12. kapitola - Cherry

924 49 3
                                    

Z nudného a zimního New Yorku jsme se přesunuli na prosluněnou Floridu. Přistáli jsme tu celá naše parta. Byla jsem ráda, že mi dal Jessie za pravdu a rozhodl se pro ty jachty. Prachy na jachtu jsme měli nebo respektive Jessie. Já jsem ještě tolik rozhodně neměla.

Florida byla příjemnou změnou v mém životě. S otcem jsem se tak trochu při odjezdu pohádala a bylo potřeba si dát nějakou chvíli pauzu od rodiny a jejich problémů. Pořídila jsem mu auto, přidávám mu na nájem a sestře sponzoruju šatník i kosmetiku, co by chtěl? Může mu být přeci fuk, kde na to prachy beru, jenže on to hned odmítal s tím, že dělám v bordelu. Urazilo mě to a proto jsem odešla.

,,Už jsem úplně hotovej. Je tu takový vedro, že mi slehly i chlupy v nose." vztekal se hned Jessie.

,,Přesně místo na párty v plavkách." zaculila jsem se.

,,A nebo bez plavek." hned na to dodal a plácl mě po zadku.

Dorazili jsme všichni do pronajatého apartmánu, kde jsme měli všichni trávit nějakou dobu než se seženou jachty, zboží a jiný zázemí. V našem ,,gangu" už se nalézalo několik stovek lidí, kteří měli pod sebou další a další.

Dalo by se říci, že my jsme byli na levelu ,,mezinárodní pašeráci", což bylo nadřízené distributorům, obchodníkům a pěšákům. Tímhle vším si třeba Jessie nebo Danny prošli. Bylo to čím dál tím víc nebezpečné. Čím víc lidí se totiž nabalovalo, tím větší šance, že se něco pokazí tu byla. Jenže my jsme do ničeho nestrkali nos. Nesmělo se nic podělat a zboží nebo prachy jsme museli chránit klidně i životem.

Nikdo z nás do basy nechtěl a proto jsme se vzájemně podporovali a pomáhali si. Neexistovalo, že by mezi námi byl nějaký podrazák nebo fízl. Všichni to byli kámoši kámošů, bývalí trestanci nebo zoufalí existence z chudinských čtvrtí.

Jessie se rozvalil na pohovce a okolo chodili kluci s taškami, aby se zabydleli.

,,Mám chuť si to s tebou rozdat." řekl přede všemi a já myslela, že mu snad přeskočilo.

Měli jsme za sebou několikahodinový let, cestu taxíkem až k našemu bejváku na pláži a všichni jsme měli starosti s tím, kde seženeme nějaký bezpečný úkryt pro zboží nebo kdy to vůbec dorazí do Fort Lauderdale, a on měl náladu na sex.

Nereagovala jsem na to a rovnou zaplula do sprchy, kam za mnou Jessie samozřejmě vešel. Neměla jsem mu to za zlé. Stejně tak jako on, jsem několik dní abstinovala a chvíle uklidnění se šikla.

Samozřejmě by to nebyli kluci, kdyby si z nás nedělali legrácky celý večer.

,,Byli jste slyšet až do obýváku." šklebil se Roy.

,,Ale kecy, to byl Roy, když masturboval na balkóně." dělal si prdelky Jordi.

,,To říká ten pravej, když se celej den škrábeš mezi nohama."

,,No tak se mi lepí koule na stehno. To je normální v tomhle vedru."

,,Tady je klimatizace, ty vemeno."

Celou hádku jsme s ostatními sledovali a nemohli se přestat smát.

Následující den měl Jessie schůzku s nějakým majitelem menšího skladu nedaleko přístavu a Danny měl jít vybírat jachtu do určené částky. Jachtu jsem si vždycky chtěla vybírat a proto jsem odmítala trávit volný čas jako kluci a šla s Dannym. Roy šel obstarávat dodavatele a Rusty s Jordim jen čekali na instrukce.

,,Tahle je dobrá." ukázala jsem na jednu se dvěma patry.

,,Jasně sedm a půl milionu?" málem jsem omdlela.

Inferno - Cesta do pekelKde žijí příběhy. Začni objevovat