SG - Tanıtım ve Kesitler (!)

77.6K 1.1K 17
                                    

Merhaba arkadaşlar, bu bölüm yeni bölüm değil. Bu bölüm diğer hikayem olan Sanaldan Gerçeğe'nin bölümlerinden alıntılar. Okumanızı çok isterim. 

____________

____________

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

TANITIM

Komik, kendi halinde dişli bir kadın karakter! Koca mavi gözü ve 'Deli Feride' lakabıyla gerçekten de sevilesi. Minyon, maskot bir dişi! Feride!

 Disiplin adamı, karizma, kendinden hiç taviz vermeyen ama gizli bir romantik olan adam! İsmi gibi kendisi de faziletli, olgun. Zihin gücü yüksek, kültür zengini ...yürüyen bir afet! Bera!

Feride kendini pek beğenmiyor! "Güzel değilim." Papağan gibi tekrarlayıp duruyor dili. Güzel olup olmadığı kimin umrunda ki? 

Bu ikisi normal bir şekilde girmiyorlar birbirlerinin hayatına. Biri diğerinin kapısını çalmıyor. Ya da bir yerde çarpışmıyorlar. Ya da gözgöze gelip o gözlerde tutuklu kalmıyorlar. Birbirlerini görmeden, seslerini duymadan kapılıyorlar birbirlerine. İlk anda hem de! 

Tesadüf dediğimiz şey nedir ki? Bir arkadaş sitesinde başlıyor hikayeleri. Kaptırıyorlar kendilerini. Sonra sahne değişiveriyor birden! Feride, bir mesaj uzağında olan adamı karşısında kanlı canlı buluveriyor! 

Bera, O'nun mesajlaştığı Feride olduğundan habersiz! Feride de bir türlü söylemeye cesaret edemiyor! 

Ve hikaye asıl şimdi başlıyor.

***

BÖLÜMLERDEN KESİTLER

"Gerçekten İstanbul'da mı oturuyorsun?" yazmıştı. Ne demem gerekiyordu? Onun beni bilmesini istemiyordum. Bileceği tek şey ismim ve profilimde yazdığım hobilerimdi.

"Evet." Dedim. Kısa keserek.

"Hangi semt?" diye sordu.

"Buna cevap vermek istemiyorum." Diye kestirip attım. Birden cümlelerimin ne kadar sert göründüğünü düşündüm ama baştan tavrımı koymazsam bana benimle ilgili birçok şey sorabilirdi daha ve ben ona karşı zayıf olursam 'hayır' diyememekten korkuyordum. Sonrasında olabilecekleri düşünmek bile istemiyordum.

"Gizemli kız olmak istiyorsun sanırım. (:" yazdı. Öyle mi olmak istiyordum? Emin değildim, sadece konuşmak..kafamı dağıtmak istiyordum. Sonucu olmasa bile gönlümün güzel şeyler duymaya ihtiyacı vardı.

"Alakası yok ama..öyle olmasını tercih ediyorum..ismim dışında pek bir şey öğrenemezsin." Yazdım gönderdim. Ne tepki vereceğini merak ediyordum, bir yandan da tırnaklarımı yiyordum.

"Sen şimdi kendini de göstermezsin." Yazdı. Zeki adamdı canım.

"Kesinlikle." Dedim.

"E ben senin şimdi kız mı erkek mi olduğundan nasıl emin olacağım, burada her türlü insan var." Yazdı. Beni tuzağa düşürmeye çalışıyordu.

Nefretten Gelen Aşk - TAMAMLANDI - AŞK SERİSİ 1 (Düzenlendi)Where stories live. Discover now