatně.

Možná jsem se unáhlila, ale aby mi můj přítel vyprávěl o tom, jak by šustil s jinou, to už na mě bylo příliš. Navíc se jednalo o Beth, na kterou už jsem byla alergická sotva jsem ji viděla. Rozčilovala mě už jen tím, jak mluvila, chodila nebo jak neustále upozorňovala na svoji krásu.

Prostě jsem se sebrala a odešla zpět do hotelu, abych si zabalila. Jessie za mnou upaloval a neustále se mě vyptával, co udělal špatného. Pokud totiž netušil, co udělal, tak jsem mu musela dát co proto.

Druhý den jsem nasedla na letadlo s tichou domácností. Jessie se urazil, že jsem odešla ze slavnostní večeře a já zase, že neustále řešil Bethany a její prsa.

Byla jsem s Jessiem sama jen pár dní a dopadlo to tragicky. A samozřejmě, aby to nebylo málo, hned po návratu uspořádal barbecue párty pro naší partu, aby mohl civět té slepici na prsa, ale já už toho měla dost. Prsy jsem sice ,,Pamele" nemohla konkurovat, ale nasoukala jsem se do titěrných minišatiček.

Na grilování dorazili všichni včetně Jordiho přítelkyně, Roye, Rustyho a jako poslední dorazili i Danny s ,,Pamelou". Nejhorší na tom všem bylo, že se k Dannymu nějak moc měla. Zatímco jsem je pozorovala z okna, udělal se okolo nich hlouček a všichni do jednoho jí nenápadně zírali na silikony. Měla jsem toho akorát tak dost a to teprve přišli. Navíc sexbomba nezklamala a musela si vzít téměř průhledné šatičky na ramínka s obřím výstřihem.

Nečekala jsem rolák, ale tohle bylo moc. Jordiho přítelkyně to měla na háku, byla silnější postavy, ale bylo jí to totálně fuk. Navíc jsem tam vše připravovala jen já, protože od nikoho pomoc nehrozila.

Inferno - Cesta do pekelKde žijí příběhy. Začni objevovat